- Konu Sahibi tedirginkz
İkisinin karışımını deneyen. Oldumu koyu saca uygulandığında nasıl olur acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sacimda çikolata kahve boya vardı aktı değişik bi renk oldu saclarimda ince telliuygulama yapacağın saç rengin ne renk ,doğal mı rengi boya mı , saçların kalın mı ince telli mi ? bunlara göre saçının rengi değişecektir. bunları yazarsan olabildiğince cevaplamaya çalışırım :)
o zaman büyük ihtimalle açık hatta cart turuncu olma ihtimalin yüksek gibi derim . küllü renkler kullanarak bu turunculuğu hafifletmen mümkünSacimda çikolata kahve boya vardı aktı değişik bi renk oldu saclarimda ince telli
tarçın bakır çikolata kahvenin üstüne tek kullanırsan istediğinden daha koyu bir renk tutar . dediğin gibi sen yarın resmini at ona göre boya rengi belirlemene yardımcı olmaya çalışırım :)Anladim gündüz sac rengimi çekerim size ne onerirsnz tarçın bakir tutmazmi
Tamam canm yarin buradan paylasirim öyleyse :)tarçın bakır çikolata kahvenin üstüne tek kullanırsan istediğinden daha koyu bir renk tutar . dediğin gibi sen yarın resmini at ona göre boya rengi belirlemene yardımcı olmaya çalışırım :)
Bu rengi istiyorum saclarim ahverengio zaman büyük ihtimalle açık hatta cart turuncu olma ihtimalin yüksek gibi derim . küllü renkler kullanarak bu turunculuğu hafifletmen mümkün
gösterdiğin rengi istiyorsan terracotta rengine çok hafif olacak şekilde tarcın bakır veya orta tonda olan bir kızıl kat derim :)Tarçın bakir ile başlayan serüvenine bakir kızıl ile kapatmak istiyorum bu aksam boyucam kızlar :)
Eki Görüntüle 1228329 Canm bugün kahverengi saclarima bakir kızıl boyucaz bu rengi elde edemicem sanırım bakalım ne renk olcam
Anladım canm dun boyayamadm kismetse bugün sanırım bakirkizilolucm
Boyadm canm ama seçim biraz nemli daha bak bakalım nasıl olmusNaptın canım boyadın mı?
Boyadm canm ama seçim biraz nemli daha bak bakalım nasıl olmus
Evet canm tesekkur ederim bidahaki boyamaya artikİstediğin renge göre koyu olmuş ama bence güzel canım.
Canm buda disaridaki haliİstediğin renge göre koyu olmuş ama bence güzel canım.
Canm buda disaridaki hali