• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarifi yok..

Çocuğum yok.
Tedavi oluyordum, tüp bebeğe başlayacaktık bu ay.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ama çok seviyorum inanılmaz çok seviyorum, onsuz onca senenin hatrı...

Sevdiğiniz adam onca yılı düşünmeden başka bir kadınla sarılmış, öpüşmüş... Ne kadar pişman olsa da, siz ne kadar seviyorum desenizde ömrünüz boyunca bunu unutamayacaksınız.. Nefret ediyorum böyle erkeklerden, evdeki namuslu karını koy, git başkalarıyla gez. Hangi ahlaka hangi kitaba sığar bu. Rabbim yardımcın olsun arkadaşım.

Allah yardimcin olsun aldatilan biri olarak soyluyorum bu cok zor hele aptal yerine konulmak. Resmen gozunun icinde sen kaybolurken o baskasiyla seni kandiriyor dayanilmasi guc. Sen gozlerinde tek onu hissediyorsun o ise sen haric herkesi

Bende eşimle ilk evlilik yıldönümümüzü kutlamayı bekleyip bebeğimizide ultrasonda görmenin sevincini yaşarken aldatıldığımı öğrendim bir insanın insana yapabileceği en büyük kötülük,eşim o koskoca adamm salya sümük ağladı karşımda ben o an kendime zarar vermek istedim ilaç içmeye ve kesik bi camla bileğimi kesmeye kalkıştım birlikte intihar edelim dedi düşünebiliyormusun beni bu derece kaybetmeyi göze alamayan adam başka bir kadına canım bebeğim birtanem diyor benim hamile halimle kahvaltı hazırlayıp işe uğurladığım adam işyerinde başka kadınla konuşuyor , tabiki tarifi yok bu acının eşim çok ama çok pişman oldu çok ağladı yalvardı psikolaga gittik birlikte herşeyi yaptı beni kaybetmemek için ama başka bir kadına canım dediğinde çoktan kaybetti benii oğlum şuan 9 aylık ve boşanma aşamasına geldik çünkü bu konuyu sürekli açtığım için beyefendi sıkıldı artık soğudu evliliğimizden halen sevdiğini söylüyor bense gözyaşı içinde beni sevdiğini söyleyip başka kadına dokunmuş şimdi çocuk gibi ağlayan eşime bakıyorum acıyarak , tarifi yok elbettt içinde bir alev hiç sönmüyor ve senii küle çeviriyor her geçen günn acıı hemde çok acıııı merhemi olmayan...

gün geçmesin ki bi aldatılma haberi okumayalım..
nedir bu erkeklerin derdi be kimseye güvenemez olduk.. :KK12:

ahh ahh şu kadınların çektikleri..hergün binlerce insan yok aldatıldım yok dayak yedim yok kaynanam .ne bu ya nasıl bir düzen bu onlar herşeyi yapabilir ama kadınlar asla yok ya.. erkeğin aldatmasının altında çoğunlukla cinsellik vardır da kadının aldatmasında duygusallık vardır bu çok büyük bir fark.. sizin durumunuza gelince derhal terkedin onu ve donuna kadar alın rezil edin ne diyeyim ya allah kahretsin böyle erkekleri de bunlara yüz veren kadınları da çok sinirlendim şu an

Ben okurken çok üzüldüm ama konu sahibinin yazdıklarına bakınca affedecekmiş hissine kapıldım. Hakkında hayırlısı olsun diyeceğim de hayırlı olan kocanı affetmemen.

Genelikle uzun iliskilerde aldatirlar diyenlere katilmiyorum...
Bir erkek seviyorsa Aldatmaz.
Bir erkek sorumluluklarini biliyorsa Aldatmaz.
Bir erkek nerde nasil davranacagini biliyorsa Aldatmaz.
Bunun gibi bintane misal verebilirim...
Aldatmabin bir sebebi asla yoktur ,ve asla affedilmemelidir..
Bir kere yapan yine yapar.
Affetsen bile her suratina baktiginda hatirlicaksin , hergun yuzune vuracaksin ve hep tazelenecek bu konu.. ama bitirince ilerde acin hafifler ..

Birebir aynı olmasada, aynı zamanda benzer şeyler yaşamışız.sizi çok iyi anlıyorum. İçinizin nasıl yandıgını çok iyi biliyorum. Ben 8 aylık hamileyim elim kolum bağlı. Ama lütfen siz affetmeyin. Bebegim olmasaydı herşey daha farklı olabilirdi benim için. Bir kadının bu dünyada yaşayabilecegi en zor şey. Allah yardımcımız olsun. Sizin içinde dua edicem.

bu yaşadığınız olayın üzerinden seneler geçsede dünyanın en iyi eşi olsada siz onunla beraber olduğunuz sürece hiçbişey eskisi gibi olmayacak.. ona her baktığında gözününüzün önüne gelecek.. yapmayın kendinize yazık etmeyin.. seven adam şartlar ne olursa olsun başkasına do-ku-na-maz.. affetmek için sebepler aramayın lütfen.. bırakın kime dokunduysa ona gitsin..

Back
X