- 30 Aralık 2009
- 23.472
- 93.388
- 1.123
- Konu Sahibi aysimaaaaa

yahu neredeyse git eşinden özür dile diyeceksiniz
tamam konu sahibesinin yaptıgı etik degilde bu yedigi dayagı haklı mı çıkarıyor ?
hem dayak nedir ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya haklısın adamcağız(!) kimbilir neye kızdı,ne kusur etti kölesi pardon karısı.öncesinde biriktirmiş mişşş pehhh.kadın oturup düşünecekmişşş .
ben burada yazana bakarım ve ne olursa olsun "KARNINA TEKME ATAMAZ".
Saka gibi oncesi vardir diyorsunuz sokaktaki adam bile hamile kadinin karnina vurmaz be koynuna girdigi adam karnina tekme savuruyor oncesi diyorsunuz hala...
Kufur de bir siddettir. Küfür duymaya alisik olmaniz hakli bir davranis olduğu anlamina gelmez.
Adamligi yumrukta kufurde arayan türk kadini ve klasik hikayeler!
Saka gibi oncesi vardir diyorsunuz sokaktaki adam bile hamile kadinin karnina vurmaz be koynuna girdigi adam karnina tekme savuruyor oncesi diyorsunuz hala...
Kufur de bir siddettir. Küfür duymaya alisik olmaniz hakli bir davranis olduğu anlamina gelmez.
Adamligi yumrukta kufurde arayan türk kadini ve klasik hikayeler!
Bekara kadin bosamak kolay derler. Siz esinizi bosamayacaginiz icin Feminist olarak olaya bakabilirsiniz. Ama ortada bir cocuk var!
Küfür de yeseniz tekmede yeseniz hamilede olsaniz haksizsin konu sahibi... Kadinsiniz siz azicik susmayi bilin.
Hamileliğin ardina da siginmayin..
Barisin bugün sizi sakinmayan adam yarin ope koklaya sever belki..
Feminist mi :):):)
anlamını biliyormusun ?
Feminizmi genel olarak kadın-erkek ayrımcılığına karşı çıkarak, cinsiyetler arasında ekonomik, siyasal ve toplumsal eşitliği savunan görüş olarak tanımlayabiliriz. Temel amacı kadın özgürlüğü ve kadının toplumdaki yeri konusunda gerçek bir eşitlik durumunun sağlanmasıdır.
ya bilmiyorum tekrarı olurmu özrü geçtim özür dilememesi bi yana topla valizini si..tr ol git annenin eviine diye bagırdı bana herkesin içinde bugunu bekliyomuş gibiBakin kizlar, yuvayi yapmak kolay ama bozmak öyle kolay degil. basa gelmeden anlasilmaz diye düsünüyorum. elbetteki yapmis oldugu hayvanliktan baska birsey degil ama yikici olmak degilde Yapici olmak gerekir. Bence esinize iyi bir ders verin ki hatasini anlasin ama o yavru dünyaya gelmeden annesi babasi ayri olmasin. önemli bence annenin babanin ayni evi paylasmasi ama herkesin kendi Fikri. Ha bir daha böyle vurabilecegini düsünüyorsaniz bosuna denemeyin bosayin ama cocugunuzu mutlaka düsünün derim ben.
alakası bile yok. feminizm aptalca bir ideolojiden başka bir şey degil.
bu feminizm veya kadın hakları ne dersen de.onun sayesinde şuanda PC başında oturmuş yazıyorsun.yoksa kocan izin vermezdi sana alıp kullanmana.ya başka türlü kullanırsan diye .biraz kadın dayanışması olmalı dicem onda farklı anlıcaksınız.neyse...
''hamile bir kadın kocasına küllük fırlatıp kaşını yarabiliyorsa, yarın o adamı öldürebilir de'' demekle aynı.
kadın tutup küllük fırlatırsa karşılıgını alır... adamın orada bu seferlik sabretmesi gerekirdi sadece hamilelikten dolayı. tabi hamileligi de saçma sapan hareketlere kılıf olarak kullanmamak lazım. konu sahibi eger hamile olmasaydı eger adama hiç suç bulmazdım bile.[/QUOTE
ne yapsaydım karnıma tekme attı sinirden bende kafasına küllügü geçirdim haksız oldugumu düşünmüyorum küfür ettigi için özür dilemesini beklerken tekrar tekrar küfür ediyosa o külünde üzerine dökülmesini hakeder yani
Feminist mi :):):)
anlamını biliyormusun ?
Feminizmi genel olarak kadın-erkek ayrımcılığına karşı çıkarak, cinsiyetler arasında ekonomik, siyasal ve toplumsal eşitliği savunan görüş olarak tanımlayabiliriz. Temel amacı kadın özgürlüğü ve kadının toplumdaki yeri konusunda gerçek bir eşitlik durumunun sağlanmasıdır.
ortadaki çocuk yanlızca kadının mı?O adam dediğiniz ne iş yapar yanlızca yatıp hamile mi bırakır.benim iki çocuğum var Allaha şükür 17 senelikte evliyim.ben boşan demedim.ayrı kal bir dene dedim.son çare boşan yoksa çocukları şiddet ortamında kalacak ev orada büyüyecek.haaa sen dayağımı yer otururum diyorsan sana da saygı.ben feministsem size ne deniyor ? polyanna mı :)
bu feminizm veya kadın hakları ne dersen de.onun sayesinde şuanda PC başında oturmuş yazıyorsun.yoksa kocan izin vermezdi sana alıp kullanmana.ya başka türlü kullanırsan diye .biraz kadın dayanışması olmalı dicem onda farklı anlıcaksınız.neyse...
ya bilmiyorum tekrarı olurmu özrü geçtim özür dilememesi bi yana topla valizini si..tr ol git annenin eviine diye bagırdı bana herkesin içinde bugunu bekliyomuş gibi