Ayni sey benim basimada geldi.Yaptirmaz olaydim nifty test.Izmirde yasiyorum.Londraya gonderildi.Sonuclarimiz %99.98 dogru dediler.Bebekte Down sendromlu ve klinefelter oldugunu soylediler.Hamileligimi zehir ettiler.2 ay her gun her an aglamakla gecti.Allah bildigi gibi yapsin onlari.Saglam bebegimi aldiracaktim.Ustelik tup bebek yontemiyle hamile kalmistim.Dr.Aminosentez sart dedi.Allaha sukur amniyosentez sonucum temiz cikti.Yinede bebegim dogana kadarda hep bir korku vardi.Tup bebek tedavi sureci zaten stresli bir donem bir de hamileligimde boyle bir sey yasamak cok yipratti bizi.Bebegim dogduktan sonra o sirketle ve o dr la iletisime geçtik.Siz ilk hastamizdiniz dediler.Hala bebegi getirin yok bakalim yok yetenek testi yapalim diyorlar.Parayi geri odeyeceyegini soylediler fakat onuda yapmadilar.Sonuclar kesinlikle guvenilir degil.Kızlar nasıl lınk atılacagını bılmıyorum ama benım son actıgım konuyu hepınızın okumasını ıstıyorum.Ben 3lu test kotu cıkınca nıfty test yaptırdım.onda da trızomı 18 geldı, bu test kesın dogru deyıp yasal gebelık sonlandırma ıslemlerı ıcın amnıyosenteze yonlendırıldı ve sonuclar temız geldı. 2 ay agladım, sapasaglam bebegıme ve bana ne ezıyetler yaptıklar.2000 tl nıfty test.2000 tl amnıyosentez de cabası.para umrumda degıldı ama neden?? Sımdıkı aklım olsa asla ama asla nıfty test yaptırmazdm.hayatım boyunca boyle uzuntu cekmedım.3 hafta amnıyosentezı umutsuz ve bebegımı alıcaklar dıye bekledım.cunku nıfty test hatalı cıkmaz dendı.
Ayni sey benim basimada geldi.Yaptirmaz olaydim nifty test.Izmirde yasiyorum.Londraya gonderildi.Sonuclarimiz %99.98 dogru dediler.Bebekte Down sendromlu ve klinefelter oldugunu soylediler.Hamileligimi zehir ettiler.2 ay her gun her an aglamakla gecti.Allah bildigi gibi yapsin onlari.Saglam bebegimi aldiracaktim.Ustelik tup bebek yontemiyle hamile kalmistim.Dr.Aminosentez sart dedi.Allaha sukur amniyosentez sonucum temiz cikti.Yinede bebegim dogana kadarda hep bir korku vardi.Tup bebek tedavi sureci zaten stresli bir donem bir de hamileligimde boyle bir sey yasamak cok yipratti bizi.Bebegim dogduktan sonra o sirketle ve o dr la iletisime geçtik.Siz ilk hastamizdiniz dediler.Hala bebegi getirin yok bakalim yok yetenek testi yapalim diyorlar.Parayi geri odeyeceyegini soylediler fakat onuda yapmadilar.Sonuclar kesinlikle guvenilir degil.
Insallah bebegin saglikla gelecek.Aynen yanlarina kalmasını bende istemiyorum.Tek ve en buyuk tesellim bebegimin sağlıklı olmasi.Cok şükür geçti o gunler.Insallah seninde gececek.Yapabilecegim sey sosyal platformlarda bunlari anlatmak.Gordugum goremedigim herkese bunlari anlatmak.Gerektigi yerde o sirketin ve o doktorun yaptiklarini anlatiyorum.1 kisiyi bile o dr dan uzak tutmak bana huzur verir.Cok gecmıs olsun ıkımıze de, ben de 7.ayımdayım, doguma daha 2 ay var, ıcım hala rahat degıl tam anlamıyla.Ben sırketle dahı gorusmek ıstemedım, unutmak ıstedım.Baska bır hususta olsa bu kadar kahrolmazdım ama ınsanlara bunu yapmaya hakları yok.sımdı dogumu beklıyorum, ıns bebegım sapasaglam dogacak. Para odemesı vs yapmamak adına o yuzdelık yanılma paylarını koyuyorlar zaten, ben kendım de avukatım, ugrasmaya hıc mecalım yok gıbı geldı ozaman ama bazen yanlarına kar bırakmamak ıstıyorum.
Maalesef vericek iyi bir haberim yok. Amniyosentezle bebekte trizomi 18 olduğu kesinlesti. Ultrasondaki bulgularla da birlestirildi. Korkunc günler geciyorum.
Çok tesekkurler.tabii inanirim.Bende senin bebegin icin cok sevindim inan. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benim durumum karmakarisik. Tüp bebekle; mucadele ederek hamile kaldim. 1 ay boyunca her gün bebegim tutunsun diye igneler oldum.sonrasinda ilaclar. Hamileyim diye sevinirken simdi bir kabusun icine düstük.
Doktorum "yaşamla bagdaşmiyor" dedi. Kalbinde büyük bir delik var. Ve diger bazi hayati organlarinda sorun var.
Kültür sonucuna göre son kararimizi verecegiz.
Şükürler olsun ki saglikli bir yavrum var.
Ruhumun yaralarini O iyilestiricek
Hep oyle dusunup kendimi telkin etmeye calisiyorum.
nace plus testi var . istanbulda çok iyi bir hastane yönlendirdi . nifty ve diğer testler hakkında iyi şeyler duymadım . ama nace plus testi %100e yakın sonuç veriyor . öneriyorum . olmadı ist.da iyi doktorlar var RECEP HAS mköyde onu duydum riskli gebeliklerle ilgileniyor isterseniz bir randevu alıp gidin derim . sonuçlarınız iyi olsun inşallah .son durumunuz nedir?ben panaroma test yaptırdım 12 gün önce sonucu bekliyorumkorkuyorum...
çok sevindim ALLAH sağlık versn . isteyen herkese nasip etsin .Bu arada ben dogum yaptım ve bebegım 3 aylık, gayet de saglıklı masallah,o testı yapanlara ne dıyeyım bılmıyorum artık.
sanırım muayne ücreti almak için çağırıyor olabilir hiç ödeme yapmayın direk odasına girin konuşun bencearkadaşlar merhaba,
sonucum bugün geldi henüz doktorla görüşemedim ama temiz sanırım sonuç.daha önce gittiğim perinatoloji uzmanına gönderdim sağolsun 2 kelime söylemek yerine ''gelin konuşalım'' yazdı bana.sanki şu an muayenelik bir durum varmış gibi.birde sorsan hastaları ile msjlaşıyor whats aptan.ben muayeneye zaten gidecektim, gittimde ama şu an yapacağı test sonucuna göre 2 kelimelik bir yorumdu.bu tavrından sonra ona gitmeyi düşünmüyorum.
Benim sonuçlarim yanlisti.Iyiki de yanlisti.Cok sukur bebegim saglikli.Simdi 6 aylik ve yanimda.Ama yasadiklarimi asla unutamayacagim.Esim de ben de stresten ve uzuntuden cok yiprandik.Esim yeni toparladi kendini.12 kilo verdi.Sagligi bozuldu.Benimse hamile halimle yasadiklarimi anlatamam.Aminosentez gibi yuzde yuz sonuc vermiyor.Yanilma payi var.% 99.98 dogru sonuc veriyor bize guvenin dediler zaten kanı nasil verdigimi de bilmiyorum.Biyokimyasal risk 1/27 çıkınca dunya basima yıkıldı.O haldeyken yaptirdik. Yurekten soyluyorum insallah bebegin sagliklidir ve saglikla kucagina alirsin.
Ne cıktı sunucunuz.biz de bugün verdik şu an karmakarisigimNereye yaptırmıştınız siz ? Ben genoksa yaptırdım. sonuç bekliyorum.
Merhaba, banada kesin sonuc dendi cok ikilemde kaldim suan.. bebeginiz saglikli dogdu degil mi??Kızlar nasıl lınk atılacagını bılmıyorum ama benım son actıgım konuyu hepınızın okumasını ıstıyorum.Ben 3lu test kotu cıkınca nıfty test yaptırdım.onda da trızomı 18 geldı, bu test kesın dogru deyıp yasal gebelık sonlandırma ıslemlerı ıcın amnıyosenteze yonlendırıldı ve sonuclar temız geldı. 2 ay agladım, sapasaglam bebegıme ve bana ne ezıyetler yaptıklar.2000 tl nıfty test.2000 tl amnıyosentez de cabası.para umrumda degıldı ama neden?? Sımdıkı aklım olsa asla ama asla nıfty test yaptırmazdm.hayatım boyunca boyle uzuntu cekmedım.3 hafta amnıyosentezı umutsuz ve bebegımı alıcaklar dıye bekledım.cunku nıfty test hatalı cıkmaz dendı.
Merhaba, banada kesin sonuc dendi cok ikilemde kaldim suan.. bebeginiz saglikli dogdu degil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?