Tarifsiz Heycanlar... :)

Allah mesut etsin canım.Annen beni çok etkiledi ya.Kuzusunun gidişine hüzünleniyooo.Ahh ahh.Annelerr.Umarım hep mutlu olursun tatlım..a.s.

Allah hayırlı uğurlu etsin.gelinliğin yakısmıs ciceğinde cok hos.yakısmısınızda Mutluluklar dilerim.Allah utandırmasın ıkı tarafada saglıkcakla kalın.

Çok güzel olmuşsun Allah bir yastıkta kocatsın .Makyajın da süper

çok sağol canım aminn inş. teşekkurler opuyorumnanaktan

Allah hayırlı uğurlu etsin.gelinliğin yakısmıs ciceğinde cok hos.yakısmısınızda Mutluluklar dilerim.Allah utandırmasın ıkı tarafada saglıkcakla kalın.
amın canım benım inş. çok teşekkurleropuyorumnanaktan

canımmm sen ne kadar güzelsin böle hem sana hemde gelinligine bayıldım yaa süpersinnnn bitanem allah bir yastıkta kocatsın inşallah kuzusummmopuyorumnanaktan

duvağın ve saçın çok güzel olmuş bayıldım
çok duru bi gelin olmuşun
hem ağlarım hem giderim bunlar artık olmazsa olmaz
umarım çok mutlu olursun

maaşallah çk güzel olmşsn sen de benm gibi yeni gelinsn yani :kedi: bende 25 nisanda evlendmm.Allah ağzımızn tadını bozmasn mutluluklar...

çok güzel bi gelin olmuşsun gelinliğinde ayrıca bi güzel olmuş...
mutluluğunuz daim olsun..

teşekkurler canım benım amıınnn inş..opuyorumnanaktan

maaşallah çk güzel olmşsn sen de benm gibi yeni gelinsn yani bende 25 nisanda evlendmm.Allah ağzımızn tadını bozmasn mutluluklar...
ewet canım taze gelincikiz bizz :kedi: amınnn amınn inş.. opuyorumnanaktan

duvağın ve saçın çok güzel olmuş bayıldım
çok duru bi gelin olmuşun
hem ağlarım hem giderim bunlar artık olmazsa olmaz
umarım çok mutlu olursun
yani tabıkı ağlamadan olmuyo zaten kaydirigubbakcemile3 amınn tatlım inş..

=perimsin;13192391]Maşallah çok güzel olmussunuz , Allah mesut etsin daima...
amınnn canım benım inş...opuyorumnanaktana.s.

canımmm sen ne kadar güzelsin böle hem sana hemde gelinligine bayıldım yaa süpersinnnn bitanem allah bir yastıkta kocatsın inşallah kuzusummm
ahhhh canımmm çok mersi o senın güzelliğin sağol tatlımmm amınnn inş.. kuzusummm opuyorumnanaktan

çiçeği burnunda gelinimiz harika gözüküyorr =) maşallah allah bi yastıkta kocatsın
sağol bıtanemm çok incesinn amınnn inş.opuyorumnanaktana.s.

Ömür boyu mutluluklar. Çok güzel gelin olmuşsun, gelinliğin, saçın falan gerçekten çok hoş. :))
amin canım inş. teşekkur ederim opuyorumnanaktan

çok güzel olmuşun canım Allah mesut etsin
teşekkurler canım amın inş. :Saruboceq:

Çok güzel bir gelin olmuşsun, birde Zeytinburnu'nda mı oturuyorsun, fotoğrafçıdan tanıdım bize çok yakın orası :)
sağol canım ewet z.bununda oturuyodum bekarken tabi :) olıvyumun ordaki fotocu :)

çok gzl gelin olmuşsun
mutluluklar diliyrm
sağol canım benim amin inş.opuyorumnanaktan

masallah cok güzel olmussun sacın gelinligin herseyinle cok begendim
Allahım mutlulugunuzu huzurunuzu hiç bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…