bebeği down lu dogma ihtimali yüksek olan bi anne adayı olarak diger anne adaylarına bi soru sormak istıyorum 2 li 3 lü tarama testlerini nie yaptırıyoruz risk cıkıo hiçbişeyin garantisi yok saglam denilen ler down lu hasta denilenler sapasaglam dogabiliıyo su aldırdık dileim ondada cıktı down lu aldıracakmıyız o zaman nie bebeklerimiz düşük tehdidiyle karsı karsıya bırakıyoruz ? bosuna stres olabilir down luda dogabilir ama anne karnındayken rahat bi 9 ay gecirmesine onun hakkı yokmu bilmeden yasamak acabalrla yasamaktan daha ii deilmi . ben cok cahillik ettim yaptırmakla ..bence ayrıntılı ultrasona girmeliyiz sadece kalbi delik olur bişe olur dogumdan sonra müdahale edilmesi gerekir o tamam ben cok pişmanım tadı damagımda kaldı kabullenmek zor ama imkansız diil benim bebegim saglıklıda dogabilir Allahın takdiri ama benim yasadıklarımı yasmayın istedim hamilelik cok öenmli bi süreç . Ben su 9 ay bitene kadar napacagımı bilmıyorum bazen uyuyamırum bile ona bakmak diil beni korkutan bakarım ölene kadar ama belki dıslanacak hasta diyecekler ona dayanamam cok zor Allah herkese kolaylık versin ve bebeginize dua etmeyi unutmayın Rabbim hayırlsını versin ......