• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarçın bitmeyen ve aşırı adet kanamamı kesti

Blossommlover

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
278
98
298
Merhaba kızlar internette görüp inanmayanlar için yazmak istedim rahim içi miyomum var ve bu ay 20 günden fazla adet kanamam oldu ve aşırı kanamam oldu bitmiyordu bir türlü kanama ve çok rahatsızdım 2 gündür sabah akşam bir tatlı kaşığı toz tarçını bir bardak suyla yuttum ve bugün 23. Gün kanamam durdu bunun yanında ağrı için apranax fort içtim 2 gün onunda adet kesme özelliği varmış

Merhabalar doktor miyom vs demedi hormon bozukluğu için doğum kontrol hapı kullandım ve nerdeyse 20 gündür adetim azaltsın diye ilaç verdi azalttı ama bitirmedi arada yoğun geliyor bana da faydası olur mu acaba bir de toz tarçın mı demleme mi

Merhabalar doktor miyom vs demedi hormon bozukluğu için doğum kontrol hapı kullandım ve nerdeyse 20 gündür adetim azaltsın diye ilaç verdi azalttı ama bitirmedi arada yoğun geliyor bana da faydası olur mu acaba bir de toz tarçın mı demleme mi
Canım faydası olur tarçın rahim sağlığına faydalı diye okudum toz tarçın varya onu bir tatlı kaşığı ağzına at bir bardak suyla yut direk yutulmuyır tarçın yapışıyor ağızda o yüzden ben suyla yuttum yavaş yavaş sabah akşam yuttum faydasını gördüm tam 23 gün adet gördüm bu ay çok zordu bitti çok şükür

Canım faydası olur tarçın rahim sağlığına faydalı diye okudum toz tarçın varya onu bir tatlı kaşığı ağzına at bir bardak suyla yut direk yutulmuyır tarçın yapışıyor ağızda o yüzden ben suyla yuttum yavaş yavaş sabah akşam yuttum faydasını gördüm tam 23 gün adet gördüm bu ay çok zordu bitti çok şükür
Kaç gün yuttunuz

Back
X