- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
- Konu Sahibi motherofcatss
-
Tarlusal icince en az 10 gun icinde adet olursun canım. Progesteron hormonu salgilandıktan sonra vücut adet olmaya tepki verir canimpcosluyum kendiliğinden 30-45 gün arası regl oluyorum tüp bebeğe başlayacağım 40.gün adetim gelmeyince beta baktı doktorum negatifti tarlusal verdi günde 2 defa 6 gün içtim biteli bugün 8.gün adetin 54. günü hala adet olmadım doktor 7 gün içinde adet olmazsan gel dedi fakat aklıma takılan benim neredeyse 2 haftadır adet öncesi olan bacak ağrılarım göğüs ağrılarım var oldum olucam diyorum gelmiyor dün idrar testi yaptım negatif başına gelen var mı
Canım ben de de var ilaçsız olamıyorum tarlusal ilaç niyetinde görmüyorum. O kdr çok kullandım ki bekarken malesef bana fayda etmiyor.baska ilaç İst doktor dan cnm bu kdr gecikmesi normal değilpcosluyum kendiliğinden 30-45 gün arası regl oluyorum tüp bebeğe başlayacağım 40.gün adetim gelmeyince beta baktı doktorum negatifti tarlusal verdi günde 2 defa 6 gün içtim biteli bugün 8.gün adetin 54. günü hala adet olmadım doktor 7 gün içinde adet olmazsan gel dedi fakat aklıma takılan benim neredeyse 2 haftadır adet öncesi olan bacak ağrılarım göğüs ağrılarım var oldum olucam diyorum gelmiyor dün idrar testi yaptım negatif başına gelen var mı
ben normalde hep kendiliğinden oluyorum canım ilk defa bu kadar gecikti adet öncesi tüm belirtiler var ama gelmiyor bi türlüCanım ben de de var ilaçsız olamıyorum tarlusal ilaç niyetinde görmüyorum. O kdr çok kullandım ki bekarken malesef bana fayda etmiyor.baska ilaç İst doktor dan cnm bu kdr gecikmesi normal değil
oldum olacağım ama gelmiyor bir türlü 10 12. güne kadar bekleyeyim en iyisi canımTarlusal icince en az 10 gun icinde adet olursun canım. Progesteron hormonu salgilandıktan sonra vücut adet olmaya tepki verir canim
bende kullanıyorum genelde adet olmam 10 günü buluyorpcosluyum kendiliğinden 30-45 gün arası regl oluyorum tüp bebeğe başlayacağım 40.gün adetim gelmeyince beta baktı doktorum negatifti tarlusal verdi günde 2 defa 6 gün içtim biteli bugün 8.gün adetin 54. günü hala adet olmadım doktor 7 gün içinde adet olmazsan gel dedi fakat aklıma takılan benim neredeyse 2 haftadır adet öncesi olan bacak ağrılarım göğüs ağrılarım var oldum olucam diyorum gelmiyor dün idrar testi yaptım negatif başına gelen var mı
Canım merhaba bende tarlusal kullanmaya başladım bugün çok az bı kan gördüm bu yeni adet olacağım anlamına mı geliyor kanama o kadarla kalamaz değil mi bilgin var mıTarlusal icince en az 10 gun icinde adet olursun canım. Progesteron hormonu salgilandıktan sonra vücut adet olmaya tepki verir canim
Gelir canim yaa cunku bende kullandim. Az az oluyordum. Bende kan pihtilasmasi oldugu icin kan sulandirci yutunca daha rahat adet oluyorumCanım merhaba bende tarlusal kullanmaya başladım bugün çok az bı kan gördüm bu yeni adet olacağım anlamına mı geliyor kanama o kadarla kalamaz değil mi bilgin var mı
Bende de öylee ilk defa tarlusal kullanıyorum adetim 17 18 gün gecikti. Bende de pcos varben normalde hep kendiliğinden oluyorum canım ilk defa bu kadar gecikti adet öncesi tüm belirtiler var ama gelmiyor bi türlü
Gebelik testi yapmanı öneririm10.gün ve hala adet olamadım göğüslerim patlayacak artık
şuan 14.gündeyim hala olmadım doktora gidicem pazartesi. 11.gün test yaptım negatifti. ilk defa bu kadar adet gecikmesi yaşıyorum. tedaviye başlıcaz diye doktor erken adet olmam için verdi ama tam tersi çok daha gecikti.Gebelik testi yapmanı öneririm
Tarlusal kullanıp çok gebe kalan var
Canım aynı durumdayım bende adet oldunuzmu yada gebelik varmışuan 14.gündeyim hala olmadım doktora gidicem pazartesi. 11.gün test yaptım negatifti. ilk defa bu kadar adet gecikmesi yaşıyorum. tedaviye başlıcaz diye doktor erken adet olmam için verdi ama tam tersi çok daha gecikti.
sabah doktora gittim canım en son adetin 40.günü gitmiştim o gün muayene etmişti adet olmaman için hiçbir sebep yok diyip tarlusal vermişti 15 gün geçti hala olmadım bugün gittim baktı en son kontrolden sonra bir yumurta büyümüş ve kiste dönmüş beta bakıldı gebelik yok cumartesiye kadar adet olmazsan gel kisti boşaltıcam dedi doktorCanım aynı durumdayım bende adet oldunuzmu yada gebelik varmı
Aaaa belki benimde öyle olmuştursabah doktora gittim canım en son adetin 40.günü gitmiştim o gün muayene etmişti adet olmaman için hiçbir sebep yok diyip tarlusal vermişti 15 gün geçti hala olmadım bugün gittim baktı en son kontrolden sonra bir yumurta büyümüş ve kiste dönmüş beta bakıldı gebelik yok cumartesiye kadar adet olmazsan gel kisti boşaltıcam dedi doktor
Geçmiş olsun inşallah adet olursun da gerek kalmazAaaa belki benimde öyle olmuştur
Kabızlık yemek yeme istedi ağrıların oluyormusabah doktora gittim canım en son adetin 40.günü gitmiştim o gün muayene etmişti adet olmaman için hiçbir sebep yok diyip tarlusal vermişti 15 gün geçti hala olmadım bugün gittim baktı en son kontrolden sonra bir yumurta büyümüş ve kiste dönmüş beta bakıldı gebelik yok cumartesiye kadar adet olmazsan gel kisti boşaltıcam dedi doktor
2 haftadır adet olacak gibiyim canım göğüslerim bacaklarım belim ağrıyor başka bir şey yokKabızlık yemek yeme istedi ağrıların oluyormu
Benimde göğsüm çok ağrıyor 14 gün oldu turlusal kullanıp adet olmayalı2 haftadır adet olacak gibiyim canım göğüslerim bacaklarım belim ağrıyor başka bir şey yok
doktora git bence ben beklediğime pişman oldum doktor 7 gün olmazsan gel demişti en azından çatlatma iğnesi verirdi çatlardı ertelemeBenimde göğsüm çok ağrıyor 14 gün oldu turlusal kullanıp adet olmayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?