tarama testlerini neden yaptırıyoruz???

......ÖLDÜRMEK ......
ne demek şimdi bu..demek insanları fikrinden dolayı yargılamıyorsunuz öyle mi ? bu ne peki ? yargılama değilmi...sizin bu üslubunuzu kınıyorum destina....

eylül arkadaşım sanırım yazıları karıştırdın onu ben değil genciza rumuzlu arkadaşım yazmışş..bencede talihsiz bi yazı olmuşş ..benim yazımı okursan ben herkesin fikrine saygı duyulması gerek diyorum aldıranında doğuranında sevgilerra.s.

teşekkür ederim fater bi kişide olsa beni anlayan biri olması güzel karnı agrısa bile bebegine bişe olcak dieyen bi anne adayının sakat olcak die bebegini aldırmaya kalkma düşüncesi garip zaten ben nolursa olsun benim bebegim aldırmam dien anne adaylarına seslendim böle bi inancla cıktıysanız yaptırmayın bence dedim bişe basınıza gelince arastırmaya baslıosunuz zaten ben tabiki bakacak olan benim şaşırdım baskasının kafasını karıstırmak diil eger aldırmayı düşünmuosanız yaptırmayın dedim ve sunuda unutmayın hiçbi bebegin garantisi yok ikili testim ii cıktı die böle konusmak cok kolay tabi inş. hiç bi bebekte bişe cıkmaz Allah verdiyse kabul etmekten baska vare yok

ayy bu yazıyı okuyunca çok sinirlendim.ne yani down sendromlu bi çocuğu dünyaya getirmek istemeyen bi insan çocuğunu bi şey olacak diye araştıramazmı? düşünemezmi.?
herkesin kişiliği farklıdır ben kaldırabilirim ama başkası kaldıramayabilir.tek sorun bakıp bakmak değil o çocuğun çekeceği ızdırap.hepimizin inancı var.bilimden yararlanın yazıyor.
Allah kimseye kaldıramayacağı güçlük vermesin.

eylül arkadaşım sanırım yazıları karıştırdın onu ben değil genciza rumuzlu arkadaşım yazmışş..bencede talihsiz bi yazı olmuşş ..benim yazımı okursan ben herkesin fikrine saygı duyulması gerek diyorum aldıranında doğuranında sevgilerra.s.
üzgünüm hemen düzeltiyorum..yazımın muattabı gencizadır..

Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.. Ben amniyosentez yaşamış biri olarak derimki gerçekten kimsenin yaşamak istemeyeceği kadar kabus o süreç..Tam bebeğe herşeyiyle hazırlanırken birden karşınıza karar verme aşaması çıkıyor.. Olmalı mı, Olmamalı mı?..KAVUNİÇİ '' sonuç ne olursa olsun bebeğimle olmak istiyorum.. Bu yüzden test yaptırmasaydım keşke '' diyerek aslında bu kararla yaşayabileceklere seslenmiş.. Çok şükür sonuç bizde olumlu çıktı.. Olumsuz çıksaydı şuan bile nediyeceğimi bilemiyorum.. Allah korusun! Söylemeye bile dilim varmıyor..Aldırmak.... Kavuniçi seni anlıyorum..Ama madem herşeyiyle varım bu işte diyorsun; o zaman tamamla diğer testleride.. Şimdi kafanda soru işareti kalacak.. Acabalar kafanı yiyip bitirecek.. Sonucunu al hazırlıklarını ona göre tamamlarsın.. hem ne malum sonucun güzel çıkmayacağı.. Şimdiden güçlü olmazsan neolursa olsun yanındayım dediğin o meleğe nasıl yardımcı olabilirsinki? Eşin ve sana bol moral diliyorum.. ve umarım herşey çok daha güzel olur.. endişen boşa çıkar.. Sevgiler

arkadaşlar ben zihin engelliler öğretmeniyim o çocukların yaşadıkları öyle zor ki o yüzden kararlarınızı ona göre verin bence tüm testleri yaptırın sizi neyin beklediğini bilin ben şu an 8 aylık hamileyim ama o kadar zor geçiyorki hamilelik o çocukları gördüğüm için o kadar çok korkuyorum ki Allah herkese yardım etsin

Back
X