• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarafsız fikirlere ihtiyacım var boşanmalımıyım :(

Saka gibi oncesi vardir diyorsunuz sokaktaki adam bile hamile kadinin karnina vurmaz be koynuna girdigi adam karnina tekme savuruyor oncesi diyorsunuz hala...
Kufur de bir siddettir. Küfür duymaya alisik olmaniz hakli bir davranis olduğu anlamina gelmez.
Adamligi yumrukta kufurde arayan türk kadini ve klasik hikayeler!

ya haklısın adamcağız(!) kimbilir neye kızdı,ne kusur etti kölesi pardon karısı.öncesinde biriktirmiş mişşş pehhh.kadın oturup düşünecekmişşş .
ben burada yazana bakarım ve ne olursa olsun "KARNINA TEKME ATAMAZ".

Bekara kadin bosamak kolay derler. Siz esinizi bosamayacaginiz icin Feminist olarak olaya bakabilirsiniz. Ama ortada bir cocuk var!

Saka gibi oncesi vardir diyorsunuz sokaktaki adam bile hamile kadinin karnina vurmaz be koynuna girdigi adam karnina tekme savuruyor oncesi diyorsunuz hala...
Kufur de bir siddettir. Küfür duymaya alisik olmaniz hakli bir davranis olduğu anlamina gelmez.

küfür duymaya alışık oldugum senin pis bi iftiran sadece. yazık ya sana...

adamlıgı yumrukta aramıyorum ama sen kadınlıgı kül fırlatmakta arıyorsun besbelli ve buna da hamileligi kılıf olarak görüyorsun.

Adama aferin iyi yapmis diyip alkis tutmuyoruz bizde herhalde. Ortada dogmamis bir bebek var! Adam islah olacaksa burnunu sürtüp bir sans daha verebilir diyoruz!

evet adama aferin diyen yok burada. ikisinin de konuşma özürlü oldugunu yazmıştım zaten. ama kadının kül fırlatması fiziksel şiddetin başlangıcı ve bu yüzden kadını haksız buldum. ve yine söylüyorum, bu, adamı haklı buldugum anlamına gelmiyor.

bu sefer de anlayamadıysanız yapacak bir şeyim yok.

Bekara kadin bosamak kolay derler. Siz esinizi bosamayacaginiz icin Feminist olarak olaya bakabilirsiniz. Ama ortada bir cocuk var!

Feminist mi :):):)
anlamını biliyormusun ?
Feminizmi genel olarak kadın-erkek ayrımcılığına karşı çıkarak, cinsiyetler arasında ekonomik, siyasal ve toplumsal eşitliği savunan görüş olarak tanımlayabiliriz. Temel amacı kadın özgürlüğü ve kadının toplumdaki yeri konusunda gerçek bir eşitlik durumunun sağlanmasıdır.

ortadaki çocuk yanlızca kadının mı?O adam dediğiniz ne iş yapar yanlızca yatıp hamile mi bırakır.benim iki çocuğum var Allaha şükür 17 senelikte evliyim.ben boşan demedim.ayrı kal bir dene dedim.son çare boşan yoksa çocukları şiddet ortamında kalacak ev orada büyüyecek.haaa sen dayağımı yer otururum diyorsan sana da saygı.ben feministsem size ne deniyor ? polyanna mı :)

Küfür de yeseniz tekmede yeseniz hamilede olsaniz haksizsin konu sahibi... Kadinsiniz siz azicik susmayi bilin.

Hamileliğin ardina da siginmayin..

Barisin bugün sizi sakinmayan adam yarin ope koklaya sever belki..

boşan yada boşanma diyemem en doğru kararı verirsin tabi..
ama boşanırsan yerden göğe haklısın kim ne derse desin...

kapının önünde oturmayla olmaz, karısı kesin neler neler yapmıştır. ne olacak canım, hamile hamile karnına üç beş tekme yediyse... adamcağızı tahrik etmiştir huysuz kadın.

bir de madalya takın isterseniz. birisi sizi öldürmekle tehdit etse, küfürler savursa ne yaparsınız, evliya gibi susup alttan mı alırsınız? kadının gururu incinmiş, doğru olmasa da dökmüş küllüğü üstüne, sövmemiş, dövmemiş neticede. o kadar küfür yiyen kadının salim kafayla mı hareket etmesini bekliyordunuz? bu noktada erkeklik gururundan bahsedecek olanlara geçiniz efendim diyorum, erkeğin var da kadının gururu yok mu?

Küfür de yeseniz tekmede yeseniz hamilede olsaniz haksizsin konu sahibi... Kadinsiniz siz azicik susmayi bilin.

Hamileliğin ardina da siginmayin..

Barisin bugün sizi sakinmayan adam yarin ope koklaya sever belki..

kadın susmayı bilecek ne yaaa!!!!!!
offf sizin gibi kadınlar olduktan sonra bu adamlar bir tarafının havada olmasına şaşamak lazım.sizin gibiler yetiştiriyor böyle düşüncesiz erkekleri.erkek evlatlarınıza saygı öğretin azıcık,sevgi öğretin.

anlamını biliyormusun ?
Feminizmi genel olarak kadın-erkek ayrımcılığına karşı çıkarak, cinsiyetler arasında ekonomik, siyasal ve toplumsal eşitliği savunan görüş olarak tanımlayabiliriz. Temel amacı kadın özgürlüğü ve kadının toplumdaki yeri konusunda gerçek bir eşitlik durumunun sağlanmasıdır.

alakası bile yok. feminizm aptalca bir ideolojiden başka bir şey degil.

Bakin kizlar, yuvayi yapmak kolay ama bozmak öyle kolay degil. basa gelmeden anlasilmaz diye düsünüyorum. elbetteki yapmis oldugu hayvanliktan baska birsey degil ama yikici olmak degilde Yapici olmak gerekir. Bence esinize iyi bir ders verin ki hatasini anlasin ama o yavru dünyaya gelmeden annesi babasi ayri olmasin. önemli bence annenin babanin ayni evi paylasmasi ama herkesin kendi Fikri. Ha bir daha böyle vurabilecegini düsünüyorsaniz bosuna denemeyin bosayin ama cocugunuzu mutlaka düsünün derim ben.
ya bilmiyorum tekrarı olurmu özrü geçtim özür dilememesi bi yana topla valizini si..tr ol git annenin eviine diye bagırdı bana herkesin içinde bugunu bekliyomuş gibi

alakası bile yok. feminizm aptalca bir ideolojiden başka bir şey degil.

bu feminizm veya kadın hakları ne dersen de.onun sayesinde şuanda PC başında oturmuş yazıyorsun.yoksa kocan izin vermezdi sana alıp kullanmana.ya başka türlü kullanırsan diye .biraz kadın dayanışması olmalı dicem onda farklı anlıcaksınız.neyse...

Ortada doğmamış bir bebek var diyen sevgi pıtırcığı yazarlar adam biraz daha tekmelese dövse o bebeğin düşeceğini bilmiyor zaar.

Utanmasanız kocandır döver de öldürür de diyeceksiniz Allah sizi de ıslah etsin.

bu feminizm veya kadın hakları ne dersen de.onun sayesinde şuanda PC başında oturmuş yazıyorsun.yoksa kocan izin vermezdi sana alıp kullanmana.ya başka türlü kullanırsan diye .biraz kadın dayanışması olmalı dicem onda farklı anlıcaksınız.neyse...

hiç alakası bile yok. teknoloji geliştikçe dünya genel olarak bu hale gelecekti zaten. feminizm dedigin saçma spaan bir şey. ezberlemişsin bir yerlerden kadın-erkek eşitligi oldugunu onu söylüyorsun ama öyle bir şey degil feminizm.

ha bu arada, kadın-erkek eşitligi diye bir şey de yok.

''hamile bir kadın kocasına küllük fırlatıp kaşını yarabiliyorsa, yarın o adamı öldürebilir de'' demekle aynı.

kadın tutup küllük fırlatırsa karşılıgını alır... adamın orada bu seferlik sabretmesi gerekirdi sadece hamilelikten dolayı. tabi hamileligi de saçma sapan hareketlere kılıf olarak kullanmamak lazım. konu sahibi eger hamile olmasaydı eger adama hiç suç bulmazdım bile.[/QUOTE
ne yapsaydım karnıma tekme attı sinirden bende kafasına küllügü geçirdim haksız oldugumu düşünmüyorum küfür ettigi için özür dilemesini beklerken tekrar tekrar küfür ediyosa o külünde üzerine dökülmesini hakeder yani

kito_ kito_ onceki mesajlarima bakarsan beni daha iyi anlarsın çünkü arkadaslarin tuhaf fikirlerine dayanarak ironi yapmistim.. Seninle kesinlikle ayni dusuncedeyim..

mervecik01 mervecik01 konu sahibin kocasi olsa yerinizde kendini bu kadar savunmazdi tebrikler...

özür dilemesi için küllügü geçirmişsin kafasına, o da sen sus da otur diye vurmuş tekmeyi. ikiniz de hak etmişsiniz.. iletişiminiz mükemmelmiş.

anlamını biliyormusun ?

ortadaki çocuk yanlızca kadının mı?O adam dediğiniz ne iş yapar yanlızca yatıp hamile mi bırakır.benim iki çocuğum var Allaha şükür 17 senelikte evliyim.ben boşan demedim.ayrı kal bir dene dedim.son çare boşan yoksa çocukları şiddet ortamında kalacak ev orada büyüyecek.haaa sen dayağımı yer otururum diyorsan sana da saygı.ben feministsem size ne deniyor ? polyanna mı :)

Bana ne dendigi seni zerre alakadar etmez kardesim! Gerisine de cevap vermeye gerek bile duymuyorum acikcasi!

kadin dayanismasi bosanmadan geciyorsa tesekkür ederimde ben almayim!

ya bilmiyorum tekrarı olurmu özrü geçtim özür dilememesi bi yana topla valizini si..tr ol git annenin eviine diye bagırdı bana herkesin içinde bugunu bekliyomuş gibi

bu durumda bende giderdim acikcasi ama bence esinizin o raddeye gelmesinde baska birsey etken olmustur diye düsünüyorum. Siz daha iyi bilirsiniz. Ama sinirle kalkan zararla oturur derler o yüzden bir müddet kafanizi toplayana Kadar bosanma dilekcesini vermeyin derim ben. Umarim hatasini anlar esiniz.

Back
X