• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarafsız fikirlere ihtiyacım var boşanmalımıyım :(

aysimaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
219
7
68
direk konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var

Durdugun kabahat arkadasım, hamilesin ve karnına tekme atıyor ? Birde olduresiye dovuyor, sebep ne, kapının onunde oturmaktan kasıt ne yani biraz açsan..

Bu ne ya , bebeğiniz iyi mi? :KK43:

Küfür yanlış, adamın üzerine kül dökmek yanlış, hamile bir kadını dövmek çoooooooooook yanlış.

Boşanma fikrine tepkisi ne oldu?

direk konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
bu okuduklarıma inanmak istemiyorum
nasıl olur!!!
nasıl yapabilir!!!
sen haklısın tabi ki
ailen de nasıl bir aile?
cenazen çıkınca mı haklı olacaktın onların gözünde!

Bence şiddet affedilmez birşey ama hamileyim diyorsun tek ben bu çocuğu buyuturum diyorsan boşan ama ya yapamazsan ? Git boşa demek kolay değil yani

ah arkadaşım...
ailenin yanında olmaması çok acı
Ama bence boşanın bu adamdan hemen
Kendi ayaklarınız üzerinde dimdik durun
Rabbim yardımcınız olsun...

sakın durma o evde butun kadın cinayetleri böyle baslıyo sakın affetme ceksın cezasını bebegıne bısey olmusmu?

Kaç yıllık evlisin, isyeyerek mi evlendin, ne zamandan bu yana böyle tartışmalarınız oluyor ve en önemlisi boşandığında nasıl bir düzenin olacak? Boşanma diyemem hamile bir kadını bu kadar dövmek için hiçbir sebep geçerli değil gözümde ama ailenin desteği şart

Kaç yıllık evlisin, isyeyerek mi evlendin, ne zamandan bu yana böyle tartışmalarınız oluyor ve en önemlisi boşandığında nasıl bir düzenin olacak? Boşanma diyemem hamile bir kadını bu kadar dövmek için hiçbir sebep geçerli değil gözümde ama ailenin desteği şart

hamile hamile seni tekmeleyen bi erkekler bi dk daha durma
adama bak hem suçlu hem güçlü

aileler hep kendini düşünüyo zaten
bence sen haklısın
sakın kendini ezdirme

tabii ki boşan, yok yere küfürler ediyor, senin sinirlenmeye tepki vermeye hakkın yokmuş gibi senin tepkine karşı hem karısını hem çocuğunu tekmeliyor
bu adam yarın bi gün seni öldüredebilir

bebeğinede zarar verecek ..
darp raporu ile birlikte şikaytçi olun ve ayrılın ..
keske hemen bebek yapmasaydınız cnm ..
hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim ..

Nefret ediyorum su ailelerin hakli olsa bile kadini sindirme cabalarina!!

Adam bebeğine canina kastetmis daha kotu ne yapabilir??
Aa öyle deme

Kocası degıl mı döverde severde

Kadın dediğin susup oturacak

Basında beyi var daha ne olsun

Hem bosansa ne olacak cocukla adı fılan çıkar

Hem o çocuk ne olacak babasız mı buyusun

Buyusun babasınıda örnek aldı mı tamammm oldu mu şimdi herkes mutlu

kocan sana acımamıs hadı kı bunun hadılık de bır durumu yok karnındakı kendı cocucgu onada mı acımamısve sende hala fıkırlerınızı beklıyorum dıyorsun... barıs dıcek halımız yok herhalde

sen küllük o tekme karında bebek küfür şiddet ....dünyaya çocuk getirmek için hakikaten çok sebebiniz varmış.

Siz hamilesiniz üstelik ilk ayları yani hormonlarınız tavan, hassassınız sinirle tepkiler verebilirsiniz. Eşiniz nasıl bir adammış karnınızda bebeği varken size tekme atabildi vurabildi ? Ailenize de bravo cehalet timsaliler! Ardınıza bakmadan ayrılın ayrıca darp raporunuz varsa delil gösterin. Mal paylaşımı durumu da var tabii var mı ev, araba vs ?

Back
X