- Konu Sahibi yagmur_gulu
-
merhaba arkdşlr polikistik yüznden 2 aydr adetm gecikiyo gecen hafta pazrtesi doktara gittim tarlusal adet söktürücü verdi günde 4 tane aldım sabh 2 akşam 2 olmk üzere 3 günde ilaç bitti ilcım biteli 6 gün oldu hala adet görmüş değilim ilacı kullanan yada bilgisi olan varmı ? kaçıncı günde adet görülüyo ?
bende bu ay tarlusal içtim 7.günü geldi adetim 10 gün bekle gelir mutlaka
beklesem mi doktora mı gitsem napıcamı bilemedimyarn gitsem mi gitsem boşa mı gitmiş olcam normlde belrtım olur krın ağrısı vs ama bu defa belrtimde yok...
bir dahaki pazartesiyi bekle bence dediğin gibi boşuna gitmiş olursun ilacın prospektüsünde yazıyo zaten 10 gün diye çok da stres yapma gelir.bendede hiç ağrı falan olmazdı bu ay çok ağrım oldu belli olmuyo ki arkadaşım
umarm dediğin gibi olur cnm yapolikistiğim oldugundan gecikyo ama bu defa çok geckti sat 19 ekim ondan beri adet olmadım daha moralim bozuk psikolojim berbat durumda bu ay adet olunca klomene başlıcam
bende polikistik overim en son ramazanda kadir gecesinden 2 gün önce olmuştum sonra soğan suyu içtim ardından tarlusal kullandım adeti 16 aralıkta oldum sıkma canını arkadaşım
merhaba kızlar bende polikistik overim çok korkuyorum ya hamile kalamazsa diye ama bilmiyorum allahın takdiri artık. tarlusal adet söktürücü kullandım cuma günü bitti ama ben adet olmadım bekliyorum adetimin 3. günü hormon testi yaptırmam gerek bakalım ne olcak hayırlısı.
bende polikistik overim en son ramazanda kadir gecesinden 2 gün önce olmuştum sonra soğan suyu içtim ardından tarlusal kullandım adeti 16 aralıkta oldum sıkma canını arkadaşım
kızlar ben de en son 05.01.2012 tarinde adet gördüm tarlusal kullandım dün bitti .Hala adet görmedim ilaç bittikten kaç gün sonra olunuyor genelde...
banada dr bu ilacı verdi soğan suyu içiyorum eğer olmazsam bu ilacı kullanıcam artık :S
saol cnmn bnde 15 güne kdr beklicem... snra yumrtlama destekleyici ilaç kullanmaya başlıcam bir kez düzüşk yaşadımsen hiç gebe kaldın mı arkadaşım polikistik overde hamile klmk zor oluyo çmkü düzenli yumrtlama olmadığı için. bn 5 aydr deniyrm olmadı ilaç kullancam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?