Tarihi Filmler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Tarihi filmler olmadan sinema olmaz benim için.. peki sizler için?

Savaşları, mücadeleleri veya aşkları konu alan filmler hem içerikleriyle hemde görsel şölenleriyle ruhumu okşar çoğu zamanzemuszemus

Harika bi filmmm :asigim: imkansız aşk dedikleri bu olsa gerek, ve
sadakat ve aşkın arasında sıkışıp kalmak...

yine çok beğendiklerimden :hulya:

Gerard Butler için izledimbayanssulusmile ama iyikide izlemişim

Tarihi filmlere bayılırım, sadece giysiler için bile izleyebilirim boshayallersmile
The Duchess (2008)

Ip Man (2008)

The Young Victoria (2009)

theshem elbiseler deme bana harikalarrboshayallersmile tabi o kabarık eteklerin amacını öğrendiğimde çok şaşırmıştım kaydirigubbakcemile3

Becomin Jane Anne Hathaway yine muhteşemdi Şeniz

Vallaha ben de elbiselerine hastayım nan kabarık kabarık..Zaten şu reerkarnasyon varsa ben ya kraliçe idim ya da Fransızlarda zengin böyle kabarık kabarık giyinen hatunlardan mışımdır

Trıstan Isolde yi izlemiştim, çok güzeldi :asigim:

Vallaha ben de elbiselerine hastayım nan kabarık kabarık..Zaten şu reerkarnasyon varsa ben ya kraliçe idim ya da Fransızlarda zengin böyle kabarık kabarık giyinen hatunlardan mışımdır

bende diorum nerden gelio bu asillik, öbür hayatındanmış meğersem :1closedeyes: :roflol:

belkide saraydan tanışıoruz senle :roflol:

bende diorum nerden gelio bu asillik, öbür hayatındanmış meğersem :1closedeyes: :roflol:

belkide saraydan tanışıoruz senle :roflol:

Saraya haftada bir Çarşambaları sepetle taze köy yumurtası gelirdi..Saçları bukleli sarı..Çarçabuk bitirip giderdi işini pek göremezdim..Yoksa..????:1ninca:

:roflol:
Ben de mutfakta tıkınıyodum muhtemelen aklinialirimsmile

Saraya haftada bir Çarşambaları sepetle taze köy yumurtası gelirdi..Saçları bukleli sarı..Çarçabuk bitirip giderdi işini pek göremezdim..Yoksa..????:1ninca:

:roflol::roflol::roflol:

he bendim o işte mütevazi insanın hali başka oluo, kendimi halktan biri gibi göstermek için napim :1closedeyes::roflol:

:roflol:
Ben de mutfakta tıkınıyodum muhtemelen aklinialirimsmile
Olabilir ama sen o arada bu kıza üzüldüğün için odandan para almaya gitmiş te olabilirsin..Annemizden habersiz para veriyordun ya.olumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol:

he bendim o işte mütevazi insanın hali başka oluo, kendimi halktan biri gibi göstermek için napim :1closedeyes::roflol:

Ha..Ama şu zümrüt broş yüzünden annem seni suçladığında çok üzülmüştüm..Sahi sen almadın biliyorum da acaba diye düşünüyorum aradabilmiyorumkismile

aradan 1 ömür geçmiş hala nerdesin, bu hayatımda tövbe ettim ben amamafoldumben

aradan 1 ömür geçmiş hala nerdesin, bu hayatımda tövbe ettim ben amamafoldumben

Tamam unutalım canım 2.000.000 dolarlık broşun lafını mı edeceğim ben aşk olsunbayanssulusmile
unutalım gitsinolumunekankayizsmile

Tamam unutalım canım 2.000.000 dolarlık broşun lafını mı edeceğim ben aşk olsunbayanssulusmile
unutalım gitsinolumunekankayizsmile

çok saol hiç etmiosun lafını vala :dilcikar::roflol:

buda izlenilmesi gereken filmlerden biri kesinlikle:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
2 efsaneyi unutmamak lazım:içelim:

Sizin yazdıklarınızdan The Other Boleyn Girl, The Duchess, The Young Victoria ve Braveheart'ı izledim, bayıldım hepsine. Becoming Jane'nide akşam izlicem işallah boshayallersmile

Elizabeth ve Elizabeth: The Golden Age'i mutlaka izleyin. İki filmde süperdi (Cate Blanchett muhteşem bir kadın ya :asigim:)

Ayrıca dizi olarakta The Tudors'u ısrarla tavsiye ederim, benim bu tip filmleri sevmemi sağlayan dizidir..

becoming jane izle kesin ben ve arkadaşlarım çok beğenmiştikaydirigubbakcemile5

The Golden Age adını sıkça duydum ama izlemedim onuda tadalım bakalımCADIARZU

becoming jane izle kesin ben ve arkadaşlarım çok beğenmiştikaydirigubbakcemile5

The Golden Age adını sıkça duydum ama izlemedim onuda tadalım bakalımCADIARZU

İlk film Elizabeth önce onu izle, sonra Elizabeth: The Golden Age'i izlersin Şeniz

İlk film Elizabeth önce onu izle, sonra Elizabeth: The Golden Age'i izlersin Şeniz

evet seri şeklinde,ama nedense ben the golden age i daha sık duydumfisfisfis pek kopukluk yoksa ben ondan başlim izlemeyekaydirigubbakcemile3

mukemmel bir topık olmus cnm...tarih kokan filmleri bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…