• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarafsız yorumlar istiyorum

merhaba arkadaşlar benim bir konuda fikire ihtiyacım var sadece tarafsız şekilde size anlatacağım 3 yaşlarında bir bebeğin babanneye 10 15 günlüğüne yada daha az tatile gönderilmesine nasıl bakıyorsunuz. verdiğinizi cevaplar içinŞimdiden teşekkür ediyorum
3 yaşındaki bir çocuğun kiminle tatile gönderildiği önemli değil ki. 10-15 gün annesinden ayrılması sorun bana göre...
benim yorumumu soruyosan ameliyat olurum ayağa kalkamam, yada zaten ölmüşümdür yapacak birşeyim kalmaz ancak ozaman çocuğumdan ayrı bir gece geçiririm....

keyfi bir tatil için uygun görmüyorum
hastalık gibi mecburi durumlar olabilir o ayrı ama
sırf ben daha rahat gezip tozacağım diye çoçuğumun sorumluluğunu başkasına yıkmaz yanımdan ayırmazdım.

babannenin iyi bakıcağından şüpheniz yoksa niye sorun olsunki bırakın

çocuğunuzda çok sorunlumu çokmu hasta olur yada 3 yaşındaki olan annesine çokmu düşkün ayrılabilirmi sizden

bu durumları gzden geçirin öyle gnderin babanneye

bizde çok kalmıştık abimle babannemde:34:

Siz çocuunuzdan ayrı kalamayacaksınız neden gönderiyorsunuz ki...
Hemde başka çokcuklarda var hangi biri ile ilgilenecekler....
Olur mu öyle şey canım :44:

ben sadece tarafsız bir şekilde kendi fikrimi anlatmadan yorum almak istedim.teşekkürler bunları eşime göstereceğim.

açıkçası benim görüşüm öteki çocuklarla beraber benden okadar zaman ayrı kalmasını hiç istememem kendi anneme bile bırakamam nezaman kendi fikirlerini verir ozaman istediği yere gider..3 yaşındaki çocuğun vasisi bizleriz kanunlarda bile annane babanne kabul edilmiyor zaten kendisini hiç sevmiyorum benim görüşüm bu.

özlemine dayanabilirseniz ve iyi bakılacağından eminseniz bırakabilirsiniz tabii

ben sadece tarafsız bir şekilde kendi fikrimi anlatmadan yorum almak istedim.teşekkürler bunları eşime göstereceğim.

erkekler böyle durumlarda neden hiç çocuğun sağlığını, psikolojisini düşünmezler. aklınca babaannesiyle tatile gönderip kendi annesini mutlu edecek.
ama hem çocuk hem anne özlemden yanmış tutuşmuş umrunda olmaz. tama olaylara duygusuz yaklaşıyorlar ama bukadar da değil be kardeşim. hayvanlar bile bakıma, sevgiye muhtaç yavrularını bir başkasına bırakmıyorlar :20:

keyfi bir tatil için uygun görmüyorum
hastalık gibi mecburi durumlar olabilir o ayrı ama
sırf ben daha rahat gezip tozacağım diye çoçuğumun sorumluluğunu başkasına yıkmaz yanımdan ayırmazdım.
aynen katılıyorum ben çocuğum olmadan yaptığım tatile tatil dememki yediğim içtiğimden tat almam yiyip içebilirsem tabi o da olacak koşacak oynayacak eğlenecek güneşte görecek yansın kavrulsun demiyorumki koruma kremleri diye bişey var sonuçta.madem millet bakacaktı çocuk benim rahatımı bozacaktı niye doğurdum diye sorarım kendime .kusura bakmayın tarafsız olamayacağım hasta olur hastanede yatarsın (Allah korusun) anlarım .

sevgili arkadaşlar çocuğumu ben bırakmak istiyorum demiyorum sadece bırakılabilirmi diye soruyorum..bunları akşam eşime göstereceğim ben fikir verip kafa kurcalamak istemedim sadece sordum siz neyapardınız?

sevgili arkadaşlar çocuğumu ben bırakmak istiyorum demiyorum sadece bırakılabilirmi diye soruyorum..bunları akşam eşime göstereceğim ben fikir verip kafa kurcalamak istemedim sadece sordum siz neyapardınız?

ben gönderirim çünkü kayınvalidem eminim çiçek gibi bakar keza annem de öyle, eşine bizim yorumlarımız ne anlam ifade edecek ki neticede tanımadığı kadınlarız, bu konuda fikir ayrılığınız varsa konuşa konuşa bi orta yol bulunur ya göndermezsiniz ya da eşimin de gönlü olsun derseniz 10-15 olmazda atıyorum 5 gün olur, kendini kasma tatlım bu kadar

ben gönderirim çünkü kayınvalidem eminim çiçek gibi bakar keza annem de öyle, eşine bizim yorumlarımız ne anlam ifade edecek ki neticede tanımadığı kadınlarız, bu konuda fikir ayrılığınız varsa konuşa konuşa bi orta yol bulunur ya göndermezsiniz ya da eşimin de gönlü olsun derseniz 10-15 olmazda atıyorum 5 gün olur, kendini kasma tatlım bu kadar

tarafsız gözlem istediğim için tanıdık olmasının bir anlamı yok.

arkadaşlar annenize de mi yollamazsınız yoksa sadece kv için mi bu geçerli, anne olsun kv olsun yollamam göndermem ayrı kalamam tarzı marazi ilişkileri ben sağlıklı bulmuyorum daha da büyüyünce nolucak, her daim çanta gibi yanınızda mı duracak

merhaba arkadaşlar benim bir konuda fikire ihtiyacım var sadece tarafsız şekilde size anlatacağım 3 yaşlarında bir bebeğin babanneye 10 15 günlüğüne yada daha az tatile gönderilmesine nasıl bakıyorsunuz. verdiğinizi cevaplar içinŞimdiden teşekkür ediyorum

anne baba rahat ediyorsa ve bakanlar iyiyse gidilebilir.aileler çok bunalıyor bence bu şekilde biraz baş başa kalabilirler ama pek içleri rahat edeceğini sanmıyorum.ben kız kardeşimin çocuklarına bakıyorum 2-3 gün.sonra gelin alın bunları imdat felan demeye başlıyorum

olmaz arkadaşım olmaz. 3 yaşındaki yavru anasından (hele hele 15 gün ) ayrı kalamaz.
pedagog adem güneş 3 yaşındaki bir yavrunun annesinin odasında uyuması gerekir derken 15 günlüğüne keyfi olarak çocuğu annesinden ayırmak ta nedir. üstelik annesi istemiyor, çocuk gidince hep aklı anda kalacaksa bu anneyede bebeğede ZULUMDÜR.
kayınvalideninde zaten 3 yaşındaki bir çocuğu başka çocuklarla tatile götürmek istemesini akıllara zarar buluyorum!
sen çocuğunu gerekirse parkta bile güneşlendirirsin. madem bu kadar sağlığını düşünüyor torununun anasından ayırmaz!
hadi kalın sağlıcakla.................

Babaannenin çocuğa bakışıyla alakalı. Mesela bizimkiler yeğenlere tapar. Hiç çekinmem öyle bir durum olursa bırakırım. Çünkü benden de iyi bakarlar eminim.

arkadaşlar annenize de mi yollamazsınız yoksa sadece kv için mi bu geçerli, anne olsun kv olsun yollamam göndermem ayrı kalamam tarzı marazi ilişkileri ben sağlıklı bulmuyorum daha da büyüyünce nolucak, her daim çanta gibi yanınızda mı duracak

yani gönderemem olmaz yapamam maalesef durum bu.çanta gibi Allah ömür verirse böyle olacak gibi.geçen aklıma geldi okul gezilerine şehir dışına felan bile nasıl göndereceğim dedim.Allah kuzularımızı korusun.Hepsi Rabbime emanet.bol dua edin bence yoksa kim bakarsa baksın bu dünyada çok savunmasızız.

yani gönderemem olmaz yapamam maalesef durum bu.çanta gibi Allah ömür verirse böyle olacak gibi.geçen aklıma geldi okul gezilerine şehir dışına felan bile nasıl göndereceğim dedim.Allah kuzularımızı korusun.Hepsi Rabbime emanet.bol dua edin bence yoksa kim bakarsa baksın bu dünyada çok savunmasızız.

bende o yüzden diyorum ya marazi olmamalı ilişkiler, bende hamileyim ve erkek hissediyorum şimdiden özlem diyorum sakın öyle oğluşum ayrılamam yapamam edemem ay yedimi ay işedi mi böyle bi anne olmak istemiyorum ki ilerde gelinim illallah etmesin benden :1:
bide bi erkek bunu kesinlikle sorun yapar

sen kucağına alda sonra konuşalım ;))
ben de hamileyken 3 ay kayınvalime 5 ay anneme gönderir ben gezerim diyodum. ama kazın ayağı hiç öyle değilmiş.
elini tutmadan nefesini duymadan mümkün değil uyuyamam.
kucağına al bak bakalım düşündüğün gibi birşeymiymiş :emir_bebek::emir_bebek:

sebatiye abla bizim vardı öyle bi arkadaş ilk orta ve liseyi birlikte okuduk, hiçbi okul gezisine pikniğine katılmadı hiçbi anımızda yeri yok hiçbi resimde pozu yok, liseden mezun olurken resim koyucaz yıllığa inan onu toplu bi resimde bulabildik sadece, bence bu çok acı, yaşanmamış yıllar, bende yırtık dondan çıkar gibi her resimde her gezide her pozda her ayrıntıda varım dolu dolu yaşadım üstüne ben kendim bi dolu organizasyon yaptım

sen kucağına alda sonra konuşalım ;))
ben de hamileyken 3 ay kayınvalime 5 ay anneme gönderir ben gezerim diyodum. ama kazın ayağı hiç öyle değilmiş.
elini tutmadan nefesini duymadan mümkün değil uyuyamam.
kucağına al bak bakalım düşündüğün gibi birşeymiymiş :emir_bebek::emir_bebek:

ahhhh yine bu kilişe dimi, tamam canım kucağıma alıncada konuşuruz, bu foruma girdiğimde nişanlıydım evlenince anlarsın dediler, evlendim çocuğun olunca anlarsın dediler şimdi hamileyim kucağına alınca anlarsın dediler ben 14 haftadır anneyim zaten şimdiden aşığım çocuğuma ama çocuk benim kolum bacağım uzvum değil Allah verdi lütfetti şükrediyorum

Back
X