Tarafsız anlatmaya çalıştım. Kim haklı?

Catismali iletisim iletisimisizlikten iyidir.
Iletisim kurun. Ciddi bir sorun olduğunu söyleyin.
Evliliğinizi güncelleyin.

Bir garip
Sorun çıkarmaz ama sizin gibi sorumluluk benim üzerimde.
3 yıl oldu daha ama geniş br yapısı var
Pek biseyi merak etmez
Ilgilenmez

Denedik ama evin için de bir yabancıyla rahat edemiyoruz. Rahat tartışamıyoruz bile. Hem bu sefer fabrikadan eve hiç getiremeyiz. Nasıl olsa yardım eden birisi var diye.
Hep yalniz olacaksaniz evli olmanizin bir anlaminin olmadigini soylediniz mi hic esinize? :) ben soylediydim de

Hamilemiyim değilmiyim diye dr ye gideceğimi söyledim
Is gereği farklı şehirlerdeyiz bu ara
Akşama doğru ancak aradı ne oldu gittim mi diye meraksizliga bakın
Bende bilerek aramadım bakalım ne zaman arayacak diye

Kızlar cuma'dan beri konuşmuyoruz. Ama ben rahatladım sanki ya. Sorun bu aslında. Kafama göre takılıyorum. Çocuklarla oynuyorum, işle ilgili eksikleri tamamlıyorum, iki toz alıyorum. O yokmuş gibi davranıyorum. Böylece laf anlatmaya da çalışmıyorum.

Kızlar cuma'dan beri konuşmuyoruz. Ama ben rahatladım sanki ya. Sorun bu aslında. Kafama göre takılıyorum. Çocuklarla oynuyorum, işle ilgili eksikleri tamamlıyorum, iki toz alıyorum. O yokmuş gibi davranıyorum. Böylece laf anlatmaya da çalışmıyorum.
Ama iste nereye kadar? Ben size hak veriyorum ama bir sure sonra patliyor insan

Kelin ilacı olsa sizede söyler yani
Ins en kısa zamanda düzelirsiniz
Konuşun rahatsızlığınız belirtin.
Bende yaptım bunu ama sizin gibi 3 5 gün değişir sonra bakın yine aynı.
Çokta üstelersem rahat battı herhalde sana bisey diyen mi var der

Bence açıkça gel demeliydiniz

Kızın burnu kanıyor gel

İyi baba bunu yapardı sonuçta personel yesin yemeği o aşçı değil ya o olmayıversin bu sefer

Eşim oğlum akşam onunla oynayabilsin diye yedideki yemeğe 9.30 da gidiyor
Keşke diyebilsem. Açıkça söyleyemeyenlerdenim. Temizlikçiye bile aynı uyarıyı 2 kez yapmam. Söylemektense kendim yapar ya da yolları ayırırım. Sorunum bu galiba.

Sizin yapınız bana benziyor
Söylemek yerine karşının anlamasını beklerim çoğu zaman
Tartışmaktan hoşlanmam
Ama bu sırada dolarım en son patlama
Yanlış belki ama yaradılış ıste

Baslangicta adil bir is bolumu yapmamissiniz ve evin tum yuku uzerinizde. Ustune iki de cocuk gelince isin icinden cikilamaz bir hal almis. Oturup konusmalisiniz ciddi sekilde, o evde yalniz yasamiyorsunuz, ya bir yardimci tutulmali ya da esinizle beraber yapilmali ev isleri ve cocuklarla ilgilenmek. Disarida calisayim kolay, evdeki kadin kole degil ki?

Evet katılıyorum. Konu sahibi burnu kanıyor çocuğun siz de çalışıyorsunuz. Dersim var sen çocuğu al ben de doktora geçiyorum demeliydiniz. Ya da çocuğun burnu yakılacak çocuk içinde zor sen de gel diye çağırın. Her işi kendiniz hallediyorsunuz. Adam sadece ise gidiyor işten geliyor. Başka yaptığı bişey yok gibi sorumluluk verin.

Bence haklısın bacım da adamın bu işler artık yaşam tarzı olmuş. Keşke baştan koysaydın tavrını. Bizde de genelde bütün yük bende ama Eşim bunaldığımda hele ki sağlık durumlarında hassas davranır durumu toparlar. Geçmiş olsun kızınıza. İnşallah eşiniz dersini almıştır.

Haklisiniz kesinlikle ama bence biraz ondansa birazda sizden kaynaklaniyor bu durum.
Her seyi siz yapmak zorunda degilsiniz, yardim isteyin. Örneğin cok yorgunum bugun cocugun dersini sen yaptirir misin? , örn, kucuk olan cocukla oynar misin
O gun yemege gittiginde ( bende trip atarim ) ama once kizip sonra sana ihtiyacimiz var vs. Derdim.
Bazi erkekleri böyle dürtmek gerekiyor.bi gün kavanoz kapagini actirin. Bi gun perdeyi astirin.
He bunlara cevap vermiyorsa ben bi sure konusmam , sakinlesince isteklerimi anlatirim. Her sey karsilikli. Ya yapicak ya da böyle sorun olucak. Yardimci olsada olmasada yaptirin, yardim isteyin. Çaktirmadan siz de ona devredin.

Babam gibi eşiniz...Annem de hep söylenirdi,sürekli iş,sürekli yurtdışı koşturma..Artık alıştı,şu an takmıyor bile.Ne yazik ki bazı erkekler dışarıda olmayı,sürekli severek yaptikları işlerle meşgul olmayı daha çok seviyorlar.Zor bir durum ve siz haklısınız.

Haklısınız.
Eşiniz başka bir alemde yaşıyor. Evde sizinle ve çocuklarıyla olmak cazip gelmiyor galiba.

Açıkça konuşmalısınız.
Kendine çeki düzen vermeli.
Böyle eve para getirmekten başka bir işe yaramıyor.

Iyi akşamlar herkese. 10 senelik evlîyim, 5 sene de flört toplam 15 senedir eşimle birlikteyim. Ben öğretmenim eşim de bir fabrikanın bilgi işlem yöneticisi. Eşim iyi bir insandır, çocukları ile ilgili bir babadır, sakindir vs vs.

Son 2 yıldır baş gösteren bir problemle ilgili danışıyorum sizlere. Belki öncesi de vardı ama tek çocuk, daha uygun çalışma saatleri derken benim için katlanılabilir oluyordu belki de. Bu yüzden gidişatı farkedemedim.

Eşim iş kolik bir insan. Öyle ki bıraksak fabrikadan eve gelmeyecek. Sadece fabrikayla kalsa iyi. Haftada en az bir gün müşterilerle, çalışanlarla ya da diğer idarecilerle çıkılman yemekler var bir de.

Önceden taciz yöntemini kullanıp mesaj yağmuruna tutuyordum ama son 1 yıldır kendisi aramazsa aramıyorum bile. Öyle ki bazen akşam 8'e kadar hiç konuşmamış oluyoruz. İşin kötüsü artık üzüldüğümde, heyecanlandığımda eşimi aramak aklıma bile gelmiyor.

Tabi bu arada evin tüm yükü (temizlik, büyük kızın kursları, ödev kontrolü, küçükle oyun zamanı, alışveriş, hastalandıklarında doktor ziyareti) benim üzerimde. Artık yoruldum hem de çok.

En son Perşembe günü, ertesi gün çalışanlarla yemeğe gitmeyi planladıklarını söyledi. Uygun mu senin için diye sordu. O hafta 2 kızımızda ateşlendi. Her ikisi için farklı günlerde sabahladım. Üstüne ben de hastalandım. Bu yüzden "yarın olmasın lütfen, hava da soğuk. Sıcacık evimizde film keyfi yapalım" dedim. Neyse bakarız dedi eşim. Ama ertesi gün okulda büyük kızımın burnu kanamış. Kanama deyince damla damla sanmayın. Kılcal damarları hassas. Ili senedir gitmediğimiz doktor kalmadı. Kanadığı zaman musluktan boşanır gibi akıyor ve durduramıyoruz. Okula gidip kızımı aldım ama çocuk tanınmaz halde. Doktora götürdüm, yakmaktan başka çare yok o da çözüm değil dediler. Neyse yaktırıp eve geldim. Eşime haber verdim. Eşim dedi ki ben de yemeğe gidiyordum şimdi. E karar vermedik ki üstüne burnu kanamış kızımızın. Nitekim o gece 2 kez daha kanadı. Eşim mesaj atıyor. Nasıl nehir diye? Ben de umrunda mıydı diye cevapladım. O günden beri konuşmuyoruz. Kızlar uzun oldu belki ama haksız mıyım? Lütfen fikir verin.
ben seni halkı buldum . sana karsı ilgisiz hadi neyse ama çocuğuna karsı da böyle olması tuhaf

Canm cok gecmis olsun cok uzuldum kizinin durumuna oncelikle ona bir oneride bulunayim her yil tarile denize gidiyormusunuz ? Gitmiyorsaniz mutlaka gidin ayni sekilde ablaminda ablamin kizininda burnu kaniyordu duzenli 2 3 hafta tatile gitmek deniz tuzlu su cok iyi geliyordu ve kanamamaya basladi simdi ne zaman gitmese misal yegenim 4 yasinda bu yil gidemediler tatile ve kizin burnu kanadi ablaminda aynen ..
Esine gelince mutlaka konus bu durumlari simdi kusum konusamam deme hic hatta simdi tam zamani konus ki oda senin ne kadar uzuldugunu anlasin :( bir cozum bulsun bu duruma

tabi siz haklısınız bencede
siz ondan dahamı çok maaş alıyorsunuz yani acaba kompleksemi giriyo:110::KK14:bak işim çok yoğun gibilerinden

Back
X