• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tapu problemi

Konunun açıklaması sizin altınlarınızla Kayınpeder ev alacak kendine. Sonra gelsin kardeşlerle miras kavgaları.
Eşiniz nasıl bu duruma müsaade ediyor ben onu anlamadım.
Lütfen biraz ses çıkarın ne demek düğünde hemen altınları vermek? kendi paranızı isteyince paragöz olmazsınız. Ne kadar susarsanız o kadar da suistimal ederler.

Konunun açıklaması sizin altınlarınızla Kayınpeder ev alacak kendine. Sonra gelsin kardeşlerle miras kavgaları.
Eşiniz nasıl bu duruma müsaade ediyor ben onu anlamadım.
Lütfen biraz ses çıkarın ne demek düğünde hemen altınları vermek? kendi paranızı isteyince paragöz olmazsınız. Ne kadar susarsanız o kadar da suistimal ederler.
Ben de anlamıyorum ha benim üstüme ha onun diyor altınlar 1 milyon olsa gerisini babam ödeyecek diyor

Ben diyorum zaten
Tamam diyorsunuz da eşinize söylüyorsunuz o da kulağının üzerine yatıyor altınlar gelmiyor, kayınpederinize diyeceksiniz altınlarımı geri verin diye, tek tek takılan tüm altınları söyleyin ailem bana şu kadar altın taktı, şu kadarı bilezik bu kadarı gram altın vs, sizde şunları taktınız hepsini geri istiyorum diyeceksiniz.

Tamam diyorsunuz da eşinize söylüyorsunuz o da kulağının üzerine yatıyor altınlar gelmiyor, kayınpederinize diyeceksiniz altınlarımı geri verin diye, tek tek takılan tüm altınları söyleyin ailem bana şu kadar altın taktı, şu kadarı bilezik bu kadarı gram altın vs, sizde şunları taktınız hepsini geri istiyorum diyeceksiniz.
Ona dedim ki niye benim tarafın taktığı altınları biliyoruz da senin tarafı bilmiyoruz diyorum, ne demek istiyorsun içinden alacaklar mi diyor o bile bilmiyor kendilerinin ne kadar taktığını

Şimdi etmezler ama ilerde görürüm diyorum zaten 4 1i senin altınlar olsa %25i bir kardeşimin %25 diğerinin %25 i annemin oluyor diyor
4te biri sizin altınlarla ödeniyor diye çeyreği sizin oluyor ya, diğer kardeşler kuruş ödemeden niye aynı hakka sahip oluyor?

Merhaba kızlar 5 aylık evliyim. Düğündeki takılarin üstüne ekleyerek kayın babam bizim oturmamız için ev almayı planlıyor. ( Düğün takılarına ailemin bana taktıkları, bana taktıkları ve misafirlerimizin taktıkları dahil)
Ben evin eşimin üstüne olmasını istiyorum ama ev kayinbabamin üstüne olacak büyük ihtimalle. Eşim de o daha çok para ekleyecek onun üstüne olsun benim için önemi yok diyor.
Sizce normal mi bu durum sonuçta benim ailemin taktığı altınlar var
Aşırı ANORMAL

Back
X