- 20 Eylül 2017
- 26
- 11
- 1
- 33
- Konu Sahibi Masalcagla
-
Bence hangisinin sonucu iyiyse ona güven.. (eğer aldırmayı düşünmüyorsan tabi ki ) Ki hamileliğin zehir olmasın sana. Ama aldırırım diyorsan kesine en yakın testler var onlardan öneririm. Nice bebekler var sonuçlar kötü çıkıpta sapasağlam doğan bu da rabbimin imtihanı. Sen içini ferah tut senin ayrıntılı usg de temiz çıkmış rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize
Çok sağol canım inşallh sağsalim kavuşalım yavrularımıza , benim 2. Prensesim geliyor inşallah ablası gibi sağlıklı kavuşur bizlere ..
Rica ederim canım benim de ikinci. bu ikinciler hep mi böyle korkutuyor acaba benim de sürekli bişey çıkıyor ilkin de acemiydik ondan mı kolay geçti acaba anlamadım
Aslında ben ilk kızımda daha çok pimpirikliydim her an araştırma içinde bişe olacak korkusu ikincide daha rahattım hep kızımla ilgilenmekten karnımda bebek mi var Yok mu anlamıyordum bile ... Korkuttu cadı bizi 2 haftamız zehir oldu valla .. İstanbul’da mı yaşıyorsun cnm ?
İnşallah güzel haberler alırsın canım Rabbim korusun yavrularımızı..Hangi hastane hangi doktora gidiyorsun ? Bende daha doktoruma karar veremedimAynen canım İstanbul da. Benim ilki çok rahattı ama şimdi bi tsh derdi çıktı ne yüksek ne düşük. Cmv ıgg diye bişey pozitif çıktı diğer tahlilin sonucunu bekliyorum çıksın gidicem ama o korku yetiyor insana. İnternetten bakıyorum baktığıma pişman oluyorum korktuğum gibi olmuyor. Şimdi bakalım bir gideyim inşallah yine önemli birşey değil der rabbime emanet artık
Bizim 2li testte ense ölçümü çok iyi çıktığı için gerek görmeyip 3 lü yaptı .. Şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım. İlk kızımda hiç yaptırmamıştım2liden sonrasini yaptirmak kafa karistiriyor bosuna vesvese demisti doktorum. Doktorlar da çok gerek görmüyor 3lüye. Sağlıklıdır inşallah merak etme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
İnşallah güzel haberler alırsın canım Rabbim korusun yavrularımızı..Hangi hastane hangi doktora gidiyorsun ? Bende daha doktoruma karar veremedim
Cerrahpaşa da Prof mi yoksa normal Dr a mi gidiyorsunuz?Amin canım inşallah. Ben ilkin de özele gidiyordum ama şimdi Cerrahpaşa'ya gidiyorum inş bi aksilik çıkmazsa doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum
Cerrahpaşa da Prof mi yoksa normal Dr a mi gidiyorsunuz?
Normal Dr dan memnun kaldın mı ben özele gidiyorum birde üniversite hastanesine gitmek istiyorum internet e tam bilmiyorum ama randevu da 122 tl yazıyorduŞimdilik normal dr..Ama bi dr var burdan bi arkadaş önermiş Altay bey diye araştırdım internette çok memnun gözüküyor herkes. Eğer ücreti öğrene bilirsem ona gitmeyi düşünüyorum. Prof. Ücretliymiş muayenesi
Normal Dr dan memnun kaldın mı ben özele gidiyorum birde üniversite hastanesine gitmek istiyorum internet e tam bilmiyorum ama randevu da 122 tl yazıyordu
Ne güzel bende geçen hafta vakif Gureba ya gittim gitmez olaydım benimde 2 li testim var o yüzden gitmek istiyorum 2 dusugum birde bobrekleri olusmadigi için sonlanan bebeğim var o yüzden bir yerle kalmak istemiyorumÇok detaylı baktı ben çok memnun kaldım tavsiye ederim ben test için gitmiştim geçen hafta ilk defa. Düşün Doğuma oraya karar verdim bi anda
Ne güzel bende geçen hafta vakif Gureba ya gittim gitmez olaydım benimde 2 li testim var o yüzden gitmek istiyorum 2 dusugum birde bobrekleri olusmadigi için sonlanan bebeğim var o yüzden bir yerle kalmak istemiyorum
sağol canım yarına randevu aldım inş gideceğimO zaman kesinlikle Cerrahpaşa ya git. İstanbul'da ordan iyisi yok. Benim yengemin yüksek tansiyon problemi vardı. Bütün takiplerini özel de yaptırdı doktoru başından beri aynıydı. Kadın son ay son dakika orta da bıraktı yengemi. ben seni Doğum yaptıramam masa da kalırsın dedi. geri de kalan çocuklarını düşünüyorsan Cerrahpaşa'dan başka bir yere gitme demiş. O da orda yaptı Doğum da başın da kaç tane profesör vardı çok şükür birşey olmadı zor bir Doğum olsa da.
sağol canım yarına randevu aldım inş gideceğim
aminnnn inş canımRica ederim canım sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?