- Konu Sahibi hopenotevent
-
sağol tatlım teşekkur ederim amın inş.. fırından çıkar çıkmaz yayınlayacağım kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanÇok güzelsin..Gelinliğine bayıldım...Bir ömür boyu mutlluklar dilerim..
Diğer resimlerinide bekliyorum...
amınn canım benım çok tşk çok tşk opuyorumnanaktanallah bi yastıkta kocatsın sizi inşş bir ömür mutu olunnn
çok sağol bıtanem amın inş..opuyorumnanaktanharika bir gelin olmussun allah mutlulugunuzu daim etsin
sağol tatlım amın inş. darısı sana opuyorumnanaktanmaşallah herşey harika görünüyor , çokda güzel bir gelin olmuşsun,
ömrünüzce mutluluklar dilerim.
teşekkurler canım benım amın inş.opuyorumnanaktanmaaşallah tatlım çok güzel gelin olmuşsun allah mest etsin mutluluklar dilerim tatlım
çok sağol canısı inş...opuyorumnanaktanseymagul:13209496 .!.:Herşey çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
ahh canım benım kıyamam ewet bende ağlamak istemedım kınadada ağlamamıstım hatta ama dayanamadım tarıfı yok gercekten bırden başladım ağlamaya mafoldumben ama yerinde oldu dıye düşünüyorum onunda anısı başka opuyorumnanaktan güzel dileklerin içinde çok çok çok teşekkurler canım benıma.s.Canımmmm süper olmuşsun allah mutluluğunuzu daim etsin duygusal anlarda bnm bile gözlerim doldu ben makyajım akmasın die ağlayamamıştım sende çıkarayım acısını taze gelin.
amınn canım inş. en güzelleri tüm bekarların başına inş.opuyorumnanaktançok güzel olmuşsun canım mutluluklar ağzının tadı bozulmasın...
çooookkk teşekkurler bıtanemmm teşekkur ederım amınnn inş... darısı sana inş.opuyorumnanaktanherşeyinle çok güzel olmuşsun maşallah
saç ve makyaja özellikle bayıldım e tabi birde gelin gibi bembeyaz arabanıza
Allah mutluluğunu bi ömür daim etsin maşallah maşallah diyorum tekrar tekrar bakıyorum
çookk teşekkur ederim canım amın inş...opuyorumnanaktanGelinliginle, herseyinle muhtesem olmussun cnm, ömür boyu mutluluklar dilerim.
Allah bir yastikta kocatsin :)
teşekkurler canımm opuyorumnanaktanmutluluklar... çok güzel bir gelin olmuşsun:)
çookk teşekkurler tatlımmm amın inş. tabıkı hatta en güzelleri başınıza inş. opuyorumnanaktangeliliğin,saçların,makyajın maaşallahçok çok güzelsin canım Rabb'im mesut etsin darısı başımıza
teşekkur ederım canım benım amınn inş. opuyorumnanaktana.s.gelinliğinize bayıldım çok şık.. Allah bir ömür ağzınızın tadını bozmasın .. mutluluklar:)
amııınnn canım benımm inş.:Saruboceq:bır omur ,,bıryastıkta nasıp etsın allahım..
teşekkurler amın inş..opuyorumnanaktanmutluluklar çok güzel bir gelin olmuşsunuz.
amınn canım benım inş... çok teşekkurleropuyorumnanaktanAllahım mutluluğunu daim etsin..güzel bir gelin olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?