Aynen canim dusuk tansiyonda bas agrisi yapiyor. Birde zaten bulanti oldugu icin mide birseyi kabul etmiyor haliyle tansiyonda yukselmiyor. Resmen bir kisir dongu. Dun resmen oturdum agladim biktim kac haftadir mide bulantisi bas agrisi karin agrisi geceleri uyku uyuyamiyorum. Bunaldim. Birde isyerine hic birsey yokmus gibi calismak gerekiyor. Calismak basli basina yorucu zaten ustune birde bu sikayeterler olunca omur torpusu.
Banada hap verdi canim doktor kusma azaldi ama bulanti hala var. Tuzlu cubuk leblebi yemekten biktim. Baskada birsey zaten mide almiyor bulantilar yuzunden. Resmen ac dolaniyorum birde kilo veriyorum istemsiz bir sekil bu da bebege zararliymis.
Ben normal zamanlarda kilo alirim hamileyken kilo veririm. ilk 3 ay zaten mide bulantisi bas agrisi falan sonra orta donem biraz rahatlarim ama istahim yine yerlerde calistigim icin yorgunluktan insanin istahida kesiliyor. son aylardada yorgunluk mide yanmasi derken yine birsey yiyemiyorum. Su desen zaten icemiyorum icince hemen midem bulaniyor. Aserme olayim hic olmadi ilk hamileligim istah yoktu ki neye aseriyim. Tek dusundugum uyuyup dinlenmek yorgunluktan insan ne yemek yiyebiliyor ne su icebiliyor. Tansiyon dusuklugu birde halsizlik yapiyor zaten