Tarifsiz bir acı ???

drkbrke

Prensnin&Prnsesnin Annsi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
741
106
38
Sessizlik sakinlik ve tüm bunlara ragmen dinmeyen bir acı.Hangi kelime anlatabilirki içimdeki yarayı.Ben sardıkça kanayan her geçen gün
daha çok benligime işleyen kimsesizlik.Belkide yanlızlık.Bogazımda bir dügüm yutkunamıyorum canım acıyor aglayamıyorum kelimeler eksiliyor dilim
tutuluyor konuşamıyorum.İlk defa kendimi kaybolmuş çaresiz hissediyorum.Kadın ...... birine ait olmak ona dair hayaller kurmak ondan bir parçayı gözünden
sakınırak dünyaya getirmek Anne olabilmek.

Bütün hayallerim çalınalı uzun zaman oldu aslında.Parçalanan yüregim herşeye ragmen ayakta durmaya çalışan bedenim.Aglamamak için direnen gözlerim var aslında benim.
Bu kadar acı fazla degilmi ?
Daha ne kadarını kaldırabilirim bilmiyorum.Daha boşanalı ne kadar zaman olduki ?
Ne diyo bu manyak diyeceksiniz şimdi .Bizimki yaşanılan olaylardan dolayı ceza almıştı bildiginiz gibi.Dün gece arkadaşla konuşurken ögrendimki
içerdeki iyi hal durumundan cezasını para cezasına çevirmişler.Haftaya çıkıyormuş haber göndermiş bana dna testi için mahkeme açacakmış hem ogluma hemde henüz dünyaya
gelemeden babasız kalan kızıma.Ne acı bir kadın için helede bir anne için bu muameleyi görmek.İçim acıyor.NÜe düşünecegimi ne yapacgımı şaşırdım artık
.üstüne evleniyormuşta beyimiz.Çalgılı çelgili dügün yapacakmış......
Düşünüyorum ben bu kadar şeyi hak edicek naptım? Ben onu sevmekten ona aşık olmaktan başka ne yaptım ?
Bunu niye buraya yazıyorsun derseniz kimseyle konuşamıyorum ailem yeterince yıprandı zaten.Hem yegenimin durumunuda biliyorsunuz az çok.Onlar bu haldeyken birde buna
üzülüp kırılsınlar istemiyorum.

Ama agır geliyor bu kadarı.Bu kadarını hak emiş olamam....

Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama bu konudan da az çok anladım olanları.
Üzülmekte haklısın, bazen insan karşısındakini teselli edecek söz bulamaz ya, kalır öyle, aynen o durumdayım şimdi
Allah bundan sonrasını güzel yazmıştır inşallah...

allah ım yardım etsin.ne söylenir ki şimdi :2:

Sen güçlü bir kadinsin her seyden önce sen güçlü bir annesin..biliyorum anliyorum bu kadari cok fazla ama herseye herkese inat cocuklarin icin hic olmadığın kadar güçlü duracaksin ayakta..iki yavrunun senden baska kimsesi yok bu hayattta bunu unutma annesi..Ayrıca evlensin düşsün artik yakandan kopsun gitsin..sikma canını olur mu sadece evlatlarini düşün ilerde en büyük destekcin onlar olacak

Öyle yapmaya çalışıyorum .Ama henüz olanları atlatamamışken üstüne birde bunları duymak nispet yapar gibi haber yollamak kendinden olanı inkar ederken elden olana sahip çıkacagını bilmek acıtıyor insanı.Ben daha ogluma babasızlıgını anlatamamışken o gidip başkasından olanlara babalık yapacak.

Keske benimki de yakamdan dusse , beni cocukla tehdit etmese arkadasim.bosansam bile yakamdan dusmeyecegi hissini yasatmasa bana ,1 dakka durmam...siz de kendinize cocuklarinizla yeni bir yol cizin , yeni bir hayat , yeni tertemiz bir sayfa...

Böyle bir şey olmadığı halde neden ısrarla dna testi istiyor? Onu bu hastalıklı düşünceye iten ne? Bir telefon görüşmesi ya da şüphelenmesini sağlayacak herhangi bir şey var mı? Sadece canını acıtmak için olsaydı blöf yapardı. O kadar emin ki düşüncesinden sana dava açıyor.

Ben kendime zaten yeni bir hayat kurdum beni üzen yaralayan tek şey hala dna testi istiyor olması.Yani kendinden oldugunu bildigi halde bunu niye yapıyor bana

İşte beni yaralayan tek şeyde bu .. Zaten telefonumdaki üm rehberi bilirdi girdigim bütün sayfaları şifreleri hepsini bilir bakardıda.Ama neden böyle blir düşünce içerisinde oldugunu anlıyamıyorum.Evlendigimiz günden beri görüştügüm iki arkadaşım vardı onlarlada zaten ailecek görüşüyorduk.

Evlilik icinde kalinmis gebelikte baba estir, test mest yaptirma. Kafana da takma biseyi. Cok ust uste gelmis, haklisin uzulmekte. Dayanamiyosan psikologa git derim arkadasim, 2 evladin var toparlanmalisin

Evlilik icinde kalinmis gebelikte baba estir, test mest yaptirma. Kafana da takma biseyi. Cok ust uste gelmis, haklisin uzulmekte. Dayanamiyosan psikologa git derim arkadasim, 2 evladin var toparlanmalisin

Hem oglum hem kendim için psikolojik yardım alıyorum canım

Arkadasim hic üzülme ... dna testimi istiyor? Git yaptir... sonrada suratina fırlat.... ve o belgeleri iyi sakla ... ileride cocuklarina gosterirsin babalarının nasılda BABA OLAMADIGINI... sen üzülme Allaha dua et , sukret ve sabret arkadasim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizi dna olayıyla yaralıyor çünkü sizin zayıf noktanızı tutmuş bu adam.dna olayından rahatsız olduğunuzu anlamış ve böyle söyleyerek sizi,ailenizi dahada derinden yaralamak istiyor.
bir kadın için bu çok kötü birşey.kendi öz çocuğu olmasına rağmen dna testi istiyor ve çocuklarının annesine büyük terbiyesizlik yapıyor.allah yardımcın olsun canım.
arkadaşlara katılıyorum.oğlunuz ve daha doğmamış kızınız için ayakta durun.sabredin,ilerde herşeyin güzel olucağını düşünün.çocuklarınızla yapacağını mutlu günlerin hayalini kurun.kötü günleriniz eskide kalacaktır allahın izniyle.

yaşadıklarınız gerçekten çok üzücü..
Allah yardımcınız olsun..

teselli olur mu bilmem ama eşiniz sizi dna gibi bir duruma mecbur bırakarak ,
ne kadar iğrenç bir varlık olduğunu göstermiş..

bu sizin ayıbınız değil ki? ne testi istiyorsa, buyursun yaptırsın..
kendisi ne kadar ucuz bir insan olduğunu, nasıl iftira atacağını şaşırmış halde..
bunları şüphesiz ki Allah görüyor..

ve yaptıkları yanına kalır mı?? yine şüphesiz ki kalmayacaktır...

böyle bir adam için üzülmeye , kahrolmaya ne kadar değer..? hiç değmez..

ben bunları neden hak ettim demek yerine, şükürler olsun böylesi adamdan kurtuluyorum demeye çalışın.

bu adamla zaten ömür geçmezmiş ki..

kendi karaktersizliğin de boğulsun..

Herkese kendinden olmadıgını bunu kanılayacagını benim bu çocukları eski sevgilimden yaptıgımı söylüyormuş.Bende gelsin yaptırsın kendisi utanacak sonuçta beni kendisi gibi karaktersizmi sanıyor falan dedim .Ailem çok yıpranıyor ben daha çok onlara üzülüyorum.Milletin agzı torba degilki büzesin herşeyi söylüyorlar .Tamam umursaMIYOr gibi davranıyor annem babam ama üzülüyorlar farkındayım.

Canim Allah yardimcin olsun butun konularini biliyorum o esinin densizligi erkekler boyle bosanirken sacmalar benim bir arkadasim var ilk gece kan meselesi nefret ederim bu mevzudan olmamis kizda doktora gidelim sonra basima kalkmayasin ben eminim demis bu adam kabul etmemis kizda adamin ablasina soylemis benden kan gelmedi beni doktora goturun diye ablasida adama sorunca yok demis sonra baska nedenlerden bosandilar kizin aileside boyle seyleri onemser adam geldiginde kizbile degildin diye kizi rezil etmeye calusti kizda hasas bu konuda Allahtan kizin babasi oglum kiz degildi neden gondermedin hadi onuda gectik 2 cocugu neden yaptin demis..yani erkekler bosanirken cirkeflesiyorlar senin hasas yerini bulmus oda onu kullaniyor ilk defa senin basina gelmiyor bu tarz seyler sakinles ve seni mutlu eden seylerle ugras onu hic dusunmu oyle atlaticaksin..insallah.

canım benim bütün konularını biliyorum tek tek okumuştum o ş..r..f..z yaptıklarını.. sen güçlü kendi ayakları üstünde durabilen yanında sana sonuna kadar destek olan bi aileye sahip güçlü bi kadınsın ... millet konuşsun , en fazla 1 ay konuşur başka konu bulurlar seni unuturlar sıkma güzel canını... karnındaki kızını düşün ... bidr oğlun var güçlü ol ...o düğün mü yapacakmış bırak yapsın ...onu ayıplayacak millet seni değil... rezilliğini çalgılı çengili ilan ediyo utanmaz ... dna testi mi istiyo , yaptır çarp suratına iki kerede tükür çek gel .... ondan sonra zırvalayacak bişeyide kalmayacak... BU DÜNYANIN ÖTEKİ DÜNYASI DA VAR ... allaha havale et yoluna devam et arkadaşım :) namaz kıl dua et... rabbim gösterir herşeyi ...

Ne desem bilemedim. Herif adiligin alcakligin sinirlarini zorluyor resmen. Birak yaptirsin ne yaptiracaksa utanmaz pislik. Cocuklarin da buyuyunce anlasin nu herifin ne mal oldugunu. Gitsin kimle evlenirse de evlensin sirf pislik yapmak icin olan evlilikten hayir mi gelecegini bekliyor yani. Soylemesi kolay biliyorum ama lutfen takma su insan israfini. Onun yaptigi her seyde tek bir amaci var, seni rahatsiz etmek. Asla ona uzuldugunu rahatsiz oldugunu belli etme. Alni ak olan sensin bunu unutma.

la havle ve la kuvvete
hasbiyallahu venimel vekil
çek dur kardeşim...karnındaki yavrunun yüzü suyu hürmetine sakinliğini koru bırak senin için etkisiz eleman olsun bırak varsın çalgılı çengili düğüün yapsın...böylelerine imtihan olacak bir ikinci eş gelmeli zaten hayata ilk hanımına yaptıklarını burnundan fitil fitil getirsin...senle çok konuştuk çok sohbet ettik bu sürede bende evladımı kaybettim...rabbim bana annelik duysunu iki ay nasip etti sadece...yaşadım mı ttam olarak bunuda bilmiyorum...karnındaki meleğe sahip çık onunla sohbet et düşük tehliken geçmişti sanırım kendine hobiler bul gez dolaş bir evladın daha var onla ilgilen ama o adi adam etkisiz eleman olarak kalsın hayatında..varsın eşimin ömrü yetmedi çekti gitti bu dünyadan diye düşün...ya bak toparlayamıyorum sana anlatmak istediklerimi ama sen muhakkak anlıyorsundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…