Tarlusal kullananlar

Esma_cey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
8
0
1
29
Arkadaşlar adetim 2 3 gün gecikti ve karnımda inanılmaz bir şişlik var yani adet olamadığım için çok sıkıntı yapıyor tarlusal aldım eczaneden ama üzerine günde kaç kez kullanmam gerektiğini yazmamışlar acaba kullananlar beni bilgilendirebilir mi? Ve ilaç bittikten en çok kaç gün sonra sökülür adet?

Tarrusal doktor kontrolünde verilir genellikle ama kendiniz mi gidip aldınız.ben de sizin gibi yapmıstım adet olmayınca gebeligi hiç hesaba katmadan tarrusal aldım bir gun kullandım.daha kotu oldum.doktora gittim gebesin dedi.allahtan daha fazla kullanmamısım yoksa bebegide alıp goturcekti.sizin evlilik durumu yoksa genelde 2 gun sonra falan kanama geliyor ama her bünyede degişiklik gösterir mi bilmiyorum

Gebelik ihtimali yoksa kullan tabi. Ben once test yaptim ne olur ne olmaz diye negatif cikinca basladim icmeye. Sabah aksam iciyorum yani gunde iki kere. 4. Gun oldu hala gelmedi. Benimki 10. Gunde geliyor icince. Cok sik icmiyorum bu srfsiz regl 3 aydir gelmeyince icmek zorunda kaldim.:confused:

Gebelik ihtimali yoksa kullan tabi. Ben once test yaptim ne olur ne olmaz diye negatif cikinca basladim icmeye. Sabah aksam iciyorum yani gunde iki kere. 4. Gun oldu hala gelmedi. Benimki 10. Gunde geliyor icince. Cok sik icmiyorum bu srfsiz regl 3 aydir gelmeyince icmek zorunda kaldim.:confused:
3 aydır gelmiyor mu nası yaa bu maleseff saglıksız bir durum ama bazen diyroum keske gebe olsam hiç regl olmasam 😜 regl olnca sisiyorum bide gergin oluyorum her kadın gibi.oyıxden hiç sevmiyorum olmayı.bide ne zaman geleecegi belli olmuyor diyelim tam ağda yapıyorum eşimle bişleyler yapcaz bi bakıyorum regl olmusum.o agdalı halimde bosa gitmiş oluyor 😜

Back
X