canım ilaç kullanırken kaldın bence 4 haftalık gebelik demek 14 gün öncesi fln gebelik oluştu demek oluyor29 Ekim de gördük keseyi. yukarıda yanlış yazmışım. ondan önce 1 hafta tarulsal kullandıktan sonra bekledim. adet tarihimi de 10 gün geçtikten sonra kan testinde gebelik çıkmamıştı. Tarlusal kullandım doktor verince. Ama açıkçası ben tarlusal verdiği için doktorumu değiştirdim. Şu an başka doktora gidiyorum. Son adet tarihimden hemen hemen iki ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama doktorumun tahminine göre öğrendiğimde 4-5 haftalık hamileydim.
genellikle bebek için bir sorun oluşturmaz deniyor ama tabii bilemiyorum ne yazık ki. umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız. yumurtlama sorununuz varsa ovülasyon testini öneririm. ben de tarlusal kullanmadan önce ovülasyon testi kullandım ve muhtemelen o tarihlerde hamile kalmışım doktorumun söylediğine göre.canım ben de tarlusala başladım ve benm mantığımcada tarlusalla hamile kalma durumu var ve bende özellikle değerlendirmeye calışıyorum ilaç içtiğim günleri umarım hata yapmıyorumdur bir zararı yoktur benm yumurtlama prıblemim var hani belki bu ilaç sayesinde yumurtlarım da belki tutar diye
Canım aynı sorun bendede var tarlusal biraz zaman gecice adet olmamızı sağlıyor bende kullandım 5 gün on gün sonra adet oldum normal yaniKızlar ya ben çıldırmak üzereym RABBİM hepimize sağlıkli evlatlar nasp etsin öncelikle. Ben 1 bucuk yillik evliyim kendimi bildim bileli pko var tabi ben hunu evlendikten 6 ay sonra öğrendim. Ilac tedavine basladim 3 ay kullandm ve biraktm daha sonra 35 gunde bir adet gormeye basladm 3 ay geçti ve en son adet tarihim 18 ocak 22 subatta olmam gerekiyordu olmadm 24 gun geçti testler yaptim cikmadi kan testide yaptm yok dk tarlusal verdi adet söktürücü 6 gun boyunca sabah aksam ictm biteli 5 gun oldu hala adet olmadm iki gundur akintim cok fazla yumurta aki gibi ve sag kasigimda ara ara batmalr basladi bugun bi akil verin ne olur
Haklisin canm bugün adet oldum hakkımızda hayırlısı ne diyelimCanım aynı sorun bendede var tarlusal biraz zaman gecice adet olmamızı sağlıyor bende kullandım 5 gün on gün sonra adet oldum normal yani
Merhaba kan testi yaptırdın mı bende iğne vurdurdum adetime 3gün kala çamur gibi bayağı kanamam oldu sonrA lekelenmeye döndü progesteron başladı inşallah hayırlı haberler alırsınMerhabalar benim de bi sorun olacak bayanlar. Bizde eşimle korunmayı bıraktık en son çatlatma iğnesi yapıldım klomende kullanmıştım tabi. Dr verdiği düzende eşimle karı koca olduk. Adetim gecikti çamur gibi lekelenmem olmaya başladı bi kaç gün. dr a gittim kistim oluştuğunu söyledi kahverengi akıntı bundan kaynaklıymış yani. Tarlusal verdi kullanıyorum lekelenmeden dolayı da eşimle birlikte olmuyorum. Eşimle birlikte olmamda sıkıntı olur mu durumda. Tarlusal kullanırken hamile kalanlarda olmuş
Tarlusal bittikten sonrA 10 gün içinde gebelik yoksa adet olursun.ilk gebeliğimde kullanmıştım.ama maalesef düşürdüm. Adetim 15 geçti adet olmadım dr gittim tarlusal başladı onu kullanırken hamile kaldım ama nasip olmadı. Herşeyin hayırlısı stres yapma ben ebru destanın kitabını aldım psikolojik olarak çok iyi geldi bnaevet canım kan tahlili yaptırdım ama adetim geçmemişti adet olmama üç gün kala falan bu lekelenmeden dolayı gittiğimde kan tahlili yaptırdım negatif çıktı tarlusal kullanıyorum şimdi de
Selam .adet olmuyorum diye vermişti dr kist var mıydı bilmiyorum ama ben zaten adet olmadığım için ne lekelenme nede başka bişey vardı bu arada pko hastasıyımBende aliyim bari benim de ihtiyacım var peki tarlusal kullanırken lekelenmen oluyo muydu kistten dolayı mı kullandın sen
Anladım canım teşekkür ederimSelam .adet olmuyorum diye vermişti dr kist var mıydı bilmiyorum ama ben zaten adet olmadığım için ne lekelenme nede başka bişey vardı bu arada pko hastasıyım
Rica ederim hayırlı haberler al inşallahAnladım canım teşekkür ederim
Aaa nasıl yaniiben içtim hala adet olmayınca anladım gebe oldugumu
bebeğe olumsuz bir etkisi olmuyor istemeden denedim tecrübe ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?