Inşallah teşekkür ederim güzel duanız için ❤İnşAllah en kısa zamanda bulursunuz kedinizi .
Inşallah teşekkür ederim güzel duanız için ❤
[/QUOTE
Ricâ ederim ❤
Benim de kedim vardı , kaybolmuştu günlerce aramıştık , ne yazıkki odunluğa odunların arasına girmiş , sıkışmış çıkamamışkimbilir ne kadar bağırdı çağırdı da duyamadık , çok üzgünüm
Merhaba ,
Kızımız tarçın kayboldu Konyanın heryerin de olabilir lütfen konyada olup görenler özelden yazsinlar sokakta yaşayamaz.
7 aylık
Dişi
Kuyruğunun ucunda doğuştan kırıklık var zikzak gibi
Sarı ,gri renklerde
Müge Anlı pati buldular sitesinde başvuru yaptım ilan yayınlandı bakalım hayırlısıInşallah bulursunuz canım.
Takipçisi çok olan insanlardan yardım istediniz mi?
Müge Anlı pati buldular sitesinde başvuru yaptım ilan yayınlandı bakalım hayırlısı
Ya İnşAllah bulunur , bildiğim bir dua var , ben kedim için okuduğumda çok geç kalmıştım ne yazıkki , sizin için okurum birazdan .Bende çok üzgünüm evet suan benim oğlum poffy yanımda ama ablam çok Üzgün beraber uyuduğu gözü gibi baktığı minigi yok başına ne geldi diye düşünmek üzüyor onlar çok masum ve kötülüklere karşı savunmasizlar
Inanirmisiniz bende size yazacaktım tam düşünüyordum siz yazdınız kalp kalbe karşı
Rüyanızi yorumlatabildiniz mi diye :)
Inşallah cann❤Gonlumuzu ferah tutalım da birisi bulduk desin inşallah
Ya İnşAllah bulunur , bildiğim bir dua var , ben kedim için okuduğumda çok geç kalmıştım ne yazıkki , sizin için okurum birazdan .
Rüyamı yorumlatamadım , etkisinden de kurtulamadım , netten yorumlara baktım ama pek de iyi değil yorumlar , hayır diyelim hayır olsun İnşAllah .
Çoook teşekkür ederim ❤Ya İnşAllah bulunur , bildiğim bir dua var , ben kedim için okuduğumda çok geç kalmıştım ne yazıkki , sizin için okurum birazdan .
Rüyamı yorumlatamadım , etkisinden de kurtulamadım , netten yorumlara baktım ama pek de iyi değil yorumlar , hayır diyelim hayır olsun İnşAllah .
Yok yapmadım öyle , oğluma anlattım bir de eltime anlattım ama yorum yapmadılar . Suya da anlatırım sessizce . Teşekkür ederim ablacım ❤Ruyani musluktan akan suya oku. Kotulugun şu ile gittiğini düşün.
Duş alırken bile yapabilirsin bunu.
Belki ruyan bir mesaj. Sen hayırlı olanın Allahtan geldiğine odaklan
Zaten hayrolsun diye diye uyandım , uyandığımda su gibi ter içindeydim . Teşekkür ederim amin İnşAllah :)Çoook teşekkür ederim ❤
Bir ablam demişti ki rüya gördüğün zaman uyandiginda şunu söyle ' Rabbim bu gördüğüm rüyayı benim için hayra cevir' umarım sizin için de böyle olur :)
Hayır hiçbir haber yok maalesefFeminas kedinizden haber var mı? Bulundu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?