- Konu Sahibi hopenotevent
-
çok güsel olmuşsun canım benim rabbim nazarlardan saklasın
Allah mesut etsin canım.Annen beni çok etkiledi ya.Kuzusunun gidişine hüzünleniyooo.Ahh ahh.Annelerr.Umarım hep mutlu olursun tatlım..a.s.
Çok güzel olmuşsunAllah bir yastıkta kocatsın .Makyajın da süper
amın canım benım inş. çok teşekkurleropuyorumnanaktanAllah hayırlı uğurlu etsin.gelinliğin yakısmıs ciceğinde cok hos.yakısmısınızda Mutluluklar dilerim.Allah utandırmasın ıkı tarafada saglıkcakla kalın.
çok güzel bi gelin olmuşsun gelinliğinde ayrıca bi güzel olmuş...
mutluluğunuz daim olsun..
ewet canım taze gelincikiz bizz :kedi: amınnn amınn inş.. opuyorumnanaktanmaaşallah çk güzel olmşsn sen de benm gibi yeni gelinsn yani bende 25 nisanda evlendmm.Allah ağzımızn tadını bozmasn mutluluklar...
yani tabıkı ağlamadan olmuyo zaten kaydirigubbakcemile3 amınn tatlım inş..duvağın ve saçın çok güzel olmuş bayıldım
çok duru bi gelin olmuşun
hem ağlarım hem giderim bunlar artık olmazsa olmaz
umarım çok mutlu olursun
amınnn canım benım inş...opuyorumnanaktana.s.=perimsin;13192391]Maşallah çok güzel olmussunuz , Allah mesut etsin daima...
ahhhh canımmm çok mersi o senın güzelliğin sağol tatlımmm amınnn inş.. kuzusummm opuyorumnanaktancanımmm sen ne kadar güzelsin böle hem sana hemde gelinligine bayıldım yaa süpersinnnn bitanem allah bir yastıkta kocatsın inşallah kuzusummm
sağol bıtanemm çok incesinn amınnn inş.opuyorumnanaktana.s.çiçeği burnunda gelinimiz harika gözüküyorr =) maşallah allah bi yastıkta kocatsın
amin canım inş. teşekkur ederim opuyorumnanaktanÖmür boyu mutluluklar. Çok güzel gelin olmuşsun, gelinliğin, saçın falan gerçekten çok hoş. :))
teşekkurler canım amın inş. :Saruboceq:çok güzel olmuşun canım Allah mesut etsin
sağol canım ewet z.bununda oturuyodum bekarken tabi :) olıvyumun ordaki fotocu :)Çok güzel bir gelin olmuşsun, birde Zeytinburnu'nda mı oturuyorsun, fotoğrafçıdan tanıdım bize çok yakın orası :)
sağol canım benim amin inş.opuyorumnanaktançok gzl gelin olmuşsun
mutluluklar diliyrm
masallah cok güzel olmussun sacın gelinligin herseyinle cok begendim
Allahım mutlulugunuzu huzurunuzu hiç bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?