Nakış Tarçın moscow kanaviçe arşivi

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

tarçxixn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2006
40
0
86
54
Rusya
Ben de elimdekileri sizlerle paylaşmak istedim. Aslında 40 kadar dergi var elimde ancak scanner şu an bağlı değil bilgisayarıma, fotoğraf çekip koyacağım buraya. Umarım anlaşılır şekilde olur. İlk olarak Marilyn Monroe ile başlıyorum. Görünce bayıldım ve paket halinde satılıyordu. Henüz başlamadım, umarım hoşunuza gider.

dsc00090xb6.jpg

dsc00090xb6.914dd1a440.jpg

dsc00091bs3.jpg

dsc00091bs3.b87320b740.jpg

dsc00092qv1.jpg

süpermiş sen kanaviçedemi işlıyosun.))
bende bı aralar takmıstım ama su avrupa olanlar varya renk desen herseyı hazır ıplerı ıcınde satılan tam paket,
o kadar kısa surede yapmıstımkı:))
ve kendı ellerımlede cercevelemıstım:))
ılk ve son:))
annemın ceyızınde cok guzel vardı,
hatta onları sokup pıke yaptı modernıze ettık yanı mulemmel duruyor

süpermiş sen kanaviçedemi işlıyosun.))
bende bı aralar takmıstım ama su avrupa olanlar varya renk desen herseyı hazır ıplerı ıcınde satılan tam paket,
o kadar kısa surede yapmıstımkı:))
ve kendı ellerımlede cercevelemıstım:))
ılk ve son:))
annemın ceyızınde cok guzel vardı,
hatta onları sokup pıke yaptı modernıze ettık yanı mulemmel duruyor

hem de çok büyük bir zevk ile yapıyorum. ama dergilerin kolleksiyonunu yapmakta daha başarılıyım doğrusu :bbo: neyse şu sıralar takıntı yapmış durumdayım. scannerım hallolsun buraya neler yükleyeceğim ama :)

Moskova'da çok güzel paketler var. Mesela yukarıdaki şemanın dizaynırı bir Rus bayan ve bu paketlerden daha çok var. Bu bitsin sırada Audrey Hepburn var :) son yaptığımı henüz çerçevelemedim ama bugün yarın çerçeveler asarım. Malesef onun paftalarını atmış bulundum, buraya koyamıyorum.

n7046079326107774115yv3.jpg

n7046079326107774115yv3.681fe19ef4.jpg

vaaaaaaay Audrey Hepburn var demek alıp kuzenıme hedıyemı yapsam,
benım ıcın ıyı oluyo bılıyomusun sıgara ve netten uzak kalıyorum:)))
beklıyorum heyecanla ekle bakalım

Back
X