taraklı ayaklar için topuklu ayakkabı model ve markaları?

minikbalik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
24
0
36
İstanbul
sevgili bayanlar; benim ayaklarım çok çok fazla olmasa da taraklıdır ve topuklu ayakkabı giymeyi çok sevsem de ayaklarım 2-3 saat içinde imdat çığlıkları atmaya başlıyor. ayakkabılarımın çoğunu bu sebepten dolayı giyemiyorum ya da en fazla bir kaç saat giyebiliyorum. bir de zamanla gereğinden fazla esnemiş ayakkabılarım var içinde ayaklarım öne kayıyor onlar da ayrı bir dert. benim gibi taraklı ayakları olup da rahat topuklu ayakkabı bulma sorunu yaşayan veya buna bir çözüm bulmuş geniş tabanlı topuklu ayakkabı yapan yerleri bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum.

canım bnmde ayaklarım biraz taraklıdır ve şöyle söyliim sana ben bot v.s. giydiğimde genelde arkadanda tutucak birşeyler giyiyorumki rahat edeyyim sporcuyum ayklarım sürekli spor ayakkabının içerisinde olduğu için yana doğru geniş çok olmasada normale göre daha geniş yani. şuandlık önleri biraz geniş botlar yada dar olmayan sivri burun olmayan ayakkabıları tercih ediyorum. daha çok yuvarlak burunlu olanları kullanıyorum ki rahat edeyim. marka olarak waikiki modelleri koton ve erol saçmacı tercihimdir. bi göz at derim kesenede uygun ürünleri var üstelik :)

Cok tesekkur ederim ben hep nine westten aliodum ama artik onlarda daraltmis kaliplarini onlarin ayakkabilari da olmuyor. Ama bu dediklerine de mutlaka bakicam. Benim cok asiri tarakli degil ama yinw de ayaklarim rahat etmiyor topukluda. Goruorm baskalarinin ayaklarinda yuksek guzel topuklular imreniyorum ben deniyorum cok cirkin duruyor. Bu dedigin markalarin ayaklabilari kaliteli mi peki iki gune kendini birakmaz degil mi?

Back
X