- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi aysimaaaaa
-
Allah onu bildigi gibi yapsin terbiyesiz pislik sen haklisin ailen hic mi acimiyir sana ya ne kadar uzuluyorum kizlarinin sopa yemesine normal gibi bakiyolar bide hamilesin ozellikle oraya tekme atmasi .. vicdansiz rezil bi yudum sevgi bile yok onun icinde bu yaptigibdan sobra ona nasil eslik yapip sicak olup ayni evi paylascaksinki bosan lutfendirek konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
Bebeğin nasıl aysima? bosanabildin mi?direk konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
durdugun kabahatt !! Sizi guzel bir dille uyarmak varken hayatim kalkar misin hasta olacaksin oturma tasa demesi gerektigi yerde adam resmen kendisi kasinmis direkt olarak kufure saldiri pozisyonuna gecmis!! Bebegini dusunen adam gelip karninza tekme atmazdi !! Ustelik kv kv neden bir sey yapmamis !!!direk konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
Sen de çok normal değilsin bence eşin zaten akıl hastası ,boşanın yoksa bu adam seni yol ortasında doğrardirek konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
direk konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
külleri adamın suratına fırlatmak gibi bir saçmalık yapmasaydın ve tartışmayı lastik gibi uzatmasaydın ve ona ragmen vursa haklı olurdun. şu anda müstehakını bulmuşsun sadece.
refleksi anlatayım. bir adam eve geldi karısını başka adamla yakaladı. eger o anda direkt gidip öldürürse, bu reflekstir. ama 3-5 gün sonra gider öldürürse artık refleks degildir, kurgulanmıştır.
Kızlar gününüz aydın olsun... Ben burada birikim yapan hatunlarlayım ama bu aralar "paraları saç saç saç" diyesim var. Niye mi hiçbir şekilde ben inanmıyorum.. Yıllarca birikim için uğraştım. Ne bir takdir, Ne bir teşekkür.. Öyle işteKırgınlık vs.. Gerçi ben hep çocuklar için ailemiz için dedim. Ama insanoğlu aslında yapıyor ediyor da.. onda kırgınlık ve yorgunluk yapan gönül kırgınlığı oluyor.. Yağmurdan mıdır ne depreşti yine duygular..
Iyi de bu konuyu bu kadar sacma bir sekilde hortlatmadaki amaciniz neydi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?