tarlusal ve hamilelik

canım ben de tarlusala başladım ve benm mantığımcada tarlusalla hamile kalma durumu var ve bende özellikle değerlendirmeye calışıyorum ilaç içtiğim günleri umarım hata yapmıyorumdur bir zararı yoktur benm yumurtlama prıblemim var hani belki bu ilaç sayesinde yumurtlarım da belki tutar diye

canım ilaç kullanırken kaldın bence 4 haftalık gebelik demek 14 gün öncesi fln gebelik oluştu demek oluyor

genellikle bebek için bir sorun oluşturmaz deniyor ama tabii bilemiyorum ne yazık ki. umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız. yumurtlama sorununuz varsa ovülasyon testini öneririm. ben de tarlusal kullanmadan önce ovülasyon testi kullandım ve muhtemelen o tarihlerde hamile kalmışım doktorumun söylediğine göre.

selam bende 21 kasımda adet oldum 1.5 ay sonra doktora gıttım ultrasonla baktı ama hamile degılsın dedı tarlusal içtim ve hala adet olmadım.sızce hamilemıyım kı? çalıştıgım ıcın her zaman ızın kullanamıyorum daha once test te yaptım doktora gıtmden once negatıf cıkmıstı lutfen yardımcı olur musunuz

Bende kullandim ilacı adet olmam gerekiyor du olmadı yarın sabah sağlık ocağına kan vercem inslh vardurve yarın evlilik yildonumumuz 1 yıl insallah bize hediye olarak melegimiz gelir dua edin kizlar

Arkadaslar benimde son adet tarihim 8 aralik ve bugune kadar hala adet olmadi gecen hafta doktora gittim ultrasonla bakto ve birsey yok dedi bana tarlusol verdi ve bugun hapim bittti ama bende hala bisey yok

Kızlar ya ben çıldırmak üzereym RABBİM hepimize sağlıkli evlatlar nasp etsin öncelikle. Ben 1 bucuk yillik evliyim kendimi bildim bileli pko var tabi ben hunu evlendikten 6 ay sonra öğrendim. Ilac tedavine basladim 3 ay kullandm ve biraktm daha sonra 35 gunde bir adet gormeye basladm 3 ay geçti ve en son adet tarihim 18 ocak 22 subatta olmam gerekiyordu olmadm 24 gun geçti testler yaptim cikmadi kan testide yaptm yok dk tarlusal verdi adet söktürücü 6 gun boyunca sabah aksam ictm biteli 5 gun oldu hala adet olmadm iki gundur akintim cok fazla yumurta aki gibi ve sag kasigimda ara ara batmalr basladi bugun bi akil verin ne olur

Canım aynı sorun bendede var tarlusal biraz zaman gecice adet olmamızı sağlıyor bende kullandım 5 gün on gün sonra adet oldum normal yani

Kızlar baştan sona tüm yazılanları okudum bende ilk defa bu kadar çok gecikme yaşadım ve 8 gün gecikme ile heyecanla doktora gittim. Tabi öncesinde idrar testleri negatifti kan testi de negatif çıktı doktor ultrason ile 5.3cm lik bir kist gördü ve adet getirmesi için tarlusal verdi. Bu durumda olup hamile kalanlar var ama bunlar sürecin öncesinde mi hamile kalmis yoksa ilacı kullanirken mi birlikte olup hamile kalmışlar? Bende suan ilacı kullanıyorum ama aklım karışık. Allah im en hayırlısıni nasip etsin biz kullar sabırsızlıkla gösteriyoruz imtihan oluyoruz
Evladım varlığı da imtihan olabiliyor yokluğunda... Rabbim imtihanın da hayırlısıni versin

Merhabalar benim de bi sorun olacak bayanlar. Bizde eşimle korunmayı bıraktık en son çatlatma iğnesi yapıldım klomende kullanmıştım tabi. Dr verdiği düzende eşimle karı koca olduk. Adetim gecikti çamur gibi lekelenmem olmaya başladı bi kaç gün. dr a gittim kistim oluştuğunu söyledi kahverengi akıntı bundan kaynaklıymış yani. Tarlusal verdi kullanıyorum lekelenmeden dolayı da eşimle birlikte olmuyorum. Eşimle birlikte olmamda sıkıntı olur mu durumda. Tarlusal kullanırken hamile kalanlarda olmuş

Merhaba kan testi yaptırdın mı bende iğne vurdurdum adetime 3gün kala çamur gibi bayağı kanamam oldu sonrA lekelenmeye döndü progesteron başladı inşallah hayırlı haberler alırsın

evet canım kan tahlili yaptırdım ama adetim geçmemişti adet olmama üç gün kala falan bu lekelenmeden dolayı gittiğimde kan tahlili yaptırdım negatif çıktı tarlusal kullanıyorum şimdi de

evet canım kan tahlili yaptırdım ama adetim geçmemişti adet olmama üç gün kala falan bu lekelenmeden dolayı gittiğimde kan tahlili yaptırdım negatif çıktı tarlusal kullanıyorum şimdi de
Tarlusal bittikten sonrA 10 gün içinde gebelik yoksa adet olursun.ilk gebeliğimde kullanmıştım.ama maalesef düşürdüm. Adetim 15 geçti adet olmadım dr gittim tarlusal başladı onu kullanırken hamile kaldım ama nasip olmadı. Herşeyin hayırlısı stres yapma ben ebru destanın kitabını aldım psikolojik olarak çok iyi geldi bna

Bende aliyim bari benim de ihtiyacım var peki tarlusal kullanırken lekelenmen oluyo muydu kistten dolayı mı kullandın sen

Bende aliyim bari benim de ihtiyacım var peki tarlusal kullanırken lekelenmen oluyo muydu kistten dolayı mı kullandın sen
Selam .adet olmuyorum diye vermişti dr kist var mıydı bilmiyorum ama ben zaten adet olmadığım için ne lekelenme nede başka bişey vardı bu arada pko hastasıyım

Selam .adet olmuyorum diye vermişti dr kist var mıydı bilmiyorum ama ben zaten adet olmadığım için ne lekelenme nede başka bişey vardı bu arada pko hastasıyım
Anladım canım teşekkür ederim

ben içtim hala adet olmayınca anladım gebe oldugumu

bebeğe olumsuz bir etkisi olmuyor istemeden denedim tecrübe ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…