Tarafsız anlatmaya çalıştım. Kim haklı?

İlgili bi baba demişsiniz ama ilgili olsaydı kızınızın bu durumunda daha çok üstüne titrerdi dünyanın öbür ucunda da olsa kızının yanına gelirdi

Bu gibi durumda ben eşime cevap vermiyorum
Çok merak ediyorsa evden çıkmasaydı kusura bakmayın önceden planlamıştık ama kızım hastalandı onunla ilgilenmem gerekiyor diye çok geçerli bir mazeret bulabilirdi
O kaşınmış sizde kaşımışsınız haklı olan taraf sizsiniz

Kesınlıkle sız haklısınız ne kadar sorumsuz bı baba bu kadınlar cocugu kendısıne mı yapıyor sankı kesınlıkle tavrınızı koyun ve acık bı dılle iş yemeklerine ara vermesi gerektigini söyleyin..

Şaka gibi okuyunca kan benim beynime sıçradı. Hemen acilen bu durumu düzeltin ve restin kralıni çekin. Siz evli falan değilsiniz öylesine zaman geciriyorsunuz bu arada tüm sorumluluk da sizde. Hayret hala kafayı siyirmamissiniz şaşırdım

Kızlar cuma gününden beri konuşmuyoruz. Tartışma falan yok. Kendisi de bir havalarda. Aklı sıra bana trip yapıyor. Sorunu çözmek için konuşmak gerek ama eşim tarafından haksız görülüyorum ve protesto ediliyorum. Insan bu konuda nasıl haklı tarAfın kendisi olduğunu düşünebilir. Bu adam ne ara bu kadar umarsız, gaddar oldu anlayamıyorum. Sonuç olarak konuşmak istese bile süründürmeden asla tek kelime etmemeye karar verdim. Onunla ilgili çamaşır, ütü ne varsa göz ardı ediyorum cumadan beri, haklılığımı kabul edip özür dilemezse de yapacak birşey yok malesef.

Film keyfi demek yerine, bize anlattiginiz gibi anlatirsaniz bence daha iyi olur, yoksa benim derdim ne kadinin derdi me hala dilm diyo diyerek sizi anlamayabilir. Ha siz anlatmadan da anlamasi gerekir o ayri..

Siz biraz fazla sorumluluk yuklenmissiniz.

Ben olsam cocuklarin velisi olarak babayi kaydettiririm.

Cocugun burnu kanayinca once babayi arasinlar.

Ben mesela esim olmadan cocugumu normal kontrolune goturmem.

Esime hep sorarim su gun musait misin cocugumuza doktor randevusu alacagim diye.

Bir ara sende goturebilirsin der gibi oldu. Olur mu oyle sey ben tek basima mi yaptim bu cocugu diyip lafi agzina tiktim.

Bazi seyleri yapmak zorunda birakin.

H
Siz biraz fazla sorumluluk yuklenmissiniz.

Ben olsam cocuklarin velisi olarak babayi kaydettiririm.

Cocugun burnu kanayinca once babayi arasinlar.

Ben mesela esim olmadan cocugumu normal kontrolune goturmem.

Esime hep sorarim su gun musait misin cocugumuza doktor randevusu alacagim diye.

Bir ara sende goturebilirsin der gibi oldu. Olur mu oyle sey ben tek basima mi yaptim bu cocugu diyip lafi agzina tiktim.

Bazi seyleri yapmak zorunda birakin.
her iki hamileliğim süresince ve sonrasında da eşimsiz tek bir doktor randevusuna gitmedim. Çocukların kontrollerini de hiç aksatmazdı. Ne olduysa 2 sene önce şehir dışında yeni bir ortamda işe başlamasıyla oldu. Nasıl olsa bende arabada var diye düşündü herhalde. Bir şekilde halleder bizim hatun diye yüklerini tek tek bana attı.

Kızımın okuluna da çok yakın bir okulda çalışıyorum. Öğretmeni de idareciler de 25 km uzaktaki eşimi aramak yerine 500 metre uzaktaki anneyi aramayı tercih ediyorlar tüm acil durumlarda. Öyle ki kızımın öğretmeni ne zaman arasa daha telefonu açmadan tansiyonum düşüyor yine birşey oldu diye.

çok haklısınız.

Benim cevremde de var boyle erkekler. Ailelerini eslerini seviyorlar ama is hayati, arkadaslari vs hayatlarinda ailelerinden bir tik daha onemli oluyor.evde gecirilen vakiti bosa sayiyorlar sanki disarda daha faydali olacaklarini dusunuyorlar daha mutlular bekli de bilemiyorum.

Siz tabiki haklisiniz ama, bunun bir caresi cozumu yok konu tamamen esinizin tercihleriyle alakali.

Siz sadece esinizin aile hayatini ikinci plana atma tercihini kabul edip etmeyeceginizi sorgulamalisiniz...

Back
X