tarlusal bıttıkten sonra 11 gun gecmıstı adet oldum. duphaston bıtımınde daha kısa surede oluyordum .s ılıskıye devam etıysen olabılır de tarlusalla tutar mı orası suphelı:SArkadaşlar ekim 11 de 10 gün gecikmeyle beta hcg testi yaptırdım sonuç 0.2 çıktı sonra 7 gün sonra tekra doktora gittim oda kan testi yaptı 0.2 çıktı doktorum tarlusol verdi 5 gün kullandım normalde hemen sökerdi 8 gün geçti kullanalı sizce geç döllenme olabilir mi?
Bilmiyorum belki geç döllenme olmuştur diye düşündüm bu sitede bir çok şey okuyorum onun için sordum ve de normalde ben bitki çayları yola zaten regl oluyordum 2 3 gün gecikti günde normalde 36 güne bir adet oluyorum ben en fazla 10 gün gecikirdi ve beta teslerim hep 0 çıkardı acabamı diye düşündum ve hamilelik belirtileri. Çoğu var ben normalde 42 kgyim 2 hafta içinde iştahım çok arttik 46 kg oldumtarlusal bıttıkten sonra 11 gun gecmıstı adet oldum. duphaston bıtımınde daha kısa surede oluyordum .s ılıskıye devam etıysen olabılır de tarlusalla tutar mı orası suphelı:S
Yok hatta fazla hareketlilik 3.5 yıldır evliyim ve sürekli ya annem gildeyim yada kayinvalidemdeyim yani ev içinde de sürekli temizlik vs uğraşıyorum. Normalde tarlusal kullandığında sökerdi yada 10.gunun sonunda olurdum bukez farklı oldu ve ilkdefa 0.2 gibi bir sonuç çıktı umarım hamileyimdir kasımın 11 inde ikinci adet tarihim başlayacak o tarihe kadar beklemeli miyim ki doktorum tarlusal kullan adet olursan 2 günü gel olmazsa da gel demiştiHareketsiz misiniz benim yürüyünce çözülür adetim
Demekki geç döllenme olmuş git bi kan ver bakalımKızlar test yaptım pozitifff cikttiii
Gidiyorum dua edin güzel haberlerle geeleyimmDemekki geç döllenme olmuş git bi kan ver bakalım
Çıktı mı canım sonuçGidiyorum dua edin güzel haberlerle geeleyimm
Yok kan testi verdim de daha sonuç çıkmadı kese görünmedi ama daha erken dedi doktor kanda belli olur dediÇıktı mı canım sonuç
Tabi kese için erken daha. Nerede vermiştin kanı özel hasteneyse şimdiye çıkması gerekirdiYok kan testi verdim de daha sonuç çıkmadı kese görünmedi ama daha erken dedi doktor kanda belli olur dedi
Özelde vermedim devlet Hastanesi'nde verdim randavu buldum hem gittimTabi kese için erken daha. Nerede vermiştin kanı özel hasteneyse şimdiye çıkması gerekirdi
Anladım canım sonuç çıkınca yazarsınÖzelde vermedim devlet Hastanesi'nde verdim randavu buldum hem gittim
Canım kan sonucuna 784 çıkmış sizce nasıl iyimi sonuçAnladım canım sonuç çıkınca yazarsın
Gayet iyi canım maşallah 2 gün sonra tekrar kan verirsin 3 4 güne kese belli olurCanım kan sonucuna 784 çıkmış sizce nasıl iyimi sonuç
Teşekkür ederim canım kaç haftaliktir ki acaba çünkü ben 18 Kasım'da kan testi verdiğimde 02 çıkmıştı 2 Kasım'da 784 çıktı 2.5 3 haftalık olmuştur sanırım degilmiGayet iyi canım maşallah 2 gün sonra tekrar kan verirsin 3 4 güne kese belli olur
Baya gel döllenme olmuş canım büyük ihtimalle senin kan verdiğin zamanlarda yumurtan yeni çatlayacak vakte gelmiş. Şuan 3. 5 haftalık gibi bişey bence. Doktor ultrasonla baktığında size hafta söyleTeşekkür ederim canım kaç haftaliktir ki acaba çünkü ben 18 Kasım'da kan testi verdiğimde 02 çıkmıştı 2 Kasım'da 784 çıktı 2.5 3 haftalık olmuştur sanırım degilmi
Teşekkür erlderim canım benim sağolBaya gel döllenme olmuş canım büyük ihtimalle senin kan verdiğin zamanlarda yumurtan yeni çatlayacak vakte gelmiş. Şuan 3. 5 haftalık gibi bişey bence. Doktor ultrasonla baktığında size hafta söyle
Sağlıcakla gelsin inşallah çok sevindim senin adınaTeşekkür erlderim canım benim sağol
Çok teşekürler Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahSağlıcakla gelsin inşallah çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?