Tarlusal içtim 18 gün oldu adetim yok 3 aydır adet olamıyorum lütfen yardım edin

yenigeliinnn

Bir annem bir sen başka birşey istemem ben...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
71
26
8
Kızlar merhaba, daha önce adet olamıyorum hamile olabilirmiyim diye konu açtım pek yardımcı olan olmadı. Lütfen yardım edin. 3 aydır adet görmüyorum sat 10.04.2016 geçen ay idrar testi negatifti 18 gün önce acilden gittik çok rahatsızlandım kan testi de yapıldı negatif çıktı tarlusal verdi kullandım ve 18 gündür hala adetim yok. Hiç umudum kalmamıstı hamilelik üzerine ama Tarlusal kullanırken bile hamile kalanları çok okudum burda. Bayram dolasıyla heryer tatil testte alamıyorum. Yaklasık 1 haftadır göğüslerim felaket şiş ve çok acıyor arada bir kasıklarım sancıyor belim kopacakmıs gibi ağrıyor ve çok şiştim hiç bir kıyafetim olmuyor bana da çok rahatsızlıl veriyor. Rahimim daha inmedi yani yaklasık bi 4-5 gün daha adet gözükmüyor. Ben hamilemiyim neyim anlamadım düzensizlik vardı ama hiç 3 ay gecikmemisti tarlusal kullandığım halde gelmemesini hamileliğe mi yormalıyım? Bu bayram nasıl geçecek bana test alamıyorum. Lütfen fikirlerinizi paylaşın

Bende o sekilde olmustum tarlusal kullandigim halde gelmedi hamile zannettim degilmisim ayni belirtileride yasadim hormonal bozukluk varmis climen verdi cok progestrol hormonum cok dusuk simdi de lh hormonu dusuk seninde hormonlarin calismiyor olabilir buda yumurtanin catlamasini engelliyor kanama yapmiyor

Çok tesekkür ederim cevapladıgın icin. Ama ben hormon testi yaptıtmıstım son adet oldugum zaman isleyisi sadece 2 deger alttaydi bu sorun yaratmaz dedi doktor hormonlarimda hicbir sikinti yokmus neden boyle oldu anlamadim senin bebegin varmi canim

Benim cocugum yok ikinci evliligim evleneli 5 ay oldu her hormona baktirdin mi benim de bastan yok sikinti demisti ama sonra hormanlarda prob cikti

Benim cocugum yok ikinci evliligim evleneli 5 ay oldu her hormona baktirdin mi benim de bastan yok sikinti demisti ama sonra hormanlarda prob cikti
Bilmiyorum ki adetimin 3. gününde hormon testi yapılmıştı bir kere o kadar. Doktor da pek birşey söylemedi. Senin bu sıkıntıdan dolayı mı bebeğin olmadı sen mi düsünmüyorsun

Bilmiyorum ki adetimin 3. gününde hormon testi yapılmıştı bir kere o kadar. Doktor da pek birşey söylemedi. Senin bu sıkıntıdan dolayı mı bebeğin olmadı sen mi düsünmüyorsun
Sebep bilmiyorum daha 5 ay oldu evliligimin ve yasim da 38 baska bir prob yok sadece lh hormonum dusuk nasip cocuk cok istiyorum hicte korunmadik ama rabbim ins aratmadan versin her isteyenlere

Bence hormonlarina tekrar baktirmanda fayda var. Acaba polikistik over sendromu olabilir mi sende? Daha onceleri adet duzensizligi yasadin mi?

Bence hormonlarina tekrar baktirmanda fayda var. Acaba polikistik over sendromu olabilir mi sende? Daha onceleri adet duzensizligi yasadin mi?
Adet duzensizligi yasadim ama polikistlerim oldugunu soylemedi ultrasonla cok bakildi alttan muayenede oldu olsaydi soylerlerdi ama ins birseyim yoktur

Bence bi alttan muayene ol 2ay gecikmem var idrar kan testim negatif yumurtaliklarimdan biri calismadi icin rahim duvarinda kalinlik varmis oyuzd3n adet olamamisim senin belirtiler bendede bu hafta gifip kontrol olucam sokturucu verucek heralde

Merhaba arkadaşlar ya ben de biraz önce bununla alakalı bir konuş açmıştım şimdi ben de 1,5 aylık evliyim en son 24 nisanda adet gördüm evlenmeden önce de düzensizdi polikistik over denildi düzenleyici ilaç kullandım düzene girdi kan verdim vs vs doktorum değerlerin düzgün kullanma ilaç artık adetin kendş kendine olsun dedi en son 24 nisanda oldum bekle bekle baktım olcak gibi değil geçen hafta doktora gittim kan ver dedi sonucunu al gel dedi sonucuiçin gitcem o arada trlusal verdi söktürücü olarak tek kullanımlık şuandan bitti 7 gün oldu hala adetim tam gelmedi inanılmaz ateş basıyor göğüslerim çok hassas yani ve hamile değilim onu söyleyim çünkü kontrol edildi hani şuanda peçeteye sildiğimde kahverengi sanki bitmiş adet gibi kahverengi geliyor hani ara ara parça parça geliyor yani tam bir olamadım olur muyum? 7 .gün gelmemesi normal mi? gelir mi? haftaya doktora gitcem hani o arada ilacı iç dedi içtim ama tam bir gelmedi ya kızlar

Canım bayadır giremiyordum, daha simdi görebildim. Ben adet oldum bitti coktan. Sen de olabilmissindir umarım.

Bence bi alttan muayene ol 2ay gecikmem var idrar kan testim negatif yumurtaliklarimdan biri calismadi icin rahim duvarinda kalinlik varmis oyuzd3n adet olamamisim senin belirtiler bendede bu hafta gifip kontrol olucam sokturucu verucek heralde
Ben alttan muayne olmuştum 5-6 ay önce ama hic öyle bisey dememisti simdi tekrar gitsem mi degismis olabilir mi ki

Evlivemutluu evet ben de 16 temmuzda adet oldum çok şükür bitti ancak çocuk sahibi olmak istiyorum ben de polikistik over var 12sinde doktora gitcem bana düzenleyici vercek yani adet düzensizliği varken doktor bana adet düzenleyici hap verirse o şekilde hamile kalınır mı?

Canım ben bu adet düzenleyici hapları bir türlü doğru düzgün kullanamadım hep yarıda bıraktım, bir de bana çok kilo aldırdı. Ama bildiğim kadarıyla ablamın da adeti bizim gibi düzensizdi ve sanırım bir kaç ay kullandı adet düzenleyici hap ve adeti düzene girdikten sonra hamile kaldı hapı kullanırken. Doğurdu şu anda 5 yaşında kızı var ama adeti yine düzensiz tamamen düzelmiyo yani. 2. yi düsündügünde de yine adet düzenleyici hap kullanıp öyle deneyecekmiş. Ben daha bebek için bi tedavi görmedim pko da demediler biraz yumurta tembelloği var dedi dr. bu kışa doğru düsünüyoruz insallah ama beni de uğraştıracak gibime geliyo bu Adet düzensizliği İnşallah Allah'ım Hiçbirimize aratmaz çok zor bir durum

Arkadaşlar bende doktora gittim alttan muayene oldum ve çok sayıda p.over olduğunu soyledi doktor. Tarlusal kullandım ilaç biteli 10 gün oldu hala adet olmadım. Zaten kendimi bildim bileli düzensizdir adetim. Arkadasimla aynı gün gittik ona iğne yaptılar ve 5 gün snra adet gördü ben Ne zaman olucam acaba ya da doktora tekrar gitmem gerekir mi Benim gibi olan var mı?

Merhabalar canım, bence bi 5 gün kadar daha bekle olursun ben de yazdığım gibi çok geç oldum ve 3 ay gecmis oldugu icin cok kanamam oldu. Adetim bitti 15 gun sonra tekrar adet gordum zor söküldüm ama oldu. 5 gun icinde gelmezse dr git derim. Ben tam randevu aldm gidecektim sabahı adet oldum gerek kalmadı

Oldum bende ve 3. Günü doktora gittim. Test yaptılar bisey demedi doktor sadece yazz verdi 28 günlük ama ben kullanmicam incir kuru ne başladım. Hap kullanmak istemiyorum Allahım yardım et. Çok sıkıldım artık ilaçlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…