Tarlusal ve gebelik

72 gün oldu halen adet yok bugün kan tahlili verdim beta hcg. 0.100 çıkti negatif. Duphaston kullanacağım 10 gün adet olmak icin
Başka.bi sıkıntı falan yok.degilmi.canim.neden okadar olmadin ultrosanla muayene oldnmu hiç alttan

Başka.bi sıkıntı falan yok.degilmi.canim.neden okadar olmadin ultrosanla muayene oldnmu hiç alttan

Ne yazikki piko var bende bekarken yılda bir iki kez olurdum adet. Evlendim bir buçuk sene yi geçtik iki üç ayda bir oldum bazen adet söktürücü (duphaston ) kullandım ama bebek olsa bile düşüsur dedi doktor bıraktım. Klomen tedavisi gördüm bir kez çatlatma iğnesi oldum. İkinci klomen denemede yumurtalar hiç tepki vermedi. Bizde tup bebek düşünüyoruz artık kendiligimden hamile kalmayacağım sanırım

Hee anladım cnm ya geçmiş olsn ama Allah'tan ümit kesilmez istersen progestan kullan hem adet sökücü olarak kullanılıyor hemde vücudu hamilelge hazırlıyor bu ilac. Banada doktor veriyo genelde adetm geciknce hamile olsan da düşüğü engelleyen bi ilac yani cnm netten arastrabilirsin karamsar olma Allah ol derse olur yeterki biz dua etmekten vazgecmeyelim

Öyle tabiki ümit kesilmez canım ama insan yoruluyor her seferinde negatif olmasından. Kesin çözüm istiyoruz nasipse şu virüs olayı bitince gidicez doktora hayırlısı Allahtan

Öyle tabiki ümit kesilmez canım ama insan yoruluyor her seferinde negatif olmasından. Kesin çözüm istiyoruz nasipse şu virüs olayı bitince gidicez doktora hayırlısı Allahtan
İnsllah canım benim Allah'ım inşallah hayırlısıyla naisp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…