- Konu Sahibi yagmur_gulu
-
Allahım nasıl bi rahatsızlıktır bizimki, anlamadım gitti. Rabbim beterinden korusun.
Bende pko'luyum...
Adetim gelmiyo, arkadaşım tarlusal kullan dedi, bende her gün 1 tane içiyorum, ama herhalde 2 tane içmem gerek.
İlaçı kullanalı 3 gün oldu, yanlız eşimle ilişkiye girdiğim zaman kan geliyo. sonra gelmiyo.
Adet olmam gerek, horman testlerini yaptırıcaz(
Tarlusal kullanmama rağmen adet göremedim...Dr. um cyclo-prognova verdi....
İnşAllah gerek kalmaz :S[SUB][/SUB]
soğan suyu içtim ben bekle bekle gelmedi son çare yine bu ilaca sarıldım içtikten sonra geldi.inş senin içmene gerek kalmaz
peki bu ilacı içtikten sonra geldi mi ?
Tarlusal bende hiç işe yaramadı..Başka bir dr tavsiyesi ile cyclo-prognova ya başladım..Önce beyaz olan haplardan başla dedi..Bu akşam son beyaz hapı alıcam ve lekelenmem başladı yavaş yavaş..İnşallah 1-2 güne sökülür iyice...Çok şükür...
merhaba arkdşlr polikistik yüznden 2 aydr adetm gecikiyo gecen hafta pazrtesi doktara gittim tarlusal adet söktürücü verdi günde 4 tane aldım sabh 2 akşam 2 olmk üzere 3 günde ilaç bitti ilcım biteli 6 gün oldu hala adet görmüş değilim ilacı kullanan yada bilgisi olan varmı ? kaçıncı günde adet görülüyo ?
canım bende kullandım bekliyodum ve bugün adet oldum.. ben ilaç bittikten 6 gün sonra adet gördüm. Doktorum 10-15 gün bekle demişti..bide sanırım sen yanlış kullanmışsın.. sabah akşam 2 şer tane içilmemesi gerekiyor bildiğim kadarıyla..sabah 1 akşam 1 tok karnına içilmesi gerekiyor.. en azından doktorum bana böyle kullanmam gerektiğini söylemişti.. adetimin 5. günü cylo-progynova adlı ilaca başlıcam..yumurtalıklarım tembel olduğu için bu ilacı verdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?