- Konu Sahibi yagmur_gulu
-
Yarın tarlusalın son günü. Bakalım ben kaçıncı günde olucam. İnş. fazla uzun sürmez. İki aydır olamıyorum kafayı yiycem. Düzenli giden şey birden bozuldu.
Ben polikistik over mıyım bilmiyorum ama adetim hep düzensiz bi 57 günde oldum bi 45 günde oldum ama ilk defa bu kadar gecikti 72 gün oldu hala olmadım.Doktor tatlusal verdi biteli 3 gün oldu hala bekliyorum :/ idrarım çok koyu korkuyorumbir dahaki pazartesiyi bekle bence dediğin gibi boşuna gitmiş olursun ilacın prospektüsünde yazıyo zaten 10 gün diye çok da stres yapma gelir.bendede hiç ağrı falan olmazdı bu ay çok ağrım oldu belli olmuyo ki arkadaşım
umarm dediğin gibi olur cnm yapolikistiğim oldugundan gecikyo ama bu defa çok geckti sat 19 ekim ondan beri adet olmadım daha moralim bozuk psikolojim berbat durumda bu ay adet olunca klomene başlıcam
regl olsan bile ilacı tamamen bitirmenin gerekiyor canimkızlar ben geciktirici için doktora gittim bana tarlusal verdi ve ayın 20sinde kullan dedi ben ayın 22sinde başladım sabah akşam 1er tane aldım ve akşam kahverengi akıntı geldi hastalandım mı bilmiorum içmeye devam etsem mi onuda bilmiorum napcam ya:S
merhaba arkdşlr polikistik yüznden 2 aydr adetm gecikiyo gecen hafta pazrtesi doktara gittim tarlusal adet söktürücü verdi günde 4 tane aldım sabh 2 akşam 2 olmk üzere 3 günde ilaç bitti ilcım biteli 6 gün oldu hala adet görmüş değilim ilacı kullanan yada bilgisi olan varmı ? kaçıncı günde adet görülüyo ?
Merhaba arkadaşım ben dün gittim tarlusal kullanmıştık yumurtaların 2 tane büyümüş 19 mm olmuş pazartesi günü sabah 9 da catlatma iğnesi yaptiricam 2 tane verdi iğneyi 3 gün ilişkide bulun dedi kimi 36 saat geçince ilişkide bulun diyor kimi de iğne oldugun gün diyor bebisi ne zaman denemeliyim bilemedimİlaç 10 günden sonra regl getiriyor olursun sıkma canini bnde çocuk istiyorum 1yil dir daha olmadı hayırlı olsun
Bu ilacı kullanıp 11.ci gün olduğumu bilirim. Biraz sabırlı olun, zor bir hastalık.Kızlar benimde adetim yaklaşık 1 ayı geçti bir doktora göründüm ultrason ve hormon testine baktı pko oldugumu öğrendim tarlusal verdi ilacım bu pazar bitti sabah akşam bir aldım şuan 5.günüm ama daha adet olmadım. Geçenlerde başka bir doktora daha görünmek istedim tekrar ultrasonla baktı bu sefer birşey görünmediğini söyledi bende birşey anlamadım valla kan testi sonuçlarını bir kaç güne alacağım bakalım ama artık adet olursam çok sevineceğim gerçekten çatlayacak gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?