• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarifi yok..

miray01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
16
6
3
37
Ne kadar zormuş.
En güvendiğin, en sevdiğin, herkesten önde tuttuğun biri tarafından ihanete uğramak.
Konu ne olursa olsun sana yalan söyleyebilmesi, seni defalarca kandırması, gözünün içine baka baka seni seviyorum demesi.
Aldatılmak ne kadar zormuş meğersem, başına gelmeden anlamıyormuşsun.
Sen olsan sen yapsam affedemezdim demesi.
4 yıldır evlilik, 10 yıllık flörte çocukluk aşkına inanmak salak yerine konulmak.
Affedememek, barışsanız bile yine yapacağı korkusu.
Onsuz yapamayacağınız ve onu sonsuz herkesten çok sevmenize rağmen böyle birşeyle karşılaşmak.
Rabbim düşmanımın başına vermesin.
Konuşamıyorum nefes alamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

detayları bilemiyorum ama annem yıllarca sizin dediğiniz şeyleri söyledi bence mutlaka destek alın annemden biliyorum izlerini silmekte çok zorlandı lütfen doktora gidin......bu arada babam defalarca yaptı bir kerelik bir hata değildi bunun durumu daha farklılaştırmasını çooook temenni ederim...............

Size bunları yaşatan insanı affetmeye çabalamayın zaten.
Bu tarifsiz acınızda zamanla geçmese bile hafifler bundan sonraki hayatınızda Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

detayları bilemiyorum ama annem yıllarca sizin dediğiniz şeyleri söyledi bence mutlaka destek alın annemden biliyorum izlerini silmekte çok zorlandı lütfen doktora gidin......bu arada babam defalarca yaptı bir kerelik bir hata değildi bunun durumu daha farklılaştırmasını çooook temenni ederim...............

Sevşyordu beni eminim çok seviyordu.
Ama neden böyle yaptı..
10 yıllık flört bıktı mı benden, yeni arayışlara niye gitti..
Seven insan nasıl yapabilir nasıl...

Size bunları yaşatan insanı affetmeye çabalamayın zaten.
Bu tarifsiz acınızda zamanla geçmese bile hafifler bundan sonraki hayatınızda Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Amin canım amin..
Çabalamıyorum artık.
Ama beni seviyordu nasıl yaptı nasıl kıydı bana..
Ben onsuz ne yaparım az değil 10 yılımı verdim ben ona :(
Nasıl kalkarım altından nasıl :(

Sevşyordu beni eminim çok seviyordu.
Ama neden böyle yaptı..
10 yıllık flört bıktı mı benden, yeni arayışlara niye gitti..
Seven insan nasıl yapabilir nasıl...
zaten seni sevmediğinden yapmadı sadece olay şu bence erkekler nefisleri çok sağlam olmayan yaratıklar sorun bu malesef ve bunu kullanmaya çalışan zavallı kadınlar evet zavallı ve iğrenç kadınlar................asla bıkmadı bence asla ama ........bu her gün ayrı yemek yeme özgürlüğüne sahip klasik erkek düşüncesi ve egosu..............

zaten seni sevmediğinden yapmadı sadece olay şu bence erkekler nefisleri çok sağlam olmayan yaratıklar sorun bu malesef ve bunu kullanmaya çalışan zavallı kadınlar evet zavallı ve iğrenç kadınlar................asla bıkmadı bence asla ama ........bu her gün ayrı yemek yeme özgürlüğüne sahip klasik erkek düşüncesi ve egosu..............

O kadınında yuvası olmasın inşallaj ne diyim.

Erken yaşta başlayan, uzun süren ve evlilikle sonuçlanan ilişkilerde erkeğin aldatmasına o kadar çok rastlanıyor ki şaşırırsınız. Yaşanması gereken yıllarda bazı şeyleri yaşamayan, hayatında biri olduğu için ona sadık kalmaya çalışan genç erkekler, yaş ilerledikçe farklı arayışlara giriyorlar. Yaşayamadıkları şeyleri yaşamak, hayatın farklı tatlarına da varmak istiyorlar. Çünkü içlerinde kalıyor. O yüzden erken başlamış, yıllar sürmüş ilişkiler hep ürkütür beni.

Bir keresi, affetmesi olmaz aldatmanın bence. Gururunuzu ayaklar altına almayın. Unutulmaz, unutulamaz aldatılmak.

O kadınında yuvası olmasın inşallaj ne diyim.
olmaz cnm benim olmaz zaten ..... sen ne zaman öğrendin koşullar neler bilmiyorum ama kendine biraz zaman tanı yanlız kal bence dediğimi yap ve bir uzman yardımı al....biz 5 kardeştik ama annemizin bu durumu bize şiddet uygulamasına ve sinir hastası olmasına neden oldu sadece olacakların önüne geç derim......

Evet gururun olmaz ki senin. Erkek ya sen yapamazsın sen kadınsın çünkü.
o 1 korursa namusunu sen kadınsın 10 koruyacaksın, öyleymiş.

ayrıl veya ayrılmayın diyemem o sizin kararınız ama eşiniz yaptıgı şeyi normal bişeymiş gibi anlatmaya çalışıyor lütfen tepkinizi koyun gerekirse eşinizin ailesine durumu anlatın

ayrıl veya ayrılmayın diyemem o sizin kararınız ama eşiniz yaptıgı şeyi normal bişeymiş gibi anlatmaya çalışıyor lütfen tepkinizi koyun gerekirse eşinizin ailesine durumu anlatın

Anlattım onlar da şokta.
Beni ne kadar sevdiğini herkes bilir.
Yapamaz seni çok seviyor böyle birşeyi yapmış olamaz diyor herkes.
Cinsellik yaşamamış dediklerine göre ama nette de olsa eli eline de değmiş olsa kaldırılamaz...
Kadınlık gururum kaldırmıyor.

miray özel değilse detaylı anlatırmısın? Nasıl öğrendin?

miray özel değilse detaylı anlatırmısın? Nasıl öğrendin?

Evime kargoyla fotoğraflar geldi.
Bribirlerini öptükleri sarıldıkları fotoğraflar.
Dedektif tutmuş gibiydim tüm mesajlar flash diskte.
Kaldıramıyorum....

Kaldıramıyorum....
Yanlis anlamadim deil mi cinsellik yokmus ama birbirlerine sarilmislar opusmusler bunlarinda resimleri elinizde ve cinsellik olmamis sizide cok seviyor ama dudaklari baska ni kadinin dudana degebiliyor bunlari yaparken sizi bi cirpida silior yada aklina gelmiosunuz onu gecti vicdani bile sizlamio ama sizi cok sevio ole mi

Kaldıramıyorum....
Nasıl yani, gönderen kim peki? Eşinizin cevabı ne oldu? Şuan elim ayağım boşaldı yemin ederim,sizi hiç düşünemiyorum.Allah yardımcınız olsun

Back
X