Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar benim bir konuda fikire ihtiyacım var sadece tarafsız şekilde size anlatacağım 3 yaşlarında bir bebeğin babanneye 10 15 günlüğüne yada daha az tatile gönderilmesine nasıl bakıyorsunuz. verdiğinizi cevaplar içinŞimdiden teşekkür ediyorum
ayrıca biri 5 biride 3 yaşında iki tane daha çocuk var.ve ben bebeğimin çok fazla güneş görmesini istemiyorum hatta çok az görmesini istiyorum
merhabalar;
Bir rahatsızlıktan dolayı mı güneş görmesini istemiyorsunuz?
evet olaya bu şekilde bakınca birşey yok yalnız ben çocuğumdan ayrı kalamayacağımı defalarca belirtmeme rağmen yaklaşık 10 kez tekrarladı ben bunları beraber tatile götüreceğim diye ayrıca güneşe çıkmasını istemiyorum bunuda belirttim iyi yansın güneşte falan dedi ...yani bana göre yanlış şeyler hem diğer çocuklarda var birde 3 yşında yavrucak anadan ayrılırmı?Bu gayet normal birşey. Ki gönderdiğiniz kişiler babanne ve dede... Onlar da tüm sıcaklıklarıyla torunlarına en iyi şekilde bakacaklardır.. Ben burada düşünülecek birşey göremedim.. Hıı bilinmedik veya sizi bu düşünceye itecek durumlar söz konusu ise bunu da ayrıca belirtmelisiniz
evet olaya bu şekilde bakınca birşey yok yalnız ben çocuğumdan ayrı kalamayacağımı defalarca belirtmeme rağmen yaklaşık 10 kez tekrarladı ben bunları beraber tatile götüreceğim diye ayrıca güneşe çıkmasını istemiyorum bunuda belirttim iyi yansın güneşte falan dedi ...yani bana göre yanlış şeyler hem diğer çocuklarda var birde 3 yşında yavrucak anadan ayrılırmı?
evet olaya bu şekilde bakınca birşey yok yalnız ben çocuğumdan ayrı kalamayacağımı defalarca belirtmeme rağmen yaklaşık 10 kez tekrarladı ben bunları beraber tatile götüreceğim diye ayrıca güneşe çıkmasını istemiyorum bunuda belirttim iyi yansın güneşte falan dedi ...yani bana göre yanlış şeyler hem diğer çocuklarda var birde 3 yşında yavrucak anadan ayrılırmı?