- 8 Ekim 2015
- 20
- 7
- 16
- 46
Geçen pazar derken 10 gun önceki pazar bitti ilacim
İnşallah geç dçllenmeden dolayı öyle görmüşsünüzdür canım inşallah bebeğin seninledir. 1 ay içinde ya hep ya hiç kuralı demişsin canım o ne demek? ilk kez duydummerhabalar bugün tekrar doktora gittim ve doktor keseyi gördü ancak bebek görmedi. kan verdim ancak 1 hafta beklememi ve 2 günde bir kan vermemi istedi. tarlusal içtiğim için 1 ay içinde ya hep ya hiç kuralı varmış bebek için. tutunup tutunamıyacağını birlikte takip edecekmişiz. çok garip hissediyorum var mı yok mu bilmiyoruz.
yani diyo ki doktor ilaç hamilelikte önerilmiyor ya bu nedenle gebelik giderse ilaç yüzünden olabilirmiş yok gitmez kalp atışlarını duyarsak o zaman problem yokmuş. keseyi gördük fakat içinde bebek görünmüyor dedi takip edeceğiz dediİnşallah geç dçllenmeden dolayı öyle görmüşsünüzdür canım inşallah bebeğin seninledir. 1 ay içinde ya hep ya hiç kuralı demişsin canım o ne demek? ilk kez duydum
Aynı seyleri bende yasadım ve kürtaj oldum değerlerim düşmeye basladi dis gebelik cikti patolojide ins sizinkilerin gebeliğiniz devam eder bebek görünürmerhabalar bugün tekrar doktora gittim ve doktor keseyi gördü ancak bebek görmedi. kan verdim ancak 1 hafta beklememi ve 2 günde bir kan vermemi istedi. tarlusal içtiğim için 1 ay içinde ya hep ya hiç kuralı varmış bebek için. tutunup tutunamıyacağını birlikte takip edecekmişiz. çok garip hissediyorum var mı yok mu bilmiyoruz.
canım merak ettim hamileliğin nasıl gidiyor bir sıkıntın oldu mu ?bthgc 5526 çıkmış 2 gün sonra tekrar bakmak gerekiyomuş 2 katına çıkmalıymış
G galebovi canim yazdiklarini okudum.bende ayni durumdayim.11 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadm testler hep negatif cikti hcg negatf ckti.14 ekimde doktora gttim tarlusal verdi hcg negatif cikinca.tarlusal ic 10 gun gecsn dedi.ictim ve bugun 10.gunum ve gelmedi.benimde ayni olabilir mi? Gecen ay sonu ilk defa cocuk dusunduk.ilk defa bu kadar gecikme yasiyorum kistim falanda yok.butun kontrolleri yaptrdm.yarin kan testi yaptircam negatif olursa bu kesin hamile olmadgm anlamina mi gelir yoksa biraz daha beklemelimiyim sence ?
G galebovi canim yazdiklarini okudum.bende ayni durumdayim.11 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadm testler hep negatif cikti hcg negatf ckti.14 ekimde doktora gttim tarlusal verdi hcg negatif cikinca.tarlusal ic 10 gun gecsn dedi.ictim ve bugun 10.gunum ve gelmedi.benimde ayni olabilir mi? Gecen ay sonu ilk defa cocuk dusunduk.ilk defa bu kadar gecikme yasiyorum kistim falanda yok.butun kontrolleri yaptrdm.yarin kan testi yaptircam negatif olursa bu kesin hamile olmadgm anlamina mi gelir yoksa biraz daha beklemelimiyim sence ?
Evet ben hamile kaldım. Tarlusalın hamile kalmayı da kolaylaştırdığı söyleniyor. ama bir yandan da koruyorum bebişe bir zararı olmuştur diye.Taslusal kullanip hamile kalan var mi ?
Evet ben hamile kaldım. Tarlusalın hamile kalmayı da kolaylaştırdığı söyleniyor. ama bir yandan da koruyorum bebişe bir zararı olmuştur diye.Taslusal kullanip hamile kalan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?