• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tapu problemi

Ahh var ya gel de delirme düğünde sandığı aldılar gittiler annesinin kuzenleri
Sizin akıl sağlığınızda sorun mu var?
Siz gasp edilmişsiniz dolandırılmışsınız eşiniz ve ailesi tarafından. Şu kocamcılığınızdan vazgeçin de açın gözünüzü.

Şimdi etmezler ama ilerde görürüm diyorum zaten 4 1i senin altınlar olsa %25i bir kardeşimin %25 diğerinin %25 i annemin oluyor diyor
Diğerleri hiç bişey koymadan eve %25 hak sahibi oluyor siz altınları koyarak %25 sahip oluyorsunuz ne iyi dünya valla.
Ortalığı ayağa kaldırırım ya ev eşimin üstüne olcak yada altınları geri verin diye boşancam diye tuttur eşin de saf mıdır nedir

Diğerleri hiç bişey koymadan eve %25 hak sahibi oluyor siz altınları koyarak %25 sahip oluyorsunuz ne iyi dünya valla.
Ortalığı ayağa kaldırırım ya ev eşimin üstüne olcak yada altınları geri verin diye boşancam diye tuttur eşin de saf mıdır nedir
Allah bi de sıralı ölüm vermezse ,konu sahibinin eşi önce giderse,ev kp üzerine olursa ,konu sahibinin miras hakkı bile olmayacak,çocuğu olursa anca dededen toruna pay geçecek ..

İyi de güzel kardeşim, insanlar evlenmeden önce gelmiş böyle böyle olacak takılarla pederin eklediği parayla ev alınacak ,ev de kp üzerine olacak diye söylemişler.
Doğru mu asla ama yapmışlar işte.

Siz de hepsine tamam deyip kabul edip evlenmişsiniz, şimdi de hiç bir şeyden haberiniz yokmuşta birden bire böyle bir fikirle size gelmişler gibi davranıyorsunuz.

Tamam düşünemedim o zaman sırf evlenelim diye ( çünkü istemiyorum deseydiniz sorun çıkacaktı) kabul ettim deyin, kendinize ait takıları geri alıp ev mev istemiyorum demeniz lazım.

Yada kp parası yettiği kadar bir ev alsın, girin oturun içine.
Çünkü bu saatten sonra böyle bir aile , ev alıp tapuyu da eşinizin üzerine falan yapmaz bunu unutun.
Peki demedi diyelim, sizin takılardan daha fazla para koyacağı belli neticede, siz hiç sorgulamadınız mı nasıl olacak bu iş diye.
Böyle bir parayı hibe etmeyeceği belliymiş bu adamın.

Şu an oturduğunuz bir ev var sonuçta, hele bir evlenelim bakalım ne olacak ne bitecek zamanı geldiğinde bakarız demeliydiniz.
İlk günden altınları onların eline vermenize gerek yoktu, ev alınacağı zaman konuşuruz deyip çıkacaktınız işin içinden.

Olan olmuş şimdi ne yapabilirim diyorsanız da bir önceki mesajımda yazdım zaten başka seçenek yok şu şartlarda.
Kızının altınlarını araba ev
Ben de aynısı diyorum tamam o zaman babam ev almasın diyor

Aynısını dedim onlar hiçbir şey katmadan hak sahibi oluyor diyorum ben ailem öyle bir şey yapmaz diuor o zaman tapuda benim de adım olsun diyorum sen aileme güvenmiyor musun diyor

Aynısını dedim onlar hiçbir şey katmadan hak sahibi oluyor diyorum ben ailem öyle bir şey yapmaz diuor o zaman tapuda benim de adım olsun diyorum sen aileme güvenmiyor musun
Allah bi de sıralı ölüm vermezse ,konu sahibinin eşi önce giderse,ev kp üzerine olursa ,konu sahibinin miras hakkı bile olmayacak,çocuğu olursa anca dededen toruna pay geçecek ..
Ben de aynısını diyorum sen çok kafada kuruyorsun diyor

Kızının altınlarını araba ev

Ben de aynısı diyorum tamam o zaman babam ev almasın diyor
Tamam almasın altınlarımı geri getir de şu an ev sahibi olmanın sana bir katkısı yok tamam kira ödemiceksin ama ileride hiçbir hakkın olmayan bir eve bütün paranı vermiş olcaksın

Kredi faizleri düştü gidin altınları alın çekin kredi eve girin daha sendeki koca altınlarına sahip çıkamıyor sana nasıl koca olsun ya onlar senin hakkın. Nasıl rahat duruyorsun anan baban millete altın takıyor diye geldi altınlar sana havadan değil anne babanın parasını niye kayınpeder yiyor

Back
X