Beklemek çok zor ya değil mi insan ufacık da olsa umut ediyorYa bende bu konuyu acsam da sorsam mı yoksa bıraz daha beklesem mı dıyordumbenım en son adet tarıhım 5 aralık duzenlı adet görmüyorum zaten. Daha once duphaston/klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Klomen kist yaptı ve 1 ay beklememiz gerekti. Geçenlerde dr gittim tarlusal verdi o arada grip+bağırsak enfeksiyonu derken çok ilaç kullandım tarlusalide açıkcası düzenli içemedim ama beklemedeyim hala bende de bişey yok henüz
Ağzından bal damlıyor ball umut oldu bu söylediklerin inşallah vardır arkadaşım iki bebeğimi kaybettim daha on dokuz yaşındayım Şanlıurflayım çok istiyorum anne olmayıBenimde adetim gecikince evde test yapmıştım negatif çıktı . Bende de adet düzensizliği olduğu için doktora gitmeden Tarlusal kullandım . 10 gün içinde adet olmak gerekiyomuş. Bekledim olmadım bi türlü . Vidana test yaptım pozitif şok olmuştum . Doktora gittiğimde içtiğimi söyledim zararı olmaz dedi . 10 gün içinde adet olmazsanız hamile olabilirsiniz
İnşallah hamilesindir canım . Rabbim hayırlısıyla nasip etsin .. ilaç biteli kaç gün olduAğzından bal damlıyor ball umut oldu bu söylediklerin inşallah vardır arkadaşım iki bebeğimi kaybettim daha on dokuz yaşındayım Şanlıurflayım çok istiyorum anne olmayı
İki gün oluyor senin adetin kaç gün geçti kullandığındaİnşallah hamilesindir canım . Rabbim hayırlısıyla nasip etsin .. ilaç biteli kaç gün oldu
Benim adetim 8 -9 gün geçtiğinde içmeye başlamıştım . Öncesinde evde yaptığım test. negatifti. O yüzden hamile olduğumu düşünmemiştimİki gün oluyor senin adetin kaç gün geçti kullandığında
SaBenimde adetim gecikince evde test yapmıştım negatif çıktı . Bende de adet düzensizliği olduğu için doktora gitmeden Tarlusal kullandım . 10 gün içinde adet olmak gerekiyomuş. Bekledim olmadım bi türlü . Vidana test yaptım pozitif şok olmuştum . Doktora gittiğimde içtiğimi söyledim zararı olmaz dedi . 10 gün içinde adet olmazsanız hamile olabilirsiniz
Inşallah hamilesinizdir . 10 gün geçmesine rağmen olmadıysanız hamile olma durumunuz yüksektir inşallah. 1-2 gün daha bekleyip test yapabilirsiniz . Bende öyle yapmıştım pozitifti. Rabbim nasip etsin hayirlisiylaSağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Bende klomen kullandım yumurtam gelişmedi. Tarlusal kullandım bitti ilaç ancak ilaç biteli 11.gun bugün hala adet olmadım. Piko da var bende. İnşallah bende hamile kalmisimdir
Inşallah hamilesinizdir . 10 gün geçmesine rağmen olmadıysanız hamile olma durumunuz yüksektir inşallah. 1-2 gün daha bekleyip test yapabilirsiniz . Bende öyle yapmıştım pozitifti. Rabbim nasip etsin hayirlisiyla
Benimde sonradan çıkmıştı. O yüzden umutsuzluk yokAmin inşallah idrar testi yaptım görünmedi pazartesi nasipse kan testi yaptıracam
Tarlusalu içtikten bitirdikten 10gun sonra olman lazım.cnm olmazsan bidaha git doktora çünku hamilelik ihtimali olnalara o ilac verilmez birdaha git doktora cnm kan testi verArkadaşlar merhaba ben 10 aralıkta adet oldum normalde adetim çok düzenli değil ama ocağın 12sinde adet olmam gerekiyordu şimdi ocağın otuz biri hala adet görmedim idrar ve kan testi yaptım negatif 24ünde doktora gittim tarlusal verdi kullandım ilaç bitti ne gelen var ne giden bi umut diyorum acaba hamile olabilir miyim daha önce bu kadar geçmemişti hafif polikistik overim var ama hiç bu kadar geçtiği olmadı kafayı yiyeceğim nolur bilen biri bana yardım etsin
Benimde sonradan çıkmıştı. O yüzden umutsuzluk yokdaha önce tarlusal kullanmış miydiniz ?
Bende daha önce kullandığımda bittiğinde olurdum hep . Ilk defa olmadım o da hamileliktenmis. Sizinde öyledir. Güzel haberlerinizi bekliyorumAllahtan umut kesilmez tabi ki umut da bir dua dır neticedekullandım tarlusal ı adet oldum ilaç bittikten sonra beşinci gün. Klomen başladık doktorumla yumurta gelişmedi tekrar tarlusal kullan dedi kullandım böyle oldu hala ne adet var nede hamilelik görünüo idrarda bekliyoruz bakalım
Bende daha önce kullandığımda bittiğinde olurdum hep . Ilk defa olmadım o da hamileliktenmis. Sizinde öyledir. Güzel haberlerinizi bekliyorum
ben tarlusalı bıraktıntan 23 gün sonra oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?