Tarifi yok bu yanlışlığın. Ne yapmalıydım?

er_ca

6-11-2012
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
6.205
59
158
39
arkadşlar tam olarak dert değil ama hoş olmayan birşey yaşadım.
siz olsanız ne yaparsınız yada ne yapılmalı?

ekim ayından itibaren evimize sessiz telefon geliyordu.
ben açtığımda bekliyor. eşim alo deyince kapanıyordu. hep de aynı saatlerde 11 ve 1 arası aranıyorduk. ama eşimin sesini duyuncaya kadar beklerdi.
eşimin sesini duyduktan sonra o gün bir daha aramazdı..
20 gün kadar sürdü. özel numaradan aradığı içinde göremiyoruz tabii..
bu süreçte eşimde bende acaba kim ki yapan diye savcılağa verdik öğrenmek için.

saatlerinini tarihini verdik ve kim çıkarsa çıksın şikayetçiyiz dedik...
aradan 1 ay geçti,savcılıktan arandık şahış belli olmuş gelin bir görüşelim dediler.
o kişinin zaten ifadesi alınmış. adresi,nufus cüzdan fotokopisi no'su vb. bişgilerini gösterdi savcı

şahıs bizi tanımıyormuş.2 çocuk babası evli bir beymiş:50:
rasgele aradığını pişman olduğunu söylemiş.
ve cep.telinden aranmışız. bizde kişiyi hiç tanımıyoruz.
savcı şikayetçi olmanıza gerek yok uzatmayın falan dedi.:52
biz günlerce huzursuz olmuşuz bir ifadeyle bitmemeli, ki madem evli eşi de bilmeli diye düşünerek şikayetimizi almadık. aralık ayında oldu bunlar..

veee asıl sorun şimdi...

şikayetçi olduğumız için mahkeme kağıdı bugün şahsın evine gitmiş eşinin eline geçmiş.
eşi de bizi aradı :52:
konuşmalar aynen şöyle...
bayan: erca hanımla mı görüşüyorum ?
ben: evet buyrun..
bayan:lütfen Allah aşkına doğruları söyleyin eşimle aranızda ne var?:53:
ben: bu ne demek şimdi?
bayan: eşimden şikayetçi olmuşsunuz (bu arada sesi çok titriyor mahvolmuş:5:)
ben:hıımm.. siz telefon sapığımızın eşisiziniz anladım
bayan: nasıl oldu olay?
ben: bizi 20 gün kadar aradı sesimizi dinledi. ama hiç bir konuşma yaşanmadı. zaten savcılığa ifade vermiş o beni tanımıyor,bende onu tanımıyorum.
BAYAN... peki ne olacak şimdi? neden şikayet ettiniz?
ben: eşimde bende çok huzursuz olduk bu yüzden,ve evli madem eşi de bilsin istedik kandırılmayın diye
bayan: alın şi:20:kayetinizi geri. onun adına çok özür dilerim. yalvarrırım mahkeme olmasın. rezil oluruz herekesee :53::53::53::53:
ben: tabii şoklardayım....:30: hanımefendi eşinizin içinde koca bir sağık yatıyor şimdi tel.de başlamış yarın öbürgün iyice azıtabilir. tedavi mi olur, toparlarmısınız bilemem ama bir özürle geçmez bunlar. gidecek paşa paşa cezasını ödeyecek dedim.
bayan: eşimi ya hapise atarlarsa iki tane kızım var benim naparız biz..:53:
ben: benim yapabiliceğim birşey yok. şikayetimi geri alamam başkalarına bari yapmasın. ki cezasını sadece kamu yararına para kesilecek bu kadar...
bayan:( hala ağlıyor ve yalvarıyor) lütfen birşeyler yapsanız
ben: eşim bu konuşmadan rahatsız oldu kusura bakmayın kapatıyorum dedim kapadım.

arada yarım saat sonrada sapığımızın erkek kardeşi, lütfen şikayetçi olmayın ben çok özür dilerim onun adına falan filan...

siz olsanız ne yapardınız?

biraz uzun oldu ama kusura bakmayın...

bir bayan olarak rezil olacak kocamı düşünemezdim şahsen...
resmen aldatmanın sinyallerini veriyor,karısı hala onu kurtarmaya çalışıyor.
:52:

şikayetinizi geri almamakla sorumlu vve kararlı bir davranış sergilemişsiniz.zaten hep yumuşak yüzümüz ve acıma duygumuz yüzünden böyle olaylara göz yumarak dahada beter hale gelmesine sebep oluyoruz

ama işin birde başka yönü var.artık insanlar öyle bir hale geldiki resmen korkar olduk.yok yere büyüyen olaylar sonu çok ama çok farklı yönlere giden durumlar ve başa bela olan insanlar.

insan birine bişi demeye bile korkar oldu.psikopat insan öyle çokki etrafta

şanslıymışsınızki sizinki biraz kibar çıkmış rica ediyorlar.olay ailede duyulmuş istenilen tepkiler verilmiş anlaşılan.yaptığının açıklanacak bir yanı yok artık lise öğrencileri yapmıyor bu tür birşeyi.

şikayetçi olmanız çok mantıklı ama başınızada dahada bela olmasınlar.

evet.bela olmalarından korkuyorum.
ama eşim yarın savcıya bildirecek tekrar. çünkü yaptıkları suç. iyi niyetli de olsalar...
savcılık sakın gidip bulmayın biz ceza kesicez olay olmasın demişti..
ama şimdi onlar ısrarla aradılar.
ve ellerine giden kağıtta bizim adresimiz ve nmaramız vs. ellerinde, ya yarın öbürgün kapıya gelirlerse diye korkuyorum.

onlar aile olarak olayı gurur meselesi yaptılar.
erkek ardeşi bile nasıl yalvarıyor. geleyim ayağınıza kapanalım lütfen falan diyor.
eşimde siz önce abinize ahlak dersi verin adam edin bizimle işiniz yok dedi..
insanlar mahkemeden çok korkuyorlar.

elalem ne der kaygısının bizi getirdiği nokta...

Son düzenleme:
Böyle ilginç insanlar etrafımızda çok zaten

Kocası sapık da olsa öyle şey gibi yapışan kadınlarımıza acımıyorum bile

Ama başınıza bela olmasın bu tipler boşverin gitsin...

Yani sizin telefon numaranızı,adresinizi de göndermeleri ayrıca bir saçmalık

malesef eve bir mahkeme kağıdı gidince her iki tarafın bilgilerini de açıkça yolluyorlar keşke sadece olay olan konu yazılıp diğer bilgilendirmeler savcılıkta verilse...

yarın kadın kapıya gelirse diye korkuyorum. aslında korkmak da değil. çok ağladı.. üzüldüm..

eşimin de kendiminde başımın belaya girmesini istemiyorum ama,ısrar ederek istediklerini almalarına da izin vermem.

ben günlerce onun tel.ini açmak zorunda kaldım.
eşimle kim acabadiye düşündük. ki güvensiz bir çift olsak birbirimize düşerdik.
yazık değil mi bize..

kadına inanamıyorum zaten.. fedakarlık değil bu yaptığı...:50:

gecmis olsun canim tadsiz durum

20 gün boyunca ayni saatde ayni sekil aranmis bunun yanlisligi nasil olur :24:

dogru olani yapilmasi gereken yapilmis söz konusuda 1 2 kerelik mevzuda degil insanlar haddlerini bilmiyorsa bildirilmeli

Bu olay uzayacaga benziyor
madem hersey ortaya cikmis sizede telefon acip
özür dilemisler savcilikta uzatmayin demis geri cekin
sikayetinizi
mahkeme falan olursa zaten uzar

Adamda zaten bu saatten sonra korkmustur
yinede son karari siz vericeksiniz

kadının sizi araması bir ayıp "kocamla aranızda ne var " demesi misli misli ayıp terbiyesizlik.sırf bu itham için bile dava açılabilir.

çok haklısınız bu tür bir olay sizin aile yaşamınızıda etkileyebilirdi.

içimden almayın şikayetinizi çeksin cezasını demek geçiyor ama bir yandanda durduk yere başınıza ya bela olursa dertsiz başınıza dert almayın demekte geçiyor

valla iki ucu .... değnek derler ya aynen öyle valla

mahkeme dediği şey , gidicek orada ona para cezası kesicekler bir makbuz vericekler bir daha olmaması için uyaracaklar. aslında korkacakları bir şey değil.
biz mahkemeye gitmiycez bize kağıt bile gelmedi...
çünkü tehdit yada taciz küfür olmadığı için yüzyüze gelmiycez. bayana ve abisine açıklama da yaptık ama yine geri alın diyorlar...

aslında bizimuhatap olmak yerine bir avukata danışsa,yada savcıya en fazla 100 lira ödeyeceği bir ceza olduğunu görecek ama insanlar da hem hazıra alışmış hem yutmaya...

eğer bu aralar tekrar arayıp uzatmazlarsa sorun çıkmaz. ama aksi halde çok üzülücez gibi görünüyor.:31:

Esasinda bu durum sinir bisey
insan isterki adam mahkemeye gitsin
para cezasini
ödesin akli basina gelsin
ama insaf varya vicdan sen istersin
ama
vicdanin yapma der senindeki böyle heralde :17:

evet. vicdanen geri alayım diyorum..
aslında tanımyoruz. o da bizi tanımıyor diye şikayetçi olmayacaktım.
ama evli olduğunu öğrenince,eşi bilsin istedim.
hem cinsimin kandırlımasını istemem dedim....
çok iyi halt ettim yanii....
eline kocaman bir koz geçmiş bir açığını yakalamış. kadın kendisi sindirmiş bana da sindirtecek..

eğer yarın sesleri çıkmaz ise bir değişiklik yapmıycam. ama çıkarsa.. tekrar savcılğa bildiricem.
bizi de baskı altına alıyorlar..

adamın sesimizi dinlemesi kadar aptalca birşey yok.
hala inanmıyorum.
git sohbet hattını ara..
eşinni tepkisi de bir hayli garip ne olacak bakalım...

Hmm... ilginç bi durum! :26:

Yukari tükürsen biyik a$agi tükürsen sakal diye bir deyim vardi dimi? :37: Zor durumdasiniz gerçekten aslinda salak kadin ilerde bu evliligi sizin açtiginiz suç duyurusuyla kendini hakli çikarabilir elinde belge olacak.

Bir de bana $ey geldi aslinda bu kadin e$inin böle bir sapikliginin oldugunun farkinda gibi sanki, sirf 2 çocugum var diye bir çok kadin gibi üstünü kapatiyor susuyor... o da zor durumda aslinda.
Sizin bilgilerinizin onlara gitmesi de ho$ olmami$ yarin birgün bu sapik sizi gözetlemeye gelirse nolcak peki? Sizi korkutmak istemem ama bu ki$inin resmi felan varmi elinizde? Savcida kimliginin kopyasi var demi$tiniz e$inizde sizde dikkatli olun yani bilemezsiniz ki kar$inizda ki insan nasil birisi?

Veya Savciliga gidip haber etcez diyorsunuz ozaman bu ki$inin daha önce benzer $eylerle $ikyaette bulunmu$larmi? Ba$ka yedigi haltlar varmi onlari sorun...:50:

Gecmis olsun, sinir bozucu bir durum...ben olsam sikayetimi geri alirdim cunku bize gore belki yuz tl az bi miktar gibi gelsede, karsindaki insanlarin durumlarini bilemezsin. Belki o parayla cocuklarina yiyecek/giyecek seyler alacak..bu yonden dusun derim ben. Yeterince derslerini almislardir, ailecek huzursuzda olmuslar belli. :50:

ödeyeceği para cezasının o sapıklık yapan adama ders olacağını hiç sanmam.
aksine maddi durumları kötüyse, belki de o iki çocuğun yemeğinden,giyeceğinden, kış günü ısınmasından kesilecek.
ben kadıncağızın sesine, yalvarmalarına dayanamazdım galiba...
zaten belli ki tüm aile huzursuz olmuş, ellerine celp geçtiğinde de hepsi bir olup adama yüklenmişlerdir. bu kadar psikolojik baskının yeterli olduğunu düşünür, ceplerindeki para kendilerine kalsın derdim ben.
ama fazla merhametliyimdir. merhametten maraz doğar derler. belki de sizin yaptığınız yapılmalı.

Şikayetinizi geri almayın. Bizde tam 2 sene her akşam bir bayan tarafından rahatsız edildik, yemediğim küfür kalmadı. Ancak bizim olayımızda savcılık bize isim falan vermedi. Zaten veremeyeceklerini, kamu davasını açacaklarını söyledi. Arada husumet oluyormuş bu yüzden vermiyorlar. Sizde bilgilendirmişler sizi.
Siz şanslısınız yani adamı dava etme fırsatını bulmuşsunuz. Ne biliyorsunuz arayanların gerçekten karısı ve kardeşi olduğunu, belkide kendi gibi manyaklardır arayanlar. Farzedelimki gerçekten eşi ile kardeşi aradı, sizi arayana kadar gidip o şahısla konuşsunlar.
Ben olsam vicdanım sızlamazdı. Sizi rahatsız ederken aklı neredeymiş beyefendinin. Çeksin cezasını, rezil olacaksa olsun.
Sonuna kadar davanızın arkasında durun. Çünkü bir manyak tarafından rahatsız edilmenin ne demek olduğunu ben çok iyi biliyorum.

asla geri almayın...1 değil 5 değil 10 değil..20 gün ısrar ederken aklı nerdeymiş..sapık herif..allahım çoluğumuzu çocuğumuzu ve bizleri böyle sapıklardan koru..

bncede şikayetinizi geri almayın
telle aranmk gerçekten çok büyük psikolojik etki bırakıyor insanda.
çok sinir bozucu bişey.

bende şuan savcılıktan haber bekliyorum.
bizi arayan ailecek hepimizi tanıyor ama.
evli oldğumuğumu fln biliyor
eşimin adını biliyor ve bnmle tanışmak istediğini söylüyor.
ve ben hamileyim
çok sinirlerim bozuluyor.

basiniza bela olurlarmi bilmiyorum ama
yok oyle yag mag koca adam iki kizi var ve ariyor
sapik bir sekilde insana korku veriyor susarak dinleyerek
belki aranizi bile acabilirdi..
baksaniza kadin bile utanmaz bir sekilde "aranizda ne var" diyor
nerdeyse suc bastiracak !
onlar cezalarini cekmeli diye dusunuyorum
gozunun yasina bakmayin derim
bir arkadas dedi belki azikalrindan yakitlarindan kesecekler odemek icin makbuzu
onu evli bir cifti aramadan huzursuz etmeden once dusunmeliydi
fantazi yapacak zamani bulan makbuzuda odesin artik.. ve hatta rezil olsun!

Hangi suçun cezası insanları caydırmış ki bu caydırsın,
evet yaşadığınız hiç hoş değil,insanlar iyice çığrından çıkmış,
kimden ne geleceği hiç belli olmuyor.
sizin ve eşinizin vereceği bir karar,
inşallah doğru karar verirsiniz.

Son düzenleme:
Gecmis olsun, sinir bozucu bir durum...ben olsam sikayetimi geri alirdim cunku bize gore belki yuz tl az bi miktar gibi gelsede, karsindaki insanlarin durumlarini bilemezsin. Belki o parayla cocuklarina yiyecek/giyecek seyler alacak..bu yonden dusun derim ben. Yeterince derslerini almislardir, ailecek huzursuzda olmuslar belli. :50:

her gün cep numarasını ararken de çocukların rızkından kesilmiştir sanırım..

bence de şikayetinizi geri çekmeyin ama bir yandan da size zarar verirler mi diye endişeliyim.. adamın tedavi olması şart..

Son düzenleme:
Back
X