• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal içtim hamileyim

Angelres

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
993
1.229
113
Ben 5 senelik evliyim Ağır pko var ilaçsız adet olmuyorum 2 tüp bebek sonuç kimyasal gebelik kayıplar.. tekrar tüp bebeğe başlayacaktım 24 Aralık adet tarihim tarlusal 25 ocakta başladım adet olmadığım için doktor tarlusal verdi İçtim bitti 12 gün Adet olmadım test yaptık sonuç 135 çok yeni ama internette okuduklarım beni mahvetti bebek ölür yada sakat olur doktorum bişey olmayacağını söyledi fakat aksini söyleyen doktorlarda varmış başına bu durum gelip sağlıkla bebeğini dünyaya getiren var mi? Senelerce uğraştım herşeyi yaptım denedim bıkmadan usanmadan bu yüzden kaybetmekten çok korkuyorum 😔

Ben 5 senelik evliyim Ağır pko var ilaçsız adet olmuyorum 2 tüp bebek sonuç kimyasal gebelik kayıplar.. tekrar tüp bebeğe başlayacaktım 24 Aralık adet tarihim tarlusal 25 ocakta başladım adet olmadığım için doktor tarlusal verdi İçtim bitti 12 gün Adet olmadım test yaptık sonuç 135 çok yeni ama internette okuduklarım beni mahvetti bebek ölür yada sakat olur doktorum bişey olmayacağını söyledi fakat aksini söyleyen doktorlarda varmış başına bu durum gelip sağlıkla bebeğini dünyaya getiren var mi? Senelerce uğraştım herşeyi yaptım denedim bıkmadan usanmadan bu yüzden kaybetmekten çok korkuyorum 😔
Ah kıyamam.
Rabbim ne büyüksün!
Allahım sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Nasibi varmış ki ilaca rağmen tutunmuş, endişe etmeyin sağlıkla kavuşursunuz inşallah Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin 🌸

Sadece doktorunuzun söylediklerine kulak verin. Unutmayın sizi muayene eden ve ne durumda olduğunuzu bilen tek kişi o. Stres yapmamanız lazım. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰

Korkmayın sağlıcakla doğacak inşallah o ilaca rağmen tutunmuş ve doktorunuzda sıhhatli olduğunu söylemiş Allah ın izniyle bir şey olmayacaktır

Öncelikle sağlıkla kucaklamak nasip olsun. Tarlusal içip sonradan hamile olduğunu öğrenenler olduğunu biliyorum forumda. İsimlerini hatırlamıyorum ama birkaç defa okuduğuma eminim. Adet söktürücü değil mi tarlusal bebeğe bi zararı olmaz Allah’ın izniyle kötü düşünme. Bak sıkı sıkı tutunmuş sana ☺️

Öncelikle sağlıkla kucaklamak nasip olsun. Tarlusal içip sonradan hamile olduğunu öğrenenler olduğunu biliyorum forumda. İsimlerini hatırlamıyorum ama birkaç defa okuduğuma eminim. Adet söktürücü değil mi tarlusal bebeğe bi zararı olmaz Allah’ın izniyle kötü düşünme. Bak sıkı sıkı tutunmuş sana ☺️
Ya inşallah tutunur bırakmaz Yarın test yaptrıcam hayırlısıyla 🤲🏻

O bebek dünyaya gelecekse ona Allahtan başkası mani olamaz. Bizim komşumuz 45 yaşındaydı Doktora gitti doktor menepoz demiş ne ağır ilaçlar kullandı ve bebek sağlıklı doğdu korkutma kendini...

Merhabalar. Bende pko hastasıyım. 1 yıldır bebek istiyoruz. Daha önce gonal f ve çatlama iğnesini denedik iki kere ama olmadı. Doktorum adetin 2. günü gel bu ay aşılamayı deneyelim dedi. En son 13 ocak adet oldum. Doktorumu aradım kan testi yaptr negatif ise tarlusal ic dedi. 18 şubat kan testi yaptırdım ve negatif cikti akabinde tarlusala başladım. 24 şubatta son tarlusali içtim ve hala adet olmadım. 6 gün oldu yani biteli. Tarlusali daha oncede iki defa içmiştim ve her ikisindede bittikten 2-3 gun sonra adet oldum. Suan 6 gün oldu tarlusal biteli ve hala adet olmadım. Normalde bittikten 10 gün içinde olursunuz yazıyor prospektusda ama daha önce 2. 3. gun olduğum için acaba hamilelik olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Karnımın altı cok şiş ve goguslerim cok hassas. Yada stress de yapıyor olabilirim. Varımdır sizce olasilik?

Back
X