Saç Rengi ve Saç Boyama Tarçın Rengi ??

O zaman gerek yok boyamana kaşlarını. Saçlarını ilk boyadığında biraz gözüne batabilir, ama zamanla alışırsın. Yani saçını boyar boyamaz aa olmadı bu diye kaşlarını boyamaya kalkma, bi kaç gün bekle, çok rahatsız ediyorsa o zaman boyarsın.

Tamam canım çok teşekkür ederim hiç istemoyodum zaten boyamayi ama kötü görünür diye de korkuyodum tavsiye uyucam çok sağol :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım aslında hiç koyu değil ben boyamadan sonra 2 kere yıkadım yıkadıkça zamanla açılıyo boyaların rengi tam oturuyo ortamdan koyu çıkıyo bazen saçım siyaha çok yakındı çok koyuydu evde açmayı denedim parfümerideki adam bana açıcılar sattı ama bişeye yaramadı sonra kuaförde açtırdım saçımı kuaför çikolata kahve yaptı ama beğenmedim pek resimlerde sarımsı çıkıyodu ondan sonra evde kendim LOREAL CANSU DERE nin çikolata kahvesini aldım oda kızılımsı oldu resimlerde bide biraz koyu tuttu öyle olunca HAIR PLUS oksidan aldım saçıma sürdüm rengi biraz daha açıldı gene istediğim oldu ama bu rengi görünce onuda istemedim NEVA COLOR 8.34 AÇIK DORE BAKIR şuan saçımda olan tüp boya kutu değil OKSİDAN AYRI ALIYOSUN ODA 9'LUK YANİ 30 VOLLUK YAPALI 3 GÜN FALAN OLDU

Merhaba canım saç rengini çok beğendim neva color 8.34 hayalimdeki saç rengi şu an saçlarımda sarı balyajlar var saç boyum omuz hizasında sence bu renge boyarsam nasıl tutar turunculuk ve kızıllık istemiyorum tereddütteyim biraz, birde benim saçıma bir tüp boya ve oksidan yeterli olur değil mi? cevaplarsan çok sevinirim :)

Back