tarafsız fikirlere ihtiyacım var boşanmalımıyım :(

Benim fikrim; kufur cok kotu busey ana teoki vermek yerine sakinlesmesini bejleyip duger gun kirildigini dule geirebilirdin brlliki kontroldeb cikmis.ben seni esinden cok hatali buldum inu sana vurmasi affedilemez.biri benim uzerime kul dikup kasimi patlatsa vende o anlik hirsla girisebilir kontrolumu yitirebilirdim.rsin tabikide hakli degil.saba kufur etmek..kiniyirum.be olursa ilsa oda sakin kalmaya calisabilirdi.ama sen davanin arkasinda dur birdaga asla biyle busey olmasin sende boyle fevri olma.sende az degulsin.kufur eduyorsa kullujmu dokmeb lagzim.gir iceri az bi sakinlessin birdaha asla yaoamamasu gerektigini soyle ve anne arjadas vs git.sakinlesip senii arardi nasil olsa.

Bugun boyle yapan yarin neler yapar. Bi de dogacak cocugun psikolojisi de bozulur siddete egilimli bi babadansa ayrilmak daha mantiklisi. Kimsenin sana vurmaya hakki yok polise falan da sikayet et boyle bisey yapamaz cok uzuldum ya

ayy bi feminist özentisi daha gelmiş kk ya. diger yorumlarına da göz gezdirdim. üslup tam feminist özentiligi.

nefret suçu yok, cinayete ve şiddete teşvik de yok, yazdıklarımın da yasada bi cezası yok. eger gerçekten öyleyse, git mahkemeye ver beni. kalkıp gelicem mahkemeye söz. gelmiş bir de hukuk dersi veriyor insanlara

Kardesim madem kocan manyak niye doguruyor sun ya.sizin gibi kadinlardan nefret ediyorum.yeter artik kocanizi baglamak icin cocuk yapmayin.cocuklara olan oluyor be.yaziklar olsun bu düşüncedeki zavallilara.
ne biliyorsun kocasini baglamak icin yaptigini kit dusunceli insan o azicik aklini kendine sakla buralarda harcama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…