tarafsiz bir sekilde dogruyu söylermisiniz?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba, bir süredir iliskimin oldugu bir bey var ya da vardi bilemiyorum. Ben ögrenciyim o calisiyor. Yapi olarak biraz kiskanc ben de öyleyim ama asiri baskici degil. Konuya girmek icin bunu söyledim. Kendisi bir ögretmenden bir alanda ders aliyor bu ögretmen genc bir kadin hem de arkadaslar ama aralarinda önceden bir sey gectimi gecmedi mi emin olamadim hic, ama beni süphelendiren bir kac sey olmustu. Benim bu kisiden rahatsiz olmamdan dolayi özel dersi kendi evinde aliyordu bende orda bulundugum zaman. O zamandan beri bir sorunumuz yoktu. Taki gecen haftaya kadar, maddi sorunlardan dolayi fuarda calistim üc gün. Kendisinden maddi destek almiyorum o da teklif etmedi zaten hic. Fuarda calistigimdan dolayi sorun cikardi orda erkekler hep fuardaki kizlarla konusmak icin geliyorlar falan dedi. Baya bunu sorun yapti. Hatta ona fuar bileti aldim gel gör icin rahat etsin diye geldi ama sorun yapmayi sürdürdü. Neyse üc gün calistim sonra madem bu kadar rahatsiz oluyorsun, baska isler yaparim o zaman dedim. Neyse o konuda kapandi. Bugün bana dediki benim yine özel ders almam gerekiyor ama bu sefer o kizin evine gitcem dedi. Ben de niye dedim artik böyle sen de fuarda calismasaydin dedi. Detayini yazmiyorum sonrasi sözlü tartisma. Ben onaylamiyorum o kizin evine gitmeni dedim iliskiyi bitirme noktasina getirir dedim ben nasil sen rahatsiz oldun diye fuar konusunda orta yolu buldum dedim,yapmasaydin o zaman onaylasanda onaylamasanda gitcem dedi. Sonra ben de peki dedim, yan yanaydik. Benim simdi gitmem gerekiyor su saatte anlastik dedi ben de sadece güle güle dedim. Baska bir sey demiyormusun gibi sasirdi gözlerini acti. Ben de yürüdüm gittim o da gitti. Simdi biz ayrildik mi orasi belirsiz? Ben hatalimiyim sizce? Ayrilirsak bu yaptigimdan dolayi suclu hissetmelimiyim? (Not: Onu seviyorum)

Hep seviyorum oluyor böyle konuların sonu zaten.
Kadının evine gitme konusu hiç olmasaydı dahi güvenmediğiniz biriyle ilişki sürdürmek hata. Böyle oluyor sonu. Her an ensesinde olamazsınız birbirinizin.
İkinci hatanız da fuar konusunda taviz vererek yapmışsınız.
Ayrılırsanız veya ayrılmazsanız da suçlu hissetmekten ziyade yanlışlarınızdan ders almayı düşünün.
Yoksa her ilişkide aynı şeyleri yaşarsınız

Bu iliskideki insanlar kac yaşında?
Nasil birbirinizin hayatina bu kadar müdahale edersiniz acikcasi anlayamadım.
Sevgilinizle bir kadını yalnız birakmaya bile korkuyorsaniz ; ben buna iliski demem açıkçası.
Ayrılın, kendinizi geliştirin ,
Daha sizi besleyen iliskileriniz olsun.

İkiniz de hatalısınız.
Sen adama öyle benim gözümün önünde ders alırsın diye diretirsen çocuk gibi, o da ekmeğine karışır, üzgünüm...
Iyide fuarda calismakla birinin evine gidip ders almak ayni sey degil ki ayrica bu kizla disarda da görüsüyorlar. Ben calistigim insanlarla sadece profesyonel kaliyorum.

Bu iliskideki insanlar kac yaşında?
Nasil birbirinizin hayatina bu kadar müdahale edersiniz acikcasi anlayamadım.
Sevgilinizle bir kadını yalnız birakmaya bile korkuyorsaniz ; ben buna iliski demem açıkçası.
Ayrılın, kendinizi geliştirin ,
Daha sizi besleyen iliskileriniz olsun.
Benim güven sorunum var kendiside daha önce aldatildigi icin ayni sekilde o yüzden iliskimize bunu bilerek basladik.

Iyi de siz madden zorda olduğunuz için fuarda çalışıyorsunuz, keyfine mi? Toplamda ne kadar para elinize geçecek ki? İlle gitme istemiyorum diye dayatan adam, canım ben sana destek olurum diye 3 kuruşu size verebilirdi bence,
Para konusunda eli acik degil hic.

Iyide fuarda calismakla birinin evine gidip ders almak ayni sey degil ki ayrica bu kizla disarda da görüsüyorlar. Ben calistigim insanlarla sadece profesyonel kaliyorum.
Anlamadığınız nokta, hayata müdahale, baskılamadır.
İster ders, ister iş.
Sonuçta ders de keyfi değil, kariyerle alakalı bir durum.

Bakın benim evliliğimde de bu var.
Eşim bence istediği yere gidebilir, istediği saatte gelebilir, umrumda olmaz.
Ama o bana sınır çizdiği için( o evde akşam otururken ben keyfime çıkamam, önceden program yapıp döneceğim saate kadar planlamam lazım) o da gidemez.
Tüm çevremiz dışarda erkek erkeğe gezerken, o kıçını kırıp benimle oturmak zorunda.
Bu kadar basit.

Hep seviyorum oluyor böyle konuların sonu zaten.
Kadının evine gitme konusu hiç olmasaydı dahi güvenmediğiniz biriyle ilişki sürdürmek hata. Böyle oluyor sonu. Her an ensesinde olamazsınız birbirinizin.
İkinci hatanız da fuar konusunda taviz vererek yapmışsınız.
Ayrılırsanız veya ayrılmazsanız da suçlu hissetmekten ziyade yanlışlarınızdan ders almayı düşünün.
Yoksa her ilişkide aynı şeyleri yaşarsınız
Güven sorunum var evet o olmasa baska biri olsa yine böyle olurmuyum bilmiyorum..

Benim güven sorunum var kendiside daha önce aldatildigi icin ayni sekilde o yüzden iliskimize bunu bilerek basladik.
O zaman boyle kavgalarla devam edin . Kendinize layik gordugunuz iliski buysa ne yapabiliriz ki biz ?
Benim güven problemim var cümlesini de hic anlayamiyorum açıkçası. En kötü aldatilirsiniz (bu degil genel ilişki icin söylüyorum. ) e oda kaldirilmayacak bir sey degil ,sizin degerinizle alakali bir sey değil ve ondan korunmaya calismak bütün iliskiyi guven problemi ile zorlastirmaya degen bir sey değil.
Ayrica olacak olan olur yani, onune gecme sansiniz yok . Yapacak insan her yerde yapar her sekilde yapar .
Siz kendinize iskence ediyorsunuz sadece.

Anlamadığınız nokta, hayata müdahale, baskılamadır.
İster ders, ister iş.
Sonuçta ders de keyfi değil, kariyerle alakalı bir durum.

Bakın benim evliliğimde de bu var.
Eşim bence istediği yere gidebilir, istediği saatte gelebilir, umrumda olmaz.
Ama o bana sınır çizdiği için( o evde akşam otururken ben keyfime çıkamam, önceden program yapıp döneceğim saate kadar planlamam lazım) o da gidemez.
Tüm çevremiz dışarda erkek erkeğe gezerken, o kıçını kırıp benimle oturmak zorunda.
Bu kadar basit.
Peki sizi duygusal olarak her türlü baskilar ve kendine gelince kapiyi ceker giderse? Bu arada baskilamak ne derece dogru kelime bilemiyorum. Benim cevremde genelde duydugum sey evlenince istedigin her seyi istedigin gibi yapamazsin artik, evliligin zorluguda burdan geliyor zaten. Bir tek dogru yok galiba bu konuda

Herkese merhaba, bir süredir iliskimin oldugu bir bey var ya da vardi bilemiyorum. Ben ögrenciyim o calisiyor. Yapi olarak biraz kiskanc ben de öyleyim ama asiri baskici degil. Konuya girmek icin bunu söyledim. Kendisi bir ögretmenden bir alanda ders aliyor bu ögretmen genc bir kadin hem de arkadaslar ama aralarinda önceden bir sey gectimi gecmedi mi emin olamadim hic, ama beni süphelendiren bir kac sey olmustu. Benim bu kisiden rahatsiz olmamdan dolayi özel dersi kendi evinde aliyordu bende orda bulundugum zaman. O zamandan beri bir sorunumuz yoktu. Taki gecen haftaya kadar, maddi sorunlardan dolayi fuarda calistim üc gün. Kendisinden maddi destek almiyorum o da teklif etmedi zaten hic. Fuarda calistigimdan dolayi sorun cikardi orda erkekler hep fuardaki kizlarla konusmak icin geliyorlar falan dedi. Baya bunu sorun yapti. Hatta ona fuar bileti aldim gel gör icin rahat etsin diye geldi ama sorun yapmayi sürdürdü. Neyse üc gün calistim sonra madem bu kadar rahatsiz oluyorsun, baska isler yaparim o zaman dedim. Neyse o konuda kapandi. Bugün bana dediki benim yine özel ders almam gerekiyor ama bu sefer o kizin evine gitcem dedi. Ben de niye dedim artik böyle sen de fuarda calismasaydin dedi. Detayini yazmiyorum sonrasi sözlü tartisma. Ben onaylamiyorum o kizin evine gitmeni dedim iliskiyi bitirme noktasina getirir dedim ben nasil sen rahatsiz oldun diye fuar konusunda orta yolu buldum dedim,yapmasaydin o zaman onaylasanda onaylamasanda gitcem dedi. Sonra ben de peki dedim, yan yanaydik. Benim simdi gitmem gerekiyor su saatte anlastik dedi ben de sadece güle güle dedim. Baska bir sey demiyormusun gibi sasirdi gözlerini acti. Ben de yürüdüm gittim o da gitti. Simdi biz ayrildik mi orasi belirsiz? Ben hatalimiyim sizce? Ayrilirsak bu yaptigimdan dolayi suclu hissetmelimiyim? (Not: Onu seviyorum)

17-20 yaşlarında böyle bir ilişkim vardı.
Sevgi değil ama kaosu seviyorsunuz.
Siz yapsanız ayrılır farklı yaftalar yapıştırır.
Boşuna eziyet

Valla kusura bakmayın ama sizin zorunlu ihtiyacınızdan yaptığınız bir şey yüzünden, size bu muameleyi yapıp, ayrılırım demenize rağmen elin kadının evine gidiyorsa ve bunuda sırf sizin canınızı yakmak için yapıyorsa sizin o adamın bir daha yüzüne bakmamanız gerekir. Öyle size her kızdığında elin kadınlarının yanına giden adamdan bir halt olmaz. İnsan kendi değerini kendi belirler. Sizi ezip geçen ayrılmayı göze alan adama şimdi dediğinizi yutar ve ilişkiye devam ederseniz ilerde daha çok canınız yanar. Ayrıca bende kozmetik mağzalarında stant hostesliği yaptım öğrenciyken mecburiyetten. , sen doğru durduktan sonra kimse birşey yapmıyor. Sizin maddi zorunluluğunuzu o kadınla başbaşa kalabilmek için kullanıyor sevgiliniz bence. Hep söyledim yine söylüyorum sevgililik döneminde sizin canınızı bu kadar kolay yakan adamlar evlenince bin beter olur. Çünkü bu dönem taraflar arasındaki aşkın ve kaybetme korkusunun en yoğun olduğu dönem, bu dönemde bunu yapan ilerde canınıza okur emin olun.

Kizla birlikte olmak istese onunla sevgili olurdu ikisi de bekar degil mi sonuçta?
Siz evdeyken ders alması komik olmuş.
Fuar konusunda da o suçlu.
Maddi destek teklif etmesine gerek yok zaten belirtmissiniz ama aileniz destek olmali.
Ayrılmadığınızi düşünüyorum ve çok çocukça buldum konuyu.

O zaman boyle kavgalarla devam edin . Kendinize layik gordugunuz iliski buysa ne yapabiliriz ki biz ?
Benim güven problemim var cümlesini de hic anlayamiyorum açıkçası. En kötü aldatilirsiniz (bu degil genel ilişki icin söylüyorum. ) e oda kaldirilmayacak bir sey degil ,sizin degerinizle alakali bir sey değil ve ondan korunmaya calismak bütün iliskiyi guven problemi ile zorlastirmaya degen bir sey değil.
Ayrica olacak olan olur yani, onune gecme sansiniz yok . Yapacak insan her yerde yapar her sekilde yapar .
Siz kendinize iskence ediyorsunuz sadece.
Belkide aldatilip ortaya cikmamasindan korkuyorumdur sonucta bir sey yapsa ruhum bile duymaz.

İş inada binmiş. Karşılıklı olarak ters adım atmışsınız. İlişkide başka sorunlar var mıydı? Yalnızca bundan dolayı bitme noktasına gelmez

Bahane etmiyorum ki neden isteyerek bu durumu yaratayim ki ya da ben fuarda calistim diye o kendine o kadar eziyet etsin ki. Asilmasi cok zor bir duygu.
Aşmak için çaba göstermemişsiniz ki.
İkinizin de geçmişte yaşadığı şeyler birbirinizi bağlamaz.
O aldatıldıysa güven duymayı öğrenecek.
Sizin güven probleminiz varsa bunu aşacaksınız. Sonra sağlıklı bir ilişki yaşarsınız. Böyle kurallarla bir ilişki yaşanmaz.
Kimse de sizin güvensizliğinizi tedavi etmek zorunda değil.

Back
X