Tarlusal kullananlar yardımcı olabilirmisiniz

boleyn girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
20
4
1
merhabalar ben bir önceki adetim gecikince tarlusal kullandım sanırım bir etkisi olmadı iki hafta sonra ancak adet olmuştum. fakat adetimden iki hafta sonra bir hafta süren kahverengi lekelenme yaşadım gebelik olabilir mi diye şüphelendim yerleşme kanamasına çok benziyordu ama bugün kanda çıkmadı ve ultrasonda gözükmedi sadece küçük bir kist göründü adetim yine gecikti dr tekrar tarlusal verdi , lekelenme için ise kist yapar yada tarlusal yapar diye net bir şey söylemedi kullanmaya kararsızım sizlerden fikir istiyorum kahverengi lekelenmeyi tarlusal yapmış olabilir mi kullanıp bunu yaşayan var mı ?

cikolata kisti yapmis olabilir ama suda var rarlusal icerkende kanama lekelenme gorulebilir kanama derken adetin başlıyor olabilir once kahverengi sonrs kirmizi gbi bnde bu ay kullandim icerken geldi 3.gun kahverengi leke dedm bu ne kirmiziya döndü bu defa dedm sokulmedi sonraki gunlerde sokuldu biraktim ilaci sonra

Bende kullandım regl söktürücü faydasını gördüm ilaç biter bitmez regl oldum zaten

ilk defa kullandım adetin gelmesinde hiç etkisini görmedim dr da hiç rahatlatıcı bir şey söylemedi muallakta kaldım

ilk defa kullandım adetin gelmesinde hiç etkisini görmedim dr da hiç rahatlatıcı bir şey söylemedi muallakta kaldım
surekli kullanmak belki sıkıntı yapar da bende yapmadi birde ben gecen senede kullandim taa bittikden 8 gunde gormustm ztn ilac bittikden 2 hafta icinde geliyor 14.gunde gelen var suresi var onun ama benim gbi bazen icerkende gelebilior

surekli kullanmak belki sıkıntı yapar da bende yapmadi birde ben gecen senede kullandim taa bittikden 8 gunde gormustm ztn ilac bittikden 2 hafta icinde geliyor 14.gunde gelen var suresi var onun ama benim gbi bazen icerkende gelebilior
lekelenme rahatsız ediciydi bir hafta sürdü arkasından adet gelmedi ilaç mı yaptı yine yapar mı kafamda deli sorular birde hala gögüs hassasiyeti sırt agrısı kasıkta batma vs devam ediyor

lekelenme rahatsız ediciydi bir hafta sürdü arkasından adet gelmedi ilaç mı yaptı yine yapar mı kafamda deli sorular birde hala gögüs hassasiyeti sırt agrısı kasıkta batma vs devam ediyor
nasil oldu tam olarak tarlusala basladin kacinci gun adet oldun gerci kulanayim mi die yazmissin daha kullanmadin ozmn dmi bir onceki kulllanmani soyluyorsan cok normal o azda gelebiliormus bnde arastrmistm bir türlü sokmuyor die sonra doktor sitelerinde sprulmus sorular da okudum doktorlar cvp yazmis eger kirmiziya donerse ilaci birakin die yazmislsr hep.bnde korktm o ne olee dedm leke olrk biticekmi dedm kendi kendime oyle az kanamasi olanlarida okudum kirmiziya dönüp ama kahverengi kaldigi surece kullanin yazmis hic kanama olmuyorsa 14 gune kdr bekleyin yazmis adet olmayanlar olmus ine cylo ile baslayan bir sokturu kullanip olanlarda varmis ama once illa lahverengi akinti lekelenme seklinde basliyor birde her zmn 14.gunde olcksin die birsey yok ben ilk onceki kullandigimda 8.gunde bu kullandgmda daha kullanirken oldm bende endiselendm sonra.

ilk kullandığımda adetim gecikti 5 gün kullandım bıraktım iki hafta sonra normal adetim geldi adet bittikten iki hafta sonra sanırım 19.gündü takvime yazmıştım ilk gün belirsiz pembe sonra kahrevengi başladı bir hafta boyunca pedsiz kahverengi devam etti hiç kırmızı olmadı acaba hamile mi kaldım dedim bir kaç belirtide olunca heveslendim ama o da yok negatif kanda adet hala yok günü de geçti bitkisel mi devam etsem diyorum pek ilaç kullanmam

yaa lahverengi pembe ama 1 hafta boyunca birde ee yerlesme kanamasi olsa en fazla 3 gun surer diolar acaba 1 hafta surenide olmus ki normal adetmiydi yoksa o birde bekki tarlusal kullandin ya bu ay boyle seyler yapmis olabilir duzensizlik gibi ama yinede degisik birde enfeksiyon olabilirmi ya bnede gecen fitil kullandim basladi pempe akinti leke yani 1 hafta surdu sonra tarlusala gectim kanama baslamio die bu tarz seylerde arastr bak netten boyle seylerde yapiomus ama onceki ay tarlusal kullandn oda etki yapabilir sonraki adetin icin ihtimal bunlar korona olmasa git baktir diyicemde randevu vermiolar birde diyelim ki gittin doktora vajinal muayene etse sıkıntı deilmi tamda koronoyken hijyenikmi deilmi belli deil saglik ocaklarida bunu anlarmi bilmiorm.geceb ayda civanlercemi denedim 1 ay etkisi olmadi bana ya bitkisel denedm de noldu belki sende ise yarar gecici sire tarlusal kullanabilirsin en azindan doktora gidene kdr çözüm sonra baksin bakalm ne var ne yok niye oyle olmus o 1 haftalik lekelenmen yada tekrar kan testimi yaptirsan adet baslamiyor ya bilemedm su dönem cok zor ya

çok karışık durumlar dimi allak bullak :) efksyn yok hormon durumu gayet iyi çok şükür ama karıştı kaldı bitki kaynattım onu içecegim şimdi

çok karışık durumlar dimi allak bullak :) efksyn yok hormon durumu gayet iyi çok şükür ama karıştı kaldı bitki kaynattım onu içecegim şimdi
yaa ise yarar ins sogansuyu diolar maydonozauyu diolar yahu ben maydonozdan bol ne tukettim die dusnuorm civanperçemi aslanpencesini denedm 1 ay denildi denedm yani olmadi yok efendm kekik cayi denildi hani olmadi iste egzersiz yapin denildi ztn yapiorm en son kafam atti iste tarlusal kullandm oyle geldi gelmedikce stres yaptm ztn etkilemistr oda

sürekli mi düzensiz arada mı oluyor

sürekli mi düzensiz arada mı oluyor
sürekli duzensiz 1 yil yasmin kullandm biraktm oyuzden 2 ay ara verdm 2.ayda gelmedi iste geleyonce bu yontemleri denedm bitkisel plan yontemleri belirtiler vardi ama gelmiyordu talusalla geldi valla yasmindan oncede duzensizdi ama hee birseyde cikmadi pco vs hormonlarda en son tmtroidler az calismaya megilli dendi bana onuda ilac vermediler .smdi tarlusal lullandm iste daha yeni iki gundur yazz kulllaniorm duzenlesin die oda korkuorm pihti yapar die anlicaz bakalm bu ay duzenli gelsin istiorm gelmior habire tahlil yapmakda bu donemde olmaz yani sirasi degil ondan gecici olarak yazz a basladm adeti duzenlesin die cunku onu kullaninca ister istemez adet oluosun kutu bitince

hiç hacamat denedin mi ben farklı bir konuda tedavi gördüm adetim kesildi fsh 60 tı artık menapoz ve gelmez dediler hacamat yaptırdım geldi

en bilinen hali sırta kupa vurmak olarak böyle tanıdık gelir belki :) sünnet ve hastanelerde dahi uygulanan bir tedavi bir çok hastalık için
hehehehe iyimiss bilmem ki birsey sorucam hic geri cekilme ile hamile kalani duydun mu ua tmm zevksuyu blmem ne dioalrda ordan bile hamile kalinior diolarda arastiriorm hani hamile kalan varmi die birntanr yazan olmamis dikkat edin geri cekme yontemi hamilr birakiyor die bunu yasayan yazmamis yada olmamis oyle durum anlamadm hap kullansan dert kullanmayincada olmupsun adet bir turlu habire tahlil yap dur yol efendim idrar testi yaniltir ikidebir kan ver dur hic sevmem spiralde yok kayiormus kondomda sknti eşim icin eeee napcm ben blmirom

geri çekilme ile hamile kalmayı söylenti olrak çok duydum ama birebir kimseden duymadım üst üste iki kere olunca zevk suyunda sperm kalarak olur diye açıklanıyor ,hacamat için imkanın varsa ve yurt dışı da degilsen fırsatını bulunca denemeni tavsye ederim ama bu şartlarda bende çekimserim şu lekelenme olmasa bu kadar gerilmeyecektim benden başka yaşayan da yok sanırım

lekelenem olayini senden hemen once yasadim ama dedigi. gbi sinirlendm tarlusala basladim olurda sinirlenirsen icersen 10 ile 14 gun hap bittikden sonra beklemelisin ve 6 gun kullanmalisin gunde 2 kere olck sekilde.bitkisel olaral hacamat ise yariyor ise yaptir diyicem de simdi bence sirasi deil yoksa on kere hastaneye gidicemde iste sıkıntı.gecici çözüm bunda buldm birde geri cekilmede ayni gun icinde arka arkaya yapmiorz bir gun yapiosak ikinci gun yapmiorz 3.gun yapmiorz nebilm 5.gun yapiosak oteki gun yapmiorz gbi ayni gunde ztn olmaz cnm da mrk ettm illana hamile kalinir denilior sitelerde de zevksuyindan kaliniomus hani kalanlari goreym diorm bir kisi goremedk daha ona sasirdm tmm yumurtlama donemi diede birsey varda ee kimsenin mi o doneme denk gelmez ilsikisi cnm anlamis deilm

Merhabalar ben 26-28 günde bir adet olurum.çok nadir 3 gün geçikmeli adet olurum.dört gü. Geçince dr a gittim baktı rahim ince dedi.dr stresten dir desi. Yinede gebelik testi yaptı negatif çıktı. Turhusal diye adet söktürücü verdi. Turhusal ın 3.gününde yani dün peçeteye silince açık pembe bir akıntı geldi regl oluyorum dedim. Ama gecede pede bir şey akmamış. Sadece peçeteyle silince geliyor akıntı.bugün turhusal ın 4.günü hala adetim dökülmedi.ilk defa böyle bir şey geldi başıma. Adet belirtimde yok. Sizce neden böyle oldum ben adetlerim çok düzenlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…