Bilmeden reklam demek yanlış zaten fake reklam tarzı birşeyse site yöneticilerimiz dikkatli oluyorlar kısa sürede ortaya çıkmış oluyor biz gerçek gibi sorun gibi çözmeye çalışalım derim sonuçta herkesin derdi farklıdır arkadaşımızında kafasına takılmış sormuş olamaz mı@okeanoss00 canım sana katılıyorum biz yorumumuzu yapar önümüze bakarız
Tantuniden silikon ve kek kalıbı aldım henüz kullanmadım ama bana ürünleri kaliteli geliyor
Ben silikon almadım ama diğerleride mi öyle inşallah evlenince kullanmaya başlayacağımBence kullan çok güzel hiç yapışmıyor kolayca çıkıyor üstelik daha sağlıklıymış.
Ben silikon almadım ama diğerleride mi öyle inşallah evlenince kullanmaya başlayacağım
Amin teşekkür ederim cümlemiz inşallahSeramik olanı çok güzel işyerinde var ondan, hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Canim bende merak ediyordum kullananlar memnunmu diye. Sağlam geliyor değilmi kirilabilcek seyler?Ne reklamı ya, o markanın böyle reklama ihtiyacı yok ki.Ben genel olarak tüm ürünlerinden memnunum. Çok kaliteli. Bir ara resmen maaşımı oraya yatırıyordum. Evde cupcake saklama kabı dolu çok seviyorum onları. :) Ayrıca silikon kek kalıplarıda güzel.
Canim bende merak ediyordum kullananlar memnunmu diye. Sağlam geliyor değilmi kirilabilcek seyler?
Evet internetten. Surekli bakiniyorum. Cook beğendiğim seyler oluyor. Amaan kirik gelir uğrasamam diye almiyordum. Tesekkur ederim cevabin icin sağol tatlimInternetten mi alacaksın ben 2 kere aldım sağlam geldi canım. Güzel paketlemişlerdi. Ben memnunum kullandıklarımdan.
Evet internetten. Surekli bakiniyorum. Cook beğendiğim seyler oluyor. Amaan kirik gelir uğrasamam diye almiyordum. Tesekkur ederim cevabin icin sağol tatlim