• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarafsız fikirlere ihtiyacım var boşanmalımıyım :(

ya konu sahibide gerçekten saf

hamilesin ve adamın tavrını az çok biliyorsun..

Resmen gel beni kaşı demiş adama..

Ya sana vururken birşey olsaydı ?

Tamam sinirlendin küfürüne diyelim madem bu kadar öfke patlaması yaşayan bir öküze ne diye küllük fırlatıyorsun

Yani senin de eşinden bir farkın yok ki şu durumda

Hamilesin az dikkat eder insan

Yanlış anlaşıldım. Bebeği çok şükür iyi zaten. Demek istediğim karnına tekme atan biri yarın bir gün daha büyük zarar verince bebeği de düşebilir. Onu yapan daha beterini de yapar.

Bakin kizlar, yuvayi yapmak kolay ama bozmak öyle kolay degil. basa gelmeden anlasilmaz diye düsünüyorum. elbetteki yapmis oldugu hayvanliktan baska birsey degil ama yikici olmak degilde Yapici olmak gerekir. Bence esinize iyi bir ders verin ki hatasini anlasin ama o yavru dünyaya gelmeden annesi babasi ayri olmasin. önemli bence annenin babanin ayni evi paylasmasi ama herkesin kendi Fikri. Ha bir daha böyle vurabilecegini düsünüyorsaniz bosuna denemeyin bosayin ama cocugunuzu mutlaka düsünün derim ben.

Bakin kizlar, yuvayi yapmak kolay ama bozmak öyle kolay degil. basa gelmeden anlasilmaz diye düsünüyorum. elbetteki yapmis oldugu hayvanliktan baska birsey degil ama yikici olmak degilde Yapici olmak gerekir. Bence esinize iyi bir ders verin ki hatasini anlasin ama o yavru dünyaya gelmeden annesi babasi ayri olmasin. önemli bence annenin babanin ayni evi paylasmasi ama herkesin kendi Fikri. Ha bir daha böyle vurabilecegini düsünüyorsaniz bosuna denemeyin bosayin ama cocugunuzu mutlaka düsünün derim ben.

nasıl yapıcı olacak mesela ?

kemiklerini iyice kırdırtıp adamın eline al 404 kırdıgın yerleri yapıştır diyerek mi :)

şiddeti sen başlatmışsın yüzüne küllük fırlatıp kaşını patlatarak. haksızsın o yüzden ve suçlusun.

adam da sakinligini korumalıymış o da suçlu. ikiniz de konuşma özürlüsünüz anlaşılan.

nasıl yapıcı olacak mesela ?

kemiklerini iyice kırdırtıp adamın eline al 404 kırdıgın yerleri yapıştır diyerek mi :)

Iyi bir ders vererek. Valla öyle adamin ben kafasina avizeyi indiririm bak bakalim bi daha sesi cikiyo mu. Ama cocugu mutlaka düsünmelisin canim.

İkiniz de NORMAL degilsiniz:KK57:
Bence bosanin, ya da kesinlikle psikolojik tedavi gorun kari koca. İkiniz de siddet egilimlisiniz.

Iyi bir ders vererek. Valla öyle adamin ben kafasina avizeyi indiririm bak bakalim bi daha sesi cikiyo mu. Ama cocugu mutlaka düsünmelisin canim.
Kafasında avize kırma dersi? Hım. Kadın bir kül fırlatmış yaptıklarına bak bir de onu yapsa herhalde öldürür adam. Yani hanımefendi kusura bakmayın ama şaka gibisiniz.

İnanamadım okurken ikiniz de abartmışsınız gerçekten.Kafasına küllük fırlatmıssınız. Eşiniz çok ileri gitmiş.Bebeğinize bişey olmamış iyi ki. Boşanın bence.

Kafasında avize kırma dersi? Hım. Kadın bir kül fırlatmış yaptıklarına bak bir de onu yapsa herhalde öldürür adam. Yani hanımefendi kusura bakmayın ama şaka gibisiniz.

Gözünü korkutmak lazim böylelerinin babamda ayniydi annem kafasinda süs parcalayinca Adam kedi gibi oldu

Bu ne biçim bi ilişki ya? Kaç yaralı var ben cikartamadim. Sen kül dokuyorsun, o küfür ediyor, sen vuruyorsun, o tekmeliyor. Aman Allahim soklar icerisindeyim. Tamam siz darp raporu aldiniz da esiniz de alsaymis, resmen kasi patlamis adamin ya..

Bi kapi önünde oturmak değildir heralde mesele? Gerci ben de sevmem kapı önünde oturan, milletin gecmesini engelleyen insnalari da neyse.. bi seyinizi mi gördü? Sen niye hamile halinle tepki verdin? Bebek ne oldu? Sanirim bebek de Jackie Chan ( Ceki Cen ) olur bu gidiste....

Bir koca hamile karisinin karnini tekmeliyorsa cinayet dahi isler! Boyle sapkinlik olmaz. Bunun adi sinirlilik etkiye tepki de olmaz. Eğer sen bir sey yaptin ki tekmeledi diyerek bu mantiktan gidersek her adam öldürmenin de hakli bir sebebini bulabiliriz

Bir koca hamile karisinin karnini tekmeliyorsa cinayet dahi isler! Boyle sapkinlik olmaz. Bunun adi sinirlilik etkiye tepki de olmaz. Eğer bu mantiktan gidersek her adam öldürmenin de hakli bir sebebini bulabiliriz

Herkesin kendi düsüncesi. Ben cocugu düsünerek söyledim.

ben hamileyken karnıma kaza ile vursa dahi o küllüğü kafasına geçiririm.alttan alan neden sürekli kadın oluyor.az bir sabır,sakinlik,düşünce erkekten beklemek çok mu zor.biriside yazmış "başka kusur mu ettin "diye.bu nedir ya erkekte erkek.aman canları sıkılmasın,üzülmesin rahatı bozulmasın.
hamile bir kadın var ortada,8aylık bebek var.evin içinde fosur fosur sigara içen bir koca,baba var.karısına ailesine kimseye saygısı yok .neden ? çünkü erkek.
boşan yada boşanma.bu ilk dayak yada şiddet değildir sizde.son da olmayacak.tepki göstermen çok doğal ailen yanında en büyük şansın.tek görünen saygı kalmamış.bir müddet ayrı yaşayın bakalım yapabliyormusunuz.
en son çare boşanmayı düşünün ama bir defa karar verin uygulayın.
yoksa boşanacam lafının da bir ciddiyeti kalmaz takmaz sizi.

Bir koca hamile karisinin karnini tekmeliyorsa cinayet dahi isler! Boyle sapkinlik olmaz. Bunun adi sinirlilik etkiye tepki de olmaz. Eğer sen bir sey yaptin ki tekmeledi diyerek bu mantiktan gidersek her adam öldürmenin de hakli bir sebebini bulabiliriz

''hamile bir kadın kocasına küllük fırlatıp kaşını yarabiliyorsa, yarın o adamı öldürebilir de'' demekle aynı.

kadın tutup küllük fırlatırsa karşılıgını alır... adamın orada bu seferlik sabretmesi gerekirdi sadece hamilelikten dolayı. tabi hamileligi de saçma sapan hareketlere kılıf olarak kullanmamak lazım. konu sahibi eger hamile olmasaydı eger adama hiç suç bulmazdım bile.

''hamile bir kadın kocasına küllük fırlatıp kaşını yarabiliyorsa, yarın o adamı öldürebilir de'' demekle aynı.

kadın tutup küllük fırlatırsa karşılıgını alır... adamın orada bu seferlik sabretmesi gerekirdi sadece hamilelikten dolayı. tabi hamileligi de saçma sapan hareketlere kılıf olarak kullanmamak lazım. konu sahibi eger
hamile olmasaydı eger adama hiç suç bulmazdım bile.

Konuyu yanlis siralamayin önce küfür ardından kul savurma sonra tekme sonra kul tablasini firlatma! Ki kufretmeye de hakki yok o kadar insanin içinde karisina

Yani kocasi içerde otururken gidip kafasına tabla atilmamis neyse ki hamile kadim yoksa hem.küfür yiyip hem tamam kocacim demesi gerekirdi

kadın tutup küllük fırlatırsa karşılıgını alır... adamın orada bu seferlik sabretmesi gerekirdi sadece hamilelikten dolayı. tabi hamileligi de saçma sapan hareketlere kılıf olarak kullanmamak lazım. konu sahibi eger hamile olmasaydı eger adama hiç suç bulmazdım bile.

keşke iyi okusaymışsınız.

1.konu sahibesinin eşi(!) kapının önünde oturdu diye küfürler ediyor, hamile olmasan seni gebertirdim diyor.
2.konu sahibesi sinirlenip kültablasındaki külleri üstüne döküyor.
3.eşi olacak ŞEY de karnına tekme atıyor.
4.tekmeden sonra konu sahibesi kültablasını fırlatıyor, durup dururken değil!
5.o noktadan sonra adam iyice hayvanlaşıp karısının gözüne yumruk atıyor, karnına tekmeler atmayı sürdürüyor.
6.sizce suçsuz mu bu "adam"?

keşke iyi okusaymışsınız.

1.konu sahibesinin eşi(!) kapının önünde oturdu diye küfürler ediyor, hamile olmasan seni gebertirdim diyor.
2.konu sahibesi sinirlenip kültablasındaki külleri üstüne döküyor.
3.eşi olacak ŞEY de karnına tekme atıyor.
4.tekmeden sonra konu sahibesi kültablasını fırlatıyor, durup dururken değil!
5.o noktadan sonra adam iyice hayvanlaşıp karısının gözüne yumruk atıyor, karnına tekmeler atmayı sürdürüyor.
6.sizce suçsuz mu bu "adam"?

Bi kapida oturmayla is buralara gelmez. Onun öncesi vardir mutlaka. Biriktirmisdir Adam. Ama (hamile) bir kadina tekme atmakta bilemiyorum bence oturup kendisinin düsünmesi gerekir.

onun öncesi de vardır, öyle kapıda oturmayla olmaz.

küfür yemiş, sonra kül dökmüş adamın üzerine. biri sizin üzerinize kül döksün bakalım ne oluyor, saç baş girmiyor musunuz. kocasının peşinden gidip fiziksel şiddeti kadın başlatmış burada. bu yüzden de haksız.

Bi kapida oturmayla is buralara gelmez. Onun öncesi vardir mutlaka. Biriktirmisdir Adam. Ama (hamile) bir kadina tekme atmakta bilemiyorum bence oturup kendisinin düsünmesi gerekir.

ya haklısın adamcağız(!) kimbilir neye kızdı,ne kusur etti kölesi pardon karısı.öncesinde biriktirmiş mişşş pehhh.kadın oturup düşünecekmişşş .
ben burada yazana bakarım ve ne olursa olsun "KARNINA TEKME ATAMAZ".

Back
X