Tarçın kayıp

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Pro Üye
Anneler Kulübü
29 Kasım 2018
4.098
24.308
308
Merhaba ,
Kızımız tarçın kayboldu Konyanın heryerin de olabilir lütfen konyada olup görenler özelden yazsinlar sokakta yaşayamaz.

7 aylık
Dişi
Kuyruğunun ucunda doğuştan kırıklık var zikzak gibi
Sarı ,gri renklerde

Eklentiler

• IMG-20191015-WA0007-1.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20191005-WA0005.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 51
Facebook da konya isminde 2 tane site var büyük çaplı takipçisi var ikisinin de onlarada gönderin resim belki admin paylaşır

Bende çok üzgünüm evet suan benim oğlum poffy yanımda ama ablam çok Üzgün beraber uyuduğu gözü gibi baktığı minigi yok başına ne geldi diye düşünmek üzüyor onlar çok masum ve kötülüklere karşı savunmasizlar

Inanirmisiniz bende size yazacaktım tam düşünüyordum siz yazdınız kalp kalbe karşı
Rüyanızi yorumlatabildiniz mi diye :)

Inşallah bulursunuz canım.
Takipçisi çok olan insanlardan yardım istediniz mi?

Ya İnşAllah bulunur , bildiğim bir dua var , ben kedim için okuduğumda çok geç kalmıştım ne yazıkki , sizin için okurum birazdan .
Rüyamı yorumlatamadım , etkisinden de kurtulamadım , netten yorumlara baktım ama pek de iyi değil yorumlar , hayır diyelim hayır olsun İnşAllah .

Ruyani musluktan akan suya oku. Kotulugun şu ile gittiğini düşün.
Duş alırken bile yapabilirsin bunu.
Belki ruyan bir mesaj. Sen hayırlı olanın Allahtan geldiğine odaklan

Çoook teşekkür ederim ❤
Bir ablam demişti ki rüya gördüğün zaman uyandiginda şunu söyle ' Rabbim bu gördüğüm rüyayı benim için hayra cevir' umarım sizin için de böyle olur :)

Ruyani musluktan akan suya oku. Kotulugun şu ile gittiğini düşün.
Duş alırken bile yapabilirsin bunu.
Belki ruyan bir mesaj. Sen hayırlı olanın Allahtan geldiğine odaklan
Yok yapmadım öyle , oğluma anlattım bir de eltime anlattım ama yorum yapmadılar . Suya da anlatırım sessizce . Teşekkür ederim ablacım ❤

Çoook teşekkür ederim ❤
Bir ablam demişti ki rüya gördüğün zaman uyandiginda şunu söyle ' Rabbim bu gördüğüm rüyayı benim için hayra cevir' umarım sizin için de böyle olur :)
Zaten hayrolsun diye diye uyandım , uyandığımda su gibi ter içindeydim . Teşekkür ederim amin İnşAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…