Tarlusal kullanımı ve hamilelik

farah58

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
263
315
18
34
merhaba arkadaşlar
Adetim 6 gün gecikince heveslendik fakat testlerim hep negatif çıktı. Doktor adet olmam için tarlusal verdi ve kist oluştuğunu söyledi. İlacı kullandım dün bitti kasıklarımda çok ağrı oluştu adet olacakmışım gibi ama hala olamadım. Tarlusal kullanıp hamile kalanlar var çok fazla. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Yani nasıl belirtiler vardı ve hamile kalanlar adet sancısı çektiniz mi ilacı kullanırken. Adetim hiç bu kadar gecikmezdi. Bat 11 ekimdi 2 hafta geciktim. Biraz konuşmaya ihtiyacım var cevap verirseniz çok sevinirim:)

Tarlusal kullanırken değil sonraki ay hamile kaldım. Ama senin gibi çatlamayan yumurta nedeniyle lekeleme ve adet gecikmem oldu. Tarımsal bitti 12. Adet gördüm. 10 gün bekle diyor doktorlar ama 15 gün bekle derim. Sonraki ay adetim 10 gün gecikti ve geciktiği gün itibariyle testler hep negatifti. 10 .gün çift çizgi cıktı. Heyecan yapmayın

Tarlusal kullanırken değil sonraki ay hamile kaldım. Ama senin gibi çatlamayan yumurta nedeniyle lekeleme ve adet gecikmem oldu. Tarımsal bitti 12. Adet gördüm. 10 gün bekle diyor doktorlar ama 15 gün bekle derim. Sonraki ay adetim 10 gün gecikti ve geciktiği gün itibariyle testler hep negatifti. 10 .gün çift çizgi cıktı. Heyecan yapmayın
Heyecan değil de bu umutlanıyor insan ister istemez. Hayırlısı olsun inşallah. Bebeğini de Allah bağışlasın

Heyecan değil de bu umutlanıyor insan ister istemez. Hayırlısı olsun inşallah. Bebeğini de Allah bağışlasın

Allah sanada nasip etsin. Stres en büyük düşman. Bende stres yaptığım icin hamile kalamadım hep adet dongum değişti. Ovulasyon testleri elimde patladı. Ilactan sonra bu ay hamile kalamam nasıl olsa diye düşündüm meğer hamile kalmisim. Icini ferah tut.

Allah sanada nasip etsin. Stres en büyük düşman. Bende stres yaptığım icin hamile kalamadım hep adet dongum değişti. Ovulasyon testleri elimde patladı. Ilactan sonra bu ay hamile kalamam nasıl olsa diye düşündüm meğer hamile kalmisim. Icini ferah tut.
Sağol canım inşallah hayırlısıyla :)

Canım ilaç bittikten sonra 10 gün içinde adet görmelisin. Görmezsen test yap.

Gittikten sonra 10 gün içinde regl olursun . Ben hamileyken gecikti sanıp içmiştim meğer hamileymişim . Regl olmayınca doktora gittim öyle öğrendim.

Doktor ilacı kullanmaya başladığın an 10 gün içinde adet görürsün demişti. Bitikten sonra mı 10 gün geçecek?
bittikten sonra canım. bana doktorum öyle demişti. ben adet göremedim. doktor direk tarlusol verdi. ilaç bitince adet olucam sanıyodum doktora gittim. hayır ilaç bittikten sonra 10 gün bekle dedi. neyse ben bekledim 10 gün yine olmadım. tekrar doktora gittim. bana başka bir ilaç verecek oldu, dedim hayır, prolaktine bakın lütfen. baktık, gerçekten prolaktinim yüksekmiş meğerse. dostinex verdi, ilaç bitmeden hamile kaldım
sen de tarlusolla gebe kalabilirsin. inşallah da öyle olur. ben ilk doktor tarlusol yazınca çok canım sıkılmıştı. araştırdım onunla gebe kalan çok insan varmış meğer. dostinex yazınca bu sefer yine ümitsizliğe kapılmıştım. sonra öğrendim ki dostinexle de gebe kalan çok insan vardı ve ben de artık onlardan biriydim:KK36:

bittikten sonra canım. bana doktorum öyle demişti. ben adet göremedim. doktor direk tarlusol verdi. ilaç bitince adet olucam sanıyodum doktora gittim. hayır ilaç bittikten sonra 10 gün bekle dedi. neyse ben bekledim 10 gün yine olmadım. tekrar doktora gittim. bana başka bir ilaç verecek oldu, dedim hayır, prolaktine bakın lütfen. baktık, gerçekten prolaktinim yüksekmiş meğerse. dostinex verdi, ilaç bitmeden hamile kaldım
sen de tarlusolla gebe kalabilirsin. inşallah da öyle olur. ben ilk doktor tarlusol yazınca çok canım sıkılmıştı. araştırdım onunla gebe kalan çok insan varmış meğer. dostinex yazınca bu sefer yine ümitsizliğe kapılmıştım. sonra öğrendim ki dostinexle de gebe kalan çok insan vardı ve ben de artık onlardan biriydim:KK36:
Ne de güzel olmuş maşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsin beklemek zor. Kasık ağrılarım var bilemiyorum olur mu olmaz mı. Ama böyle hikayeler umutlandırıyor işte. Bende ilk üzüldüm tarlusal verince ama senin gibi araştırınca yine bir umut oldu☺️ Hayırlısı olsun nasibi varsa gelir. Sende adet belirtileri ağrı oldu mu peki hiç? Göğüs hassasiyeti vs bende hiçbişey yok sadece kasık ağrısı:/

Ne de güzel olmuş maşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsin beklemek zor. Kasık ağrılarım var bilemiyorum olur mu olmaz mı. Ama böyle hikayeler umutlandırıyor işte. Bende ilk üzüldüm tarlusal verince ama senin gibi araştırınca yine bir umut oldu☺️ Hayırlısı olsun nasibi varsa gelir. Sende adet belirtileri ağrı oldu mu peki hiç? Göğüs hassasiyeti vs bende hiçbişey yok sadece kasık ağrısı:/
bende adet ağrısı gibi ağrı olmadı. karnımda kasıklarımda iğne batması gibi bişiler oldu, ama adet ağrısı gibi yaşayanlarda var kişiye göre değişiyor. bir de göğüs damarlarım belirginleşmişti. göğüs hassasiyeti hissetmedim. koku hassasiyeti de olmadı, hala daha yok

bende adet ağrısı gibi ağrı olmadı. karnımda kasıklarımda iğne batması gibi bişiler oldu, ama adet ağrısı gibi yaşayanlarda var kişiye göre değişiyor. bir de göğüs damarlarım belirginleşmişti. göğüs hassasiyeti hissetmedim. koku hassasiyeti de olmadı, hala daha yok
Yani tam olarak adet ağrısı gibi de değil ama dediğin gibi kişiden kişiye de değişir

Bata kaç gününüz var
Bat 11 ekimdi. 6gün geciktiğinde test negatif çıktı doktor da tarlusal verdi. Biteli bir hafta oldu ama hala adet olmadım bugün bir damla geldi. Beklemedeyim adet olsam 3.günü gideceğim olmazsam da Perşembe günü giderim muhtemelen. Bugün lekelenme olunca umudumu kestim artık adet olsam rahatlayacağım. Kan verdim bugün eşim gripti onun için gittik bende test yaptırayım dedim gelmişken sonucu çıkmadı hala ama dediğim gibi hiç beklemiyorum artık negatifi görsem belki stresim gider de adet olurum

Kızlar herkese merhaba :) benim sat 23 eylül ben 28 ekimde tarlusal içtim 1 tane. Sonra 30 ekimde 1 tane daha içtim sökülmeyince. Meğersem hamileymişim 31 ekimde kan testinde 186 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar yaptırdım 480 çıkmıştı. Bgn de doktora gittim sat a göre uyumlu değil 4 haftalık görünüyor dedi. Sizce tarlusalın bebeğe olumsuz bi etkisi olur mu çok korkuyorum:(keseyi de gördük ama 10 gün sonra yine gel kalp atımına bakalm dedi . Çok korkuyorum şimdi :(

Back
X