Doğuma Hazırlık Tansiyon ve şeker yüksekliği erken doğum gerektirir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meyrese

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
49
26
288
Eskişehir
Herkese merhabalar
37+5 günlük hamileyim şu ana kadar sıkıntım yoktu hep normal doğum düşünüyordum doktorum da aksi bişey dememişti
Cuma günden beri baş ense ağrısı halsizlik belirdi tansiyon uükselmiş şekerde
Dün hastanede müşade altına aldılar en yüksek 14/8 ve şeker 151 tokluk geldi
Doktor ise Cuma sezaryen ile alalım dedi
Gönlüm hep normal doğumda acaba beklesem mi sonuçta daha 2 haftası var
Ya normal doğumda iyice yükselirse tansiyon bebeme zarar olur diye korkuyorum zihnim çok karışık dua ve fikirlerinizi bekliyorum
Var mı benzeri durumda olan acaba?

Herkese merhabalar
37+5 günlük hamileyim şu ana kadar sıkıntım yoktu hep normal doğum düşünüyordum doktorum da aksi bişey dememişti
Ya normal doğumda iyice yükselirse tansiyon bebeme zarar olur diye korkuyorum zihnim çok karışık dua ve fikirlerinizi bekliyorum
Oncelikle bebeginiz saglikla gelsin. Ben ilk dogumumu seker ve tansiyondan dolayi38+3 de apar topar sezeryanla gerceklestirdim. İyi ki de normal vs diye israr etmemisim cocuguma gecebilirdi seker. Gebelik zehirlenmesi diye geciyo zaten tansiyon ve seker durumu. Bu gebeligimde sukur yok asprin kullandim 32 haftaya kadar. Doktorunuzu dinleyin. Alalim diyorsa alsin yeterki cocuk saglikli olsun 👍

Sağlıkla doğsun inşallah. Şeker bende de vardı bir önceki hamileliğimde 40+3 doğum yapmıştım. Hamileliğinde tansiyonu yükselen iki arkadaşım oldu doktor suni sancı ile normal doğumu başlatmıştı. Doktorunuz ne diyorsa onu yapın bence riske atmayın

Bende acaba tansiyon yüksek bi de suni verip zorlamak istemiyor mu acaba diye düşünüyorum.tabi hayırlısı olsun inşallah

Bende acaba tansiyon yüksek bi de suni verip zorlamak istemiyor mu acaba diye düşünüyorum.tabi hayırlısı olsun inşallah
Evet olabilir stres olunca daha yükselir ihtimaline karşı belki onun için doktorunuz sezaryen öneriyor

Herkese merhabalar
bence normal doğumda tansiyonu olmayanın bile tansiyonu çıkıyordur o kadar sancıya ıkınmaya falan
teyzem yüksek tansiyondan müşadede tutuluyordu hamilelikte ve bebeğe zarar vermesin diye sezaryen ile almışlardı
dr ları dinleyin bence normal olsun diye bebeği riske atmayın

Back
X