tarlusal ve hamilelik

Az kaldı canım benımde pazartesi keseye bakılacak ikimizde aynı gunu beklıyrz hakkımızda hayırlısı

merak ettim neden 5 hafta öncesinde kese görünmez canım? bir arkadaşımın da görünmemiş o da ilaç kullanmış

merak ettim neden 5 hafta öncesinde kese görünmez canım? bir arkadaşımın da görünmemiş o da ilaç kullanmış

Çünkü kese 5. haftadan itibaren yeterli boyutlara geliyor. Öncesinde içerisindeki bebek de sadece küçük bir hücre. Bir de şu da var. Gebelik her zaman son adete göre hesaplanıyor. Oysaki döllenme adetten 10-18 gün sonra oluyor. Yani 4 haftalık denen bebek aslında 2 haftalık minicik bir nokta. Dolayısıyla kesesi de görünmeyecek kadar küçük... Arkadaşın ne kullanmış canım? Gebeliğini öğrenince görüştü mü hiç doktoruyla?

teşekkür ederim mantar ilaçları kullanmış fitil ve onunla beraber iki hap birde krem kullanmış

Slm arkadaslar ben en son 14 agustosta adet oldum kan testi yaptim negatif cikti eylulde doktora gittim ve bana tarlusal verdi ilac biteli 14 gun oldu dun doktoru aradim idrar testi yapmami soyledi fakat onu da bugun yaptim negatif cikti..bu konuda bilgisi olan varsa ne yapmam gerektigini bana yazabilir mi acaba?

Canım bu
ilacı içip 16. gün adet olanlar da varmış. O yüzden 2 gün daha bekle ve olmazsan doktoruna tekrar git

Umarim mucize ve surprizleri seviyorum rosaleda :)).kizlar benim aklima bir de baska birsey takiliyo..simdi ben 16 gun once tarlusali biraktim ama bugun idrar testi yaptim negatifti..hasta da olmuyorum....testi erken yaptigim icin dogru sonuc vermemis olabilir mi ki :)

Son düzenleme:

Olabilir tabiki :)

Canım be yaptın gıttın mi doktora bugun gıdecektın ben gıttım keseyi gorduk cok sukur

Canım be yaptın gıttın mi doktora bugun gıdecektın ben gıttım keseyi gorduk cok sukur

Maşallah maşallah

Ahh ben de gittim canım. Çok rahatladım hem de. Bugün kan testini de tekrar yaptırıp da gittim doktora. 2'ye katlanmıştı değerler. Bu kez 5962 olmuş. :) Benim miniğim 4 haftalıkmış teyzesi. Adet tarihim belli olmadığı için keseye göre hesapladı doktorum. Ki bu hesap benim hesaplarıma da uyuyor. İlaçları tamamen risksiz bir dönemde içmişim ve hiç zararları yokmuş. İlk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için sanırım, haftaya tekrar çağırdı doktorum. Kısmetse 1 hafta sonra yine göreceğim mucizemi. Kısmetse kesenin içinde göreceğiz sanırım haftaya. Çok mutlu oldum çooookkk

Canım yarın buradan haberini vermeyi unutma. Merak ediyorum :)

Cok sevındım canım gozun aydın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın benım 5 haftalık nerdeyse aynıyız haftaya kalp atıslarına bakıcaz inş canım bu arada senın deger benden cok yuksek benımkı 2000 lerde oysa senden 1 hafta ondeyım anlamadım

Amin canım, Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin...

Senin bugünkü değerin mi canım bu? Bir de benim adet tarihim net değil ya belki o yüzden fazladır değerlerim. Ya da belki de çoğul gebeliktir, ama daha belli olmuyor çok küçük olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…