Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar süre adet gormediniz ve tarlusaldan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba? Bende yarın hastaneye gideceğim inşallah pozitif çıkar göğüslerim çok hassas kaç gündür ve kasıklarıma ara ara ağrılar vuruyor bunlar beni suphelendirdi ve tabiki adetin gelmemesi ama bı yandan da stresten mi acaba diye çok düşünüyorumBende tarlusal kullanıp sonra hamilr olduğum ortaya çıktı Allaha şükür sorun çıkmadı. Gönlünüzden ne geçiyorsa öyle olur İnşaAllah![]()
Ben ilaca sonradan başladım ilacı bitirdim sonraki gün hamile olduğum ortaya çıktı. 2 hafta görmedim sanırım uzun zaman olduNe kadar süre adet gormediniz ve tarlusaldan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba? Bende yarın hastaneye gideceğim inşallah pozitif çıkar göğüslerim çok hassas kaç gündür ve kasıklarıma ara ara ağrılar vuruyor bunlar beni suphelendirdi ve tabiki adetin gelmemesi ama bı yandan da stresten mi acaba diye çok düşünüyorum
Bugün test yaptım beta 485 çıktı yarın sonuçları göstereceğim sizce gebelik var mı yoksa ilacın etkisi olabilir miBen ilaca sonradan başladım ilacı bitirdim sonraki gün hamile olduğum ortaya çıktı. 2 hafta görmedim sanırım uzun zaman oldu
Var var hamilelik ilaçla alakası yok.Bugün test yaptım beta 485 çıktı yarın sonuçları göstereceğim sizce gebelik var mı yoksa ilacın etkisi olabilir mi
İnşallah canımVar var hamilelik ilaçla alakası yok.
Merhaba benimde tarlusal biteli bugün 10. Gün adet olsam tüp bebeğe başlıcaz ama gelen giden yok yazınızı görünce cok ümitlendim açıkçasıBugün test yaptım beta 485 çıktı yarın sonuçları göstereceğim sizce gebelik var mı yoksa ilacın etkisi olabilir mi
Tarlusal bittikten sonra tam olarak kaç gün geçti canım. Ben tam 6 gün tarlusal kullandıktan sonra üzerinden 12 gün geçti ve öyle hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Ama daha kese oluşmadığı için bisiy söylemiyorum kalp atışını duyana kadar içim rahat etmeyecek. Benim tavsiyem en az 15 gün dolmasını bekleyin. Hem beta yüksek çıkar hem de kese gorunebilir içiniz rahat olur en azından. İnşallah hamilesindir canım bende buradaki mesajlardan sonra çok umutlandim ve dua ettimm. Rabbim nasip etti. İçini ferah tut ve sakin stres yapma. Her şey gönlünce olsunMerhaba benimde tarlusal biteli bugün 10. Gün adet olsam tüp bebeğe başlıcaz ama gelen giden yok yazınızı görünce cok ümitlendim açıkçasıcumartesi(tarlusal bitimi 7. Gün yani) ilişkiden sonra cok az peçeteye gelen pembe kahve geldi geliyor deidm ama birdaha gelmedi. Bu aksam yarın sabahta gelmezse bende test yaptırıyım diyorum
adım merve dua ederseniz cok sevinirim bende almak istiyorum mu müjdeyi
rabbim sizinde sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
isteyen herkese nasip etsin
![]()
Merhaba bugün tam olarak 11. Gün ilkkex böyle bir gecikme yaşadığım için bende ümitlendim açıkçasıTarlusal bittikten sonra tam olarak kaç gün geçti canım. Ben tam 6 gün tarlusal kullandıktan sonra üzerinden 12 gün geçti ve öyle hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Ama daha kese oluşmadığı için bisiy söylemiyorum kalp atışını duyana kadar içim rahat etmeyecek. Benim tavsiyem en az 15 gün dolmasını bekleyin. Hem beta yüksek çıkar hem de kese gorunebilir içiniz rahat olur en azından. İnşallah hamilesindir canım bende buradaki mesajlardan sonra çok umutlandim ve dua ettimm. Rabbim nasip etti. İçini ferah tut ve sakin stres yapma. Her şey gönlünce olsun![]()
Merhaba bugün tam olarak 11. Gün ilkkex böyle bir gecikme yaşadığım için bende ümitlendim açıkçasi
Bence test yapmalısın. Hamilelik olabilir canımMerhaba bugün tam olarak 11. Gün ilkkex böyle bir gecikme yaşadığım için bende ümitlendim açıkçası![]()
Kaset testte kan testi de negatif canımBence test yapmalısın. Hamilelik olabilir canım![]()