- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
çok güzeller ya güle güle kullan
kesim panosu küçük galiba ya 23x22.5
Sağol canım
Fiyatı ne kadar canım fazla pahalı degilse aklında kalmasın
tantitoni sitesinde 22 tl benim alcağım fiyat 12 tl çok mu pahalı küçük bi kesim panasu için
kesme tahtası ve tepsi lazımda peynir bıçakları çok gereksiz almana gerek yok
Sanki birazcık ama canım 12 tl yi nelere vermiyoruz ki :44:bir hamburger menü yedin farzetEger çok begendiysen kalmasın içinde
doğru diyosun ama onu kırmızı alayım ikisini alim sadece canım saolsun ya
Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip eder inşallah canım..Hayırlı olsun
saol canım inşallah ama vazgeçtim yarın tantitoniye gidicem biraz fazla vericem ama görerek alıcam içime sinmedi bu sefer
teşekkürler güzel dileklerin için
arada kampanyalar oluyor zaten benim aldıgımda %33 indirim ile almıştım sanırım :44:
işte onlardan nasıl haberimiz olur ki ya
ben aklıma estikçe bakıyorum sitelerinebir ara %51 indirim olmuş sanırım internette öyle gördüm..İnşallah dogruysa tekrar olur
kesme tahtası kırmızı alıcam yine ama tantitoniden hani çiçekli oluyo ya ucu bi büyük bi küçük alıcam 3 tane olucak yani onu almim o zmn sadece tepsi ve peynir bıçaklarını alim evet gereksiz ama renkli ya çok hoşuma gidiyo alıyorum ya dayanamıyorum :)
tabi cnm kendin bilirsin almak istiyorsan al bende birtane bambu kesme tahtası ve 5 ad renkli kesme tahtası aldımsebzeler,etler,tavuklar,ekmek,yeşillik hepsi farklı tahtada kesilecek
Tantitoniiii :)) ben de gülen yüzlü peynir bıçaklarını çok beğeniyodum dün markafonide indirimde görür görmez sepete attım
Sanirim butun silikon ve kek yapimi ile alakali urunlerini kullandim ve istisnasiz hepsinden memnunum:) bu markayi herkese oneriyorum. Surekli internet sitelerinde indirim oluyor, bence magazadan begenip internetten alin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?