E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Vallaha ben de elbiselerine hastayım nan kabarık kabarık..Zaten şu reerkarnasyon varsa ben ya kraliçe idim ya da Fransızlarda zengin böyle kabarık kabarık giyinen hatunlardan mışımdır
bende diorum nerden gelio bu asillik, öbür hayatındanmış meğersem :1closedeyes: :roflol:
belkide saraydan tanışıoruz senle:roflol:
Saraya haftada bir Çarşambaları sepetle taze köy yumurtası gelirdi..Saçları bukleli sarı..Çarçabuk bitirip giderdi işini pek göremezdim..Yoksa..????:1ninca:
:roflol:
Ben de mutfakta tıkınıyodum muhtemelen aklinialirimsmile
Olabilir ama sen o arada bu kıza üzüldüğün için odandan para almaya gitmiş te olabilirsin..Annemizden habersiz para veriyordun ya.olumunekankayizsmile:roflol:
Ben de mutfakta tıkınıyodum muhtemelen aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:
he bendim o işte mütevazi insanın hali başka oluo, kendimi halktan biri gibi göstermek için napim :1closedeyes::roflol:
Olabilir ama sen o arada bu kıza üzüldüğün için odandan para almaya gitmiş te olabilirsin..Annemizden habersiz para veriyordun ya.olumunekankayizsmile
Ha..Ama şu zümrüt broş yüzünden annem seni suçladığında çok üzülmüştüm..Sahi sen almadın biliyorum da acaba diye düşünüyorum aradabilmiyorumkismile
aradan 1 ömür geçmiş hala nerdesin, bu hayatımda tövbe ettim ben amamafoldumben
Tamam unutalım canım 2.000.000 dolarlık broşun lafını mı edeceğim ben aşk olsunbayanssulusmile
unutalım gitsinolumunekankayizsmile
Sizin yazdıklarınızdan The Other Boleyn Girl, The Duchess, The Young Victoria ve Braveheart'ı izledim, bayıldım hepsine. Becoming Jane'nide akşam izlicem işallah boshayallersmile
Elizabeth ve Elizabeth: The Golden Age'i mutlaka izleyin. İki filmde süperdi (Cate Blanchett muhteşem bir kadın ya :asigim:)
Ayrıca dizi olarakta The Tudors'u ısrarla tavsiye ederim, benim bu tip filmleri sevmemi sağlayan dizidir..
becoming jane izle kesin ben ve arkadaşlarım çok beğenmiştikaydirigubbakcemile5
The Golden Age adını sıkça duydum ama izlemedim onuda tadalım bakalımCADIARZU
İlk film Elizabeth önce onu izle, sonra Elizabeth: The Golden Age'i izlersin Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?